НАЧАЛО Прессъобщения

Възход преди халвинга на Bitcoin: Потенциалът за растеж на Ethereum, Shiba Inu и Furrever Token12.03.2024 13:28 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възход преди халвинга на Bitcoin: Потенциалът за растеж на Ethereum, Shiba Inu и Furrever TokenНеотдавнашният скок на Ethereum до безпрецедентни висоти предизвика шокови вълни на пазара, разпалвайки пламенно рали сред алткойните.

Тъй като Ethereum (ETH) разбива бариерата от $4,000, монументалното му покачване служи като катализатор, който тласка други токени към нови висоти. Сред тях се откроява Shiba Inu (SHIB), който само за седем дни поскъпна с над 30%, подхранван от новопоявилия се ентусиазъм в крипто общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно Furrever Token (FURR) сам по себе си влезе в заглавията на вестниците, приключвайки първия етап на предварителната си продажба за рекордно кратко време, което допълнително затвърди позицията му на обещаваща инвестиционна възможност в този наелектризиращ се пейзаж.

ETH надхвърля $4,000: Ралито се подхранва от импулса на Bitcoin и очакването за актуализация Dencun

На 11 март 2024 г. Ethereum (ETH) нарасна над очакванията, преодолявайки значителната бариера от $4,000, разпалвайки страст сред ентусиастите на криптовалути по целия свят. Това забележително постижение се случва на фона на няколко фактора, които тласкат ETH към нови висоти. На първо място, ралито на Ethereum може да се отдаде на всеобхватните бичи настроения на пазара на криптовалути, предизвикани най-вече от покачването на Bitcoin (BTC) до нови исторически върхове. Тъй като Bitcoin продължава да се покачва, възходящата му инерция има вълнообразен ефект върху целия крипто пазар, повишавайки цените на алткойни като Ethereum.

Скокът в цената на Ethereum обаче не зависи единствено от ралито на Bitcoin. Друг съществен фактор, допринасящ за монументалното поскъпване на ETH, е повишеният интерес около предстоящото обновление Dencun – ключова разработка, готова да подобри функционалността и мащабируемостта на мрежата на Етериум. Очакването на тази актуализация стимулира повишения интерес на инвеститорите към Етериум, тъй като заинтересованите страни с нетърпение очакват потенциалните ползи, които тя обещава да донесе.

На фона на тези бичи пазарни нагласи и очакване на актуализацията Dencun, Ethereum се очертава като отличник, който не се поддава на очакванията и с лекота надминава ключови етапи. Както анализаторите, така и инвеститорите са оптимистично настроени за бъдещата траектория на Ethereum, като много от тях предвиждат устойчив възходящ импулс и по-нататъшно поскъпване на цената през следващите дни и седмици. Тъй като ралито на Етериум продължава да набира скорост, се очаква то да има положителен ефект върху други алткойни като Shiba Inu (SHIB) и Furrever Token (FURR), предлагайки на инвеститорите допълнителни възможности за доходоносна възвръщаемост на динамичния и постоянно развиващ се пазар на криптовалути.

Shiba Inu (SHIB) се носи по вълната на ралито на Bitcoin и Ethereum: С 30% нагоре

Shiba Inu (SHIB) отбеляза забележителен ръст от над 250% през изминалия месец, като текущата ѝ цена се колебае около $0.000034. Този възходящ импулс до голяма степен се дължи на ралито на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), които вдъхнаха нова енергия на по-широкия пазар на криптовалути. Тъй като BTC и ETH поставят нови рекорди, настроенията на инвеститорите към алткойните като SHIB стават все по-бичи.

Инвестирането в SHIB представлява примамлива възможност по няколко причини. На първо място, ниската ѝ начална цена привлича много инвеститори на дребно, които искат да се възползват от потенциална висока възвръщаемост със скромна инвестиция. Освен това силната подкрепа на общността и активното присъствие на SHIB в социалните медии допринасят за нейната популярност и ликвидност на пазара.

Освен това иновативната токеномика на SHIB, включително децентрализираната борса Shibaswap и планираната колекция Shiboshi NFT, добавя функционалност и стойност към екосистемата на токените. С текущите разработки и стратегически партньорства в процес на подготовка, SHIB продължава да се позиционира като обещаваща инвестиционна опция в рамките на динамичния криптовалутен пейзаж.

Furrever Token (FURR) се изстрелва към успеха: На фона на възхода на Ethereum и Bitcoin!

Furrever Token (FURR) завладя светлината на прожекторите в света на крипто инвестициите, привличайки вниманието на инвеститорите по целия свят. С успешното приключване на първия етап от предварителната продажба FURR събра впечатляващите $100,000, поставяйки нов рекорд в крипто пространството. Бързото достигане на този важен етап е свидетелство за нарастващия интерес и доверие към визията и потенциала на FURR. Тъй като предварителната продажба преминава в следващите етапи, инвеститорите имат възможност да участват в проект, готов за придобиване на потенциал за експоненциален растеж, за до 15х възвръщаемост на инвестициите им в бъдеще.

Неотдавнашното рали на Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC) допълнително подхрани вълнението около FURR, привличайки по-голямо внимание към неговото уникално предложение за стойност. Тъй като тези водещи криптовалути продължават да достигат нови висоти, инвеститорите все по-често търсят обещаващи алткойни като FURR, за да диверсифицират портфейлите си и да увеличат възвръщаемостта си. Иновативният подход на FURR към децентрализираните финанси, съчетан с нейната жизнена общност и очарователна брандировка на тема дигитални котки, я позиционира като изявен претендент в конкурентния крипто пазар.

Това, което откроява FURR, са нейните отличителни функции, пригодени да подобрят потребителското изживяване и да стимулират ангажираността на общността. От очарователните визуални елементи на тема дигитални котенца до ангажиращите предизвикателства за общността и изненадващите награди, FURR предлага освежаваща и приятна инвестиционна възможност за крипто ентусиастите.

С още девет етапа на предварителната продажба на хоризонта, инвеститорите имат достатъчно възможности да се присъединят към екосистемата на FURR и да поемат на пътешествие към очарователни приключения.

Научете повече за Furrever Token (FURR) тук:Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Възход преди халвинга на Bitcoin: Потенциалът за растеж на Ethereum, Shiba Inu и Furrever Token

”
  1. Веселин,

    Не е вярно че Shiba Inu бележи ръст, напротив за седмица 10 на 24г, спадът е 30%.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.