НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Всички криптовалути на червено

АВГ. 22, 2018 08:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Всички криптовалути на червено

На 21-ви август крипто пазарите са донякъде мечи, като почти всички от първите двадесет токена отчитат средно 3-6% загуби, сочат данните на Coin360.

 


Биткойн (BTC) продължава да показва относителна устойчивост - топ токенът в монета все пак продължава да се търгува под цената от $6500. Въпреки краткотрайното възстановяване на пазара на 17-ти август, по-голямата част от тази седмица е отчела ясно слабо представяне на цените на пазара. Махмурлукът от пазарната катастрофа в средата на август продължава.

Market visualization from Coin360

Bitcoin’s 7-day price chart

На седмичната си графика Биткойн спечели 6,3% печалба - месечните загуби на активите остават с 13,4%. Независимо от това, както анализаторът на eToro Мати Грийнспан предложи в Tweet тази седмица: "Биткойн е в стабилен обхват през последните 6 месеца. В тази графика можем да видим, че купувачите засилват токените над $5000".

Mati Greenspan’s technical analysis of Bitcoin’s 6-month price chart

Етериум (ETH) се търгува около 277.5 долара, намалявайки с около 4% през деня. Това е вторият пореден ден, в който алткойн се търгува доста под $300.

Ethereum’s 7-day price chart

Тъй като спада под $300 на 13-ти август, Етериум продължава да се търгува на нива, които не се виждат от началото на ноември 2017 година.


Почти всички останали двадесет токена в списъка на CoinMarketCap са в червено, с изключение на VeChain (ПОО), на 19-то място, което е с 4% повече от деня.EOS и IOTA (M IOTA ) намаляват с 5.5% и 4.3%, за да търгуват съответно на $4.80 и $ $0.51 Cardano (ADA) е сравнимо понижение, с 5.2% до $ 0.09.

Биткойн Кеш (BCH), се държи в червено и е с 3.4% по-малко и се търгува около $528. Анализът на Chainanalysis показа, че употребата на BCH в търговията е в спад - от 10.5 млн. Долара през март до 3.7 млн. Долара през май, което Chainalysis приписва на "концентрирана собственост", стимулиращо по-широкото приемане на актива.

Stellar (XLM), която понастоящем се търгува на ниво от $0,22, е далеч по-добра от другите криптота,.

 <a href=/kripto-valuti/stellar rel=Stellar ’s 7-day price chart" 

Общата пазарна капитализация на всички криптовалути е около $209,8 милиарда навреме, което е малко по-ниско от нивото в деня, достигащо $205,7 милиарда.

7-day chart of the total market capitalization of all cryptocur <a href=/kripto-valuti/republic-protocol rel=

Докато пазарът продължава да се стреми, тази седмица се водят дискусии в Южна Корея, където потенциално могат да обърнат забраната на страната за ICO. Заинтересованите страни дори са склонни да продължат със създаването на собствения "блокчейн остров"

В същото време нови проучвания предполагат, че обемът на глобалния пазар на блокчейн ще достигне $1,6 милиарда до 2026 г. въз основа на финансов анализ на ключови участници на пазара, включително Ethereum (ETH), Ripple Labs Inc., IBM Corporation и R3.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano, DOGE и Лайткойн са готови да се изстрелят, твърди аналзиатор

Търговецът с псевдоним Kaleo казва, че развиващата се платформа за интелигентни договори Cardano (ADA) изглежда е готова да се изстреля. Той прогнозира, че ADA вероятно ще направи рали в своята двойка...
АПР. 18, 2021 11:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance прави рекордно изгаряне на BNB

BNB токените се използват за плащане на такси на борсата, като тя дава отстъпки на тези, които притежават достатъчно. Изгарянето на токен по същество го изтрива, като го изважда окончателно от обращен...
АПР. 17, 2021 23:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света