НАЧАЛО Прессъобщения

Все повече крипто инвеститори стават милионери с криптовалути като ADA, XRP, BTCS

септември 10, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Все повече крипто инвеститори стават милионери с криптовалути като ADA, XRP, BTCS

Въпреки че е в зимна сесия, екосистемата на криптоактивите успя да събере различни големи и малки инвеститори.

В последно време пазарната капитализация на криптовалутите рязко нарасна в резултат на големия брой участници на възраст 18-25 години.

Тъй като повечето инвеститори навлязоха в нишата на дигиталните активи, Биткойн продължава да става все по-известен във финансовия сектор.

Ето защо технологията на счетоводната книга се нуждае от проект, който да привлече повече инвеститори. Bitcoin Spark е най-новият проект, който има потенциала да създаде по-голяма тяга. В тази статия ще бъдат разгледани характеристиките, които правят новия форк на Биткойн изключителен.

Цена на ADA, прогноза за цената на XRP

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, вярва, че проектът ще отбележи рязък ръст, тъй като все още има признаци за бъдещо развитие, въпреки че е осмиван от потребителите в X (Twitter).

Дигиталната валута може да се покачи на фона на очакваното бичо движение в началото на 2024 г., когато ще настъпи халвингът на BTC. Крипто експертите твърдят, че токенът ще има възход, тъй като е сред най-добрите криптовалути в блокчейн екосистемата и платформата за смарт договори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Бъдещото развитие на платформата обаче зависи от скока на Биткойн. От друга страна, Ripple Labs спечели дългосрочното си съдебно дело срещу Комисията по ценните книжа и борсите на САЩ. SEC смяташе, че платформата е продавала нерегистрирани ценни книжа на своите клиенти.

Въпреки това, след победата срещу SEC, XRP претърпя рязък скок на цените поради навлизането на FOMO инвеститори. Проектът е на прага на увеличение на цената.

Bitcoin Spark: Криптовалута от бъдещо поколение

Крипто екосистемата успя да отбележи моментен скок след откриването на първата платформа за дигитална валута – Биткойн.

Биткойн оказа значително въздействие върху екосферата със своята peer-to-peer полезност, която изселва трети страни и значително внася децентрализация във финансите. Въпреки това системата за добив на Биткойн съдържа ограничения, които се смятат за огромни и предизвикателни.

Bitcoin Spark има система за добив, която използва механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP). PoP е процес, който съчетава PoW и PoS, за да работи еднакво при създаването на нови блокове и валидирането на мрежовите транзакции.

Платформата разполага и със систематичен алгоритъм, който се намесва в неравномерното разпределение на възнагражденията въз основа на залога и суровата изчислителна мощност.

Алгоритъмът улеснява развитието на проекта с механизъм, който прави мрежата устойчива, тъй като и малките, и големите участници ще получават награди.

От графиката по-горе се вижда, че валидаторите с изчислителна мощ ще получават награди; това обаче не се случва по безпристрастен или небалансиран начин. То е линейно изкривено, така че всички могат да допринесат с част от участието си. Това ще предотврати поемането на 50% плюс 1% от големите компании за добив, като Foundry USA и Antpool, които завладяха контрола върху добива на Биткойн, като получиха повече от 50% контрол върху дейностите.

Двете организации могат да решат да редактират блокчейна и да се намесят в сигурността. Платформата има и пътна карта, която е добре структурирана, включваща данни за началото на нивото на предварителна продажба към периодите на стартиране и след стартирането.

Освен това в Bitcoin Spark е интегриран смарт договор, акумулиращ многопластова система. Смарт договорите позволяват две съвместими системи за програмиране, за да се осигури функционалност с езици от високо и ниско ниво.

За разлика от Етериум, Bitcoin Spark позволява внедряването на езици, съвместими с EVM, като Solidity и Vyper. Слоят за смарт договорите позволява на разработчиците на блокчейн да създават децентрализирани приложения с всеки език за програмиране. Това дава възможност на мрежата да разполага с различни иновации и тактики при генерирането на dApp, използващи смарт договори.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

2 Отговори на “Все повече крипто инвеститори стават милионери с криптовалути като ADA, XRP, BTCS”
  1. Все повече инвеститори стават милионери? Коя година сме 2020 ? Естествено, че в бъдеще ще има по-широко приложение, но това не означава, че непременно цената на криптото ще ходи нагоре.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.