НАЧАЛО Прессъобщения

Въпреки турбуленцията на пазара, предпродажбата на DeeStream привлича огромен интерес и обещава големи печалби за инвеститорите в Polygon и Bitcoin Cash

31.03.2024 19:23 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Въпреки турбуленцията на пазара, предпродажбата на DeeStream привлича огромен интерес и обещава големи печалби за инвеститорите в Polygon и Bitcoin Cash

Тъй като крипто пазарът преживява турбуленция, ярка светлина изгря чрез DeeStream (DST). Купувачите са все по-запленени от иновативната им стрийминг платформа и нейната текуща предварителна продажба.

DeeStream (DST) бързо разпродаде Етап 1 на своята предварителна продажба и навлезе в Етап 2, като над 30% от токените вече са продадени в рамките на 7 дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Дори в това несигурно за криптовалутите време предварителната продажба на DeeStream (DST) събра интерес от страна на трейдъри от цял свят. Експертите предричат големи неща за тази криптовалута и водещи токени като Polygon (MATIC) или Bitcoin Cash (BCH).

Polygon (MATIC) получава бича прогноза за цената

Напоследък Polygon (MATIC) се характеризира със солидни ценови резултати. Само за последните 30 дни цената на Polygon (MATIC) нарасна от $0.98 на $1, което представлява скок от 1%. Пазарната капитализация на Polygon (MATIC) нарасна от $9.50 милиарда на $9.9 милиарда през това време. Според крипто аналитика Али Мартинез тази бича тенденция ще продължи, тъй като нейният TD Sequential индикатор показва сигнал за покупка. Той прогнозира отскок от нивото на подкрепа от $0.92 за Polygon (MATIC).

Техническият анализ за Polygon (MATIC) представя бича картина. Например, Polygon (MATIC) се търгува над 100-дневната и 200-дневната ЕМА. Освен това 22 технически индикатора показват зелени сигнали за Polygon (MATIC). Поради всички тези причини пазарните анализатори са направили бича прогноза за цената на Polygon (MATIC). Те предвиждат стойността му да достигне $1.44 през второто тримесечие на 2024 г.

Силно месечно представяне на Bitcoin Cash (BCH)

Междувременно Bitcoin Cash (BCH) също отбеляза някои забележителни печалби. По данни на CoinMarketCap цената на Bitcoin Cash (BCH) се е повишила от до $600 през последния месец, а пазарната ѝ капитализация е нараснала от $5.30 милиарда на $11.8 милиарда. Тази стойност представлява почти 67% увеличение за доста кратък период от време.

От гледна точка на техническия анализ Bitcoin Cash (BCH) може да продължи този възходящ тренд. Най-вече, Bitcoin Cash (BCH) сега се търгува над 100-дневната и 200-дневната си ЕМА, като същевременно може да се похвали с 28 зелени технически индикатора. Експертите в областта на криптовалутите отчитат всички тези фактори, когато правят своите прогнози за цената на Bitcoin Cash (BCH). В резултат на това те предвиждат Bitcoin Cash (BCH) да достигне $653 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Предварителната продажба на DeeStream (DST) придобива масов характер

Докато крипто пазарът преживява възходи и спадове, предварителната продажба на DeeStream (DST) продължава да печели внимание. DeeStream (DST) попада в заглавията на вестниците благодарение на иновациите, които ще внесе в света на стрийминга. Прогнозите са, че до 2027 г. пазарът на стрийминг услуги ще достигне стойност от $247 милиарда и DeeStream (DST) може да доминира на него. DeeStream (DST) ще бъде първата децентрализирана платформа за стрийминг.

Следователно DeeStream (DST) няма да се сблъска с никакви проблеми, които тормозят този пазар (несправедливи забрани или високи такси). Вместо това потребителите на DeeStream (DST) ще имат пълна свобода на словото, а децентрализираният ѝ характер гарантира по-ниски такси. Тези, които закупят токена DeeStream (DST) по време на предварителната му продажба, ще получат ранен достъп до тази платформа и разпределение в съотношение 50:50, докато държат токените. В момента стойността на токените е едва $0.05, тъй като те са в етап 2 от предварителната му продажба, но експертите прогнозират покачване до $0.5, след като през 2024 г. той бъде регистриран на първокласни централизирани борси.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.