НАЧАЛО Прессъобщения

Вълнението около Kelexo (KLXO) расте: Инвеститорите в Solana (SOL) и Ethereum (ETH) гледат към обещаващите възможности на предварителната продажба

09.03.2024 19:21 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вълнението около Kelexo (KLXO) расте: Инвеститорите в Solana (SOL) и Ethereum (ETH) гледат към обещаващите възможности на предварителната продажба

Kelexo (KLXO) се разраства сред инвеститорите, които вече напълно са готови за новата платформа за кредитиране.

При големите криптовалути Solana (SOL) надхвърли $150 – цена, която за последен път беше достигната преди повече от две години през януари 2022 г.

От друга страна познат анализатор смята, че Етериум (ETH) може да бъде подготвен за по-нататъшни печалби въпреки впечатляващото си рали досега.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да потърсите отговорите на въпроса: Защо Solana (SOL), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) може да се сметнат за добри инвестиции?

Solana (SOL) достигна $150 – най-високата стойност от 2 години насам

Solana (SOL) преживя силен скок от 19.5% между 5 и 7 март, като изпрати цената си над $150. Това е най-високата цена, на която Solana (SOL) се е търгувала от януари 2022 г. насам, преди повече от две години.

Ралито набра скорост след съобщенията за това, че мениджърът на активи Pantera Capital изразява намерения да придобие Solana (SOL) токени на стойност $250 милиона от фалиралата компания FTX.

Това развитие предизвика дискусии и диви прогнози, като някои търговци дори предложиха бъдеща цена от $200 за Solana (SOL).

Solana (SOL) винаги е била хит както сред инвеститорите на дребно, така и сред институционалните инвеститори – ключов фактор, който помогна на криптовалутата да надмине повечето токени през бичия пазар 2020-2021 г.

Мнозинството от инвеститорите смятат, че Solana (SOL) остава добра инвестиция въпреки параболичното движение. Те обаче насочват част от капитала си към Kelexo (KLXO), тъй като тя може да има повече възможности за растеж.

Анализатор: Етериум (ETH) може да постигне постигне печалби

Главният изпълнителен директор на ETC Group, Тим Беван, наскоро сподели своите виждания за пазара на криптовалути, като подчерта влиянието на ETF в САЩ.

Беван посочи, че Етериум (ETH) може да бъде следващото голямо нещо в крипто сектора, следвайки Биткойн (BTC), който достигна нов исторически връх след одобрението на спот ETF.

Беван се задълбочи в представянето на Етериум (ETH). Той подчерта, че притежателите на ETH са се радвали на впечатляваща възвръщаемост от 63% от началото на годината и подчерта потенциала му за значителен ръст в сравнение с Bitcoin (BTC).

Етериум (ETH) има много възможности за развитие. Актуализацията Dencum е зад ъгъла през март и нейният успех може да се отрази положително на цената на алткойна.

Може ли Kelexo (KLXO) да бъде следващата Solana (SOL)?

Тъй като умните пари започват да се вливат в Kelexo (KLXO), много наблюдатели се чудят дали новата криптовалута може да отрази представянето на Solana (SOL) по време на следващия бичи пазар.

За контекст, цената на Solana (SOL) се повиши от $0.7135 на 28 юли 2020 г. до най-високата стойност от $258 на 7 ноември 2021 г.

Kelexo (KLXO) е децентрализирана платформа за отпускане на заеми, която предлага DeFi услуги на широк кръг потребители. Kelexo (KLXO), родният токен на екосистемата Kelexo, има няколко полезни функции, включително достъп до ексклузивни награди и премиум възможности.

Анализаторите прогнозират, че Kelexo (KLXO) има всичко необходимо, за да предложи подобни печалби като на SOL на своите притежатели, което подтиква притежателите на Ethereum (ETH) да обмислят закупуването на Kelexo (KLXO) токени, чиято цена в момента е само $0.04 в етап 2 на текущата предварителна продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 13:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.