НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Всички криптовалути на червено

АВГ. 22, 2018 08:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Всички криптовалути на червено

На 21-ви август крипто пазарите са донякъде мечи, като почти всички от първите двадесет токена отчитат средно 3-6% загуби, сочат данните на Coin360.


Биткойн (BTC) продължава да показва относителна устойчивост - топ токенът в монета все пак продължава да се търгува под цената от $6500. Въпреки краткотрайното възстановяване на пазара на 17-ти август, по-голямата част от тази седмица е отчела ясно слабо представяне на цените на пазара. Махмурлукът от пазарната катастрофа в средата на август продължава.

Market visualization from Coin360

Bitcoin’s 7-day price chart

На седмичната си графика Биткойн спечели 6,3% печалба - месечните загуби на активите остават с 13,4%. Независимо от това, както анализаторът на eToro Мати Грийнспан предложи в Tweet тази седмица: "Биткойн е в стабилен обхват през последните 6 месеца. В тази графика можем да видим, че купувачите засилват токените над $5000".

Mati Greenspan’s technical analysis of Bitcoin’s 6-month price chart

Етериум (ETH) се търгува около 277.5 долара, намалявайки с около 4% през деня. Това е вторият пореден ден, в който алткойн се търгува доста под $300.

Ethereum’s 7-day price chart

Тъй като спада под $300 на 13-ти август, Етериум продължава да се търгува на нива, които не се виждат от началото на ноември 2017 година.


Почти всички останали двадесет токена в списъка на CoinMarketCap са в червено, с изключение на VeChain (ПОО), на 19-то място, което е с 4% повече от деня.EOS и IOTA (M IOTA ) намаляват с 5.5% и 4.3%, за да търгуват съответно на $4.80 и $ $0.51 Cardano (ADA) е сравнимо понижение, с 5.2% до $ 0.09.

Биткойн Кеш (BCH), се държи в червено и е с 3.4% по-малко и се търгува около $528. Анализът на Chainanalysis показа, че употребата на BCH в търговията е в спад - от 10.5 млн. Долара през март до 3.7 млн. Долара през май, което Chainalysis приписва на "концентрирана собственост", стимулиращо по-широкото приемане на актива.

Stellar (XLM), която понастоящем се търгува на ниво от $0,22, е далеч по-добра от другите криптота,.

 <a href=/kripto-valuti/stellar rel=Stellar ’s 7-day price chart" 

Общата пазарна капитализация на всички криптовалути е около $209,8 милиарда навреме, което е малко по-ниско от нивото в деня, достигащо $205,7 милиарда.

7-day chart of the total market capitalization of all cryptocur <a href=/kripto-valuti/republic-protocol rel=

Докато пазарът продължава да се стреми, тази седмица се водят дискусии в Южна Корея, където потенциално могат да обърнат забраната на страната за ICO. Заинтересованите страни дори са склонни да продължат със създаването на собствения "блокчейн остров"

В същото време нови проучвания предполагат, че обемът на глобалния пазар на блокчейн ще достигне $1,6 милиарда до 2026 г. въз основа на финансов анализ на ключови участници на пазара, включително Ethereum (ETH), Ripple Labs Inc., IBM Corporation и R3.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света