НАЧАЛО Прессъобщения

Вълнението за ранни позиции на DeeStream (DST) нараства, тъй като притежателите очакват 50x печалба, а биковете на DAI и USDC проявяват интерес

08.03.2024 23:43 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вълнението за ранни позиции на DeeStream (DST) нараства, тъй като притежателите очакват 50x печалба, а биковете на DAI и USDC проявяват интерес

В тази ще се задълбочим в характеристиките на две различни стабилни монети: DAI и USDC. Ще се анализарат техните стойности и как те са запазили своята значимост с течение на времето.

Също така ще се обърне внимание на нарастващия интерес сред притежателите на DAI и USDC към предварителната продажба на DeeStream (DST) – иновативна и революционна децентрализирана платформа за стрийминг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Целта на този материал е да се разберат уникалните характеристики на DeeStream (DST), които са привлекли вниманието на притежателите на стабилни монети.

DAI защитава стойността на активите на инвеститорите

DAI е стабилна монета, обвързан с щатския долар, която осигурява стабилност на волатилния пазар на криптовалути. Въпреки временните проблеми, дължащи се на срива на Terra, Dai възвърна доверието на инвеститорите. Стабилните монети като DAI играят ключова роля в подпомагането на инвеститорите да запазят стойността на активите си в рамките на блокчейн екосистемата.

Напоследък се наблюдава забележително увеличение на притока на DAI в предварителната продажба на DeeStream (DST), тъй като инвеститорите се стремят да се възползват от потенциала за значителни печалби, който предполагаемо може да достигне 50х.

Притежателите на USDC мигрират към предварителната продажба на DeeStream

При предварителната продажба на DeeStream (DST) се наблюдава рязко нарастване на притока на друга стабилна монета – USDC.

USDC заема позицията на втория най-ценен стейбълкойн по пазарна капитализация и се отличава от DAI с това, че е твърдо обвързан с щатския долар. USDC също така се отличава със своя ангажимент за прозрачност и отчетност.

Някои от притежателите на USDC мигрират към предварителната продажба поради примамливото предложение на DeeStream (DST), в съчетание с ниската цена на предварителната продажба.

Цената на предварителната продажба на DeeStream (DST) в етап 1 е само $0.04

DeeStream (DST) е пионерската децентрализирана платформа за стрийминг. При значителен дял от 42% от хората в САЩ, ангажирани със съдържание, предавано на живо, DeeStream (DST) притежава рядко предимство да бъде сред първите подобни проекти. Стриймърите в платформата могат да се ангажират директно с аудиторията си и безпроблемно да монетизират съдържанието си. Те също така се възползват от незабавни плащания и намалени такси в сравнение с централизираните платформи.

Потребителите са допълнително привлечени от допълнителни предимства, като например програма за награди, в която могат да печелят криптовалути за изпълнение на задачи и постигане на важни етапи. Платформата предлага и услуга за суап, която позволява на потребителите да обменят различни видове криптовалути с 0% комисионни такси незабавно и денонощно от всяка точка на света.

За инвеститорите, които се стремят да се присъединят към тази вълнуваща екосистема, в момента може да инвестира в текущия етап 1 на предварителна продажба на цена от само $0.04 като са налични 210 милиона токена по време на предварителната продажба, които може да свършат бързо.

Освен това участниците в предварителната продажба имат възможност да участват в програма за споделяне на приходите, като печелят 50% от таксите на платформата пропорционално на притежаваните от тях дялове. Със силата на децентрализираното управление притежателите на токени имат значително влияние върху платформата и участват в ключови процеси на вземане на решения.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.