НАЧАЛО Прессъобщения

Възстановяване на крипто пазара? Цените на Bitcoin и Ethereum се покачват, докато предварителната продажба на Raboo привлича огромни инвестиции

08.05.2024 8:42 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възстановяване на крипто пазара? Цените на Bitcoin и Ethereum се покачват, докато предварителната продажба на Raboo привлича огромни инвестиции

Тъй като крипто пазарът загатва за възраждане, Bitcoin и Ethereum не са единствените валути, които привличат погледите на инвеститорите.

Raboo, която в момента е в експлозивния си трети етап на предварителна продажба, вече е привлякла над $1.2 милиона. С повече от 1,800 притежатели на токени и цена от само $0.0042, токенът RABT на Raboo е готов за потенциално 100Х увеличение през 2024 г., според прогнозите на анализаторите.

Докато разглеждаме причините за този бичи пазар, нека се впуснем в разясняване на това защо Raboo може да поведе следващата вълна от инвестиции в криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Волатилност и правна драма с високи залози при Биткойн

Тази седмица беше лудо пътуване за най-известната криптовалута в света. След като се свлече от около $64,500 до под $57,000, до събота Bitcoin си проправи път обратно към границата от $64,000. Тази волатилност предизвика тръпки в някои инвеститори, като в сряда спот пазарът на Биткойн ETF преживя най-големия си еднодневен отлив досега.

В ход, който накара инвеститорите да се замислят, финтех гигантът Block обяви, че ще отделя 10% от месечните си печалби от продукти, свързани с Bitcoin, за бъдещи покупки на BTC.

Докато прахът се утаява, всички погледи са насочени към регулаторите. Ще се намесят ли те и ще нарушат ли допълнително пазара, или тази седмица ще бъде просто едно проблясване на радара? Само времето ще покаже, но едно е сигурно: светът на криптовалутите остава всичко друго, но не и скучен!

Дали бавното горене на Етериум предизвиква революция в крипто икономиката?

Напоследък Ethereum показва признаци на живот, като едва доловимо се покачва, дори когато по-широкият крипто пазар остава до голяма степен мечи. Той изостава от Bitcoin, отбелязвайки лек възходящ тренд, който нашепва обещания.

Само през последния ден стойността на Ethereum се понижи със скромните 1.5%. Под тази леко мечешка повърхност обаче се разгръща важна тенденция, която може да преобрази икономическия му пейзаж. Данните за април разкриват поразителен спад в процента на изгаряне на ETH, който достига най-ниската си точка за годината, до голяма степен поради намалените такси за мрежови транзакции.

През тази година таксите за ETH се колебаеха малко под 10 гвеи, но през последните седмици те паднаха до рекордно ниски стойности.
Освен това неотдавнашният ъпгрейд Dencun раздвижи пазарния ентусиазъм, намеквайки за потенциално възстановяване на крипто пазара.

Raboo: бръмчащата нова звезда на втория слой на Ethereum

Raboo бързо поражда вълнение на арената на втори слой на Ethereum с иновативната си комбинация от функции на изкуствен интелект и социални финанси, предназначени да разнообразяват меме култура на крипто света. Тя привлича вниманието с вълнуващите си пускания на NFT, завладяващи тегления на награди и ексклузивни подаръци, всички насочени към увеличаване на ангажираността на общността и повишаване на дългосрочната привлекателност на токена.

Интеграцията на Raboo в сигурно одитирана рамка на блокчейна на Ethereum повишава нейната надеждност, осигурявайки солидна основа на доверие за инвеститорите.

Освен това ангажиментът на Raboo да насърчава оживена общност чрез разнообразни ангажиращи и възнаграждаващи дейности го позиционира като очарователен избор за тези, които са привлечени от интерактивните и общностни аспекти на крипто пазара.

Общност

Тъй като Bitcoin и Ethereum показват признаци на съживяване, огромният интерес към предварителната продажба на Raboo подсказва за по-широко възстановяване на пазара. Този скок на инвестициите показва нарастващото доверие на инвеститорите, което подсказва за 100Х ръст на Raboo в предстоящия период.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.