Home

Волатилността на пазара разтърсва крипто инвеститорите, докато Solana се срива, а DTX се подготвя за експлозия

08.07.2024 9:50 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Волатилността на пазара разтърсва крипто инвеститорите, докато Solana се срива, а DTX се подготвя за експлозия

Крипто пазарът пое надолу с масивни спадове на цените. На 4 юли бичият пазар регистрира корекция на общата оценка от около $90 милиарда, като продължи да показва силно мечешко ценово действие.

Освен това цената на Биткойн, достигна дъно при малко под $54,000, което предполага по-негативно влияние.

Пазарните промени оказаха дълбоко влияние върху цената на Solana (SOL), чиято пазарна капитализация спадна с $5.805 милиарда (8.53%) към онзи момент, което я превърна в най-големия губещ от 10-те най-големи криптовалути. Спадът при Solana (SOL) означава разколебаване на доверието на инвеститорите, които се пренасочиха към DTX борсата.

Цената на Solana (SOL) се срива до $130, а според анализатори може да падне до границата при $100

Цената на Solana (SOL) се понижи с приблизително 5% през последните 24 часа. Токенът продължава да се търгува в диапазона $130-$145, което показва несигурност в бъдещите му ценови действия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Мрежата се сблъска със сериозен спад на 2 юли, като по този начин цената спадна още повече. Движенията на цените са свидетелство за разколебаното доверие на инвеститорите в бъдещето на токена. Въпреки формирането на dApp в блокчейна Solana (SOL), търговците се насочват към нововъзникващи проекти, които могат да осигурят по-добри печалби.

Техническият индикатор, SMA, показва отрицателно пресичане в 1D времевата рамка. Това подчертава засиленото мечешко ценово действие за монетата Solana (SOL) на пазара.

Освен това дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD) регистрира постоянен спад в зелената хистограма, което показва повишен натиск за продажба и покупка в крипто пространството.

Китовете на Solana (SOL) също така се пренасочват към по-добри възможности като DTX Exchange, като по този начин означават мечи поглъщания на мрежата.

DTX Exchange (DTX) се очертава като най-големия печеливш: Предварителната продажба надхвърли $820,000

DTX Exchange (DTX) се противопостави на пазарните настроения с повишаването на предварителната си продажба. Платформата събира инвеститорите на Solana (SOL) с безпрецедентния си потенциал за растеж и забележителни характеристики. Платформата е известна с бързата си скорост на транзакциите и високата степен на поверителност.

Завършвайки първия етап на предварителна продажба седмици преди очакваното време, токенът DTX е готов да привлече пазара със своя втори етап на предварителна продажба. При завършването на 35% от предварителната продажба тя набра $820,000. Тъй като DTX продължава да прави все повече блокчейн съобщения и да се разширява, цената на токена му от $0.04 се очаква да достигне $0.06 на третия етап.

Протоколът на платформата функционира без попечителство, което позволява на потребителите да запазят контрола върху своите частни ключове и средства. Този метод без попечителство намалява драстично риска от хакерски атаки и лошо управление, като премахва изискването за поверяване на активите на централен орган.

Технологичната архитектура на DTX е проектирана за мащабируемост и висока производителност, което ѝ позволява да обработва транзакции с голям обем.

Основни характеристики

Solana (SOL) е изправена пред сериозен низходящ тренд, тъй като цените на Биткойн се колебаят. Пазарните колебания не успяват да засегнат нововъзникващата платформа за търговия, DTX Exchange, която продължава своя ръст по време на предварителната продажба.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.