НАЧАЛО Прессъобщения

Възстановяване на крипто пазара: Най-добрите алткойни за наблюдение ако целите възстановяване на загубите през май 2024 г.

08.05.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възстановяване на крипто пазара: Най-добрите алткойни за наблюдение ако целите възстановяване на загубите през май 2024 г.

През 2024 г. инвеститорите продължават да следят поскъпващите алткойни, които биха могли да задвижат силно възстановяване.

Годината започна със завръщане на пазарните настроения и много търговци и фенове бяха окуражени от впечатляващите печалби на някои алткойни до момента. За май, според експертите, има големи шансове три обещаващи алткойна – Injective, Hedera и Algotech (ALGT) – да достигнат своя връх.

Анализаторите са бичи настроени към Injective, прогнозирайки $29.98

Injective е блокчейн с фокус върху финансите, приветстван в света на DeFi заради своята съвместимост и екологична структура. Изграден върху Cosmos SDK, той се стреми към взаимодействие без триене с IBC вериги, като същевременно разширява това до платформи като Ethereum, Solana и Klaytn чрез Wormhole.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В момента CoinMarketCap показва, че Injective се търгува на $23.6 с 24-часов обем от $94 милиона, след като спадна с 29%. Неотдавна токенът отбеляза 4% ръст в рамките на 7 дни, докато при поглед назад за една година назад той се е повишил с 244%. Класацията му в CoinMaretcap е на 49-то място с пазарна капитализация от $2.2 милиарда. Освен това Injective току-що стартира своята основна мрежа мрежа INJ 3.0, за която твърди, че ще бъде изключително дефлационна в сравнение с други популярни криптовалути там.

Анализаторите от Changelly очакват цената на Injective да приключи през май 2024 г. на $29.9. Същевременно прогнозата на CoinPriceForecast предполага цена в средата на годината от $33.70, което показва потенциален възход през следващите месеци, превръщайки Injective в атрактивна инвестиционна възможност за тези, които търсят експозиция към процъфтяващия DeFi сектор.

Максимално ниво за Hedera Hashgraph през май – $0.0936

Технологията за разпределена счетоводна книга Hedera Hashgraph получи голямо признание заради уникалния си подход към консенсуса, високоскоростната производителност, асинхронната устойчивост на грешки и ниската консумация на енергия. За разлика от платформите, които се основават на блокчейн, Hedera не изисква интензивни изчисления за доказателство за работа, което я прави подходяща както за публични, така и за частни разпределени счетоводни книги.

Понастоящем CoinMarketCap показва, че цената на един токен Hedera е $0.1074, като през последните 24 часа обемът на търговията е на стойност $77 милиона, което отразява спад от 44%. В рамките на последните 7 дни е отбелязан скок от почти 10%, като по този начин се позиционира като цифров актив номер 24 по пазарна капитализация, оценен на $3.8 пазарна капитализация. Монетите HBAR в обращение възлизат на 35,738,891,043 при максимално предлагане от 50,000,000,000 HBAR, което означава потенциален растеж за Hedera.

Според Changelly криптовалутата ще се свие през май 2024 г., като ще затвори на най-високата си стойност от $0.0936. Прогнозата на CoinPriceForecast за Hedera Hashgraph също изглежда добре; тя дава очаквана цена в края на годината от $0.17, което е около 70% увеличение от началото на 2024 г.

Algotech набра $4.4 милиона и обяви награден фонд от $250,000

С текущата предварителна продажба на Algotech и амбициозната визия за търговия, Algotech, децентрализирана алгоритмична платформа за крипто търговия, привлече вниманието чрез креативни технологии и автоматизация. По време на третия етап на предварителната продажба на Algotech проектът вече успя да събере впечатляващите $4.4 милиона, като определи текущата цена на токена на $0.08, докато следващият етап е на $0.10.

Algotech допълнително насърчава хората да участват в кампанията, като раздава награди на стойност $250,000. Десет късметлии имат шанса да спечелят ALGT токени на стойност $25,000 всеки. За да може човек да получи право на участие, той трябва да инвестира поне $100 по време на тази предварителна продажба и може също така да отключи бонус записи заедно с изпълнението на различни задачи, така че да увеличи възможността си за печалба.

С общо предлагане на 350,000,000 ALGT токена и очаквана стартова цена от $0.15, токеномиката и пътната карта на Algotech очертават амбициозни планове за усъвършенстване на платформата, разширено покритие на активите, усъвършенствани инструменти за търговия и анализ, както и въвеждане на функции за социална търговия и общност.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.