НАЧАЛО Прессъобщения

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

19.04.2024 17:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Водещи алткойни като Етериум, Solana и Aptos усещат ефекта, като на пазара доминират бичи настроения. Днес проучваме въздействието на събитието върху цената на Aptos заедно с други значими събития на пазара.

Прогноза за цената на Aptos: Китовете на Aptos се сменят, докато цената на APT се покачва нагоре

С наближаването на халвинга на Биткойн сегментът на алткойните става свидетел на значителен ръст на притока на средства. Цената на Aptos е постигнала впечатляващо възстановяване, тъй като изглежда, че мечките поемат контрола над пазара.

Въпреки отблокирането на над 25 милиона токена Aptos, цената на APT се очаква да се развива в бича посока. Анализаторите очакват бичият тренд да бъде водещ за пазарните настроения, произтичащи от интереса на дребно.

С неотдавнашния положителен скок китовете на Aptos се насочват и към други проекти с по-голям ръст. Новата хибридна борса DTX е сред водещите избори за инвеститорите.

1000х ливъридж на борсата DTX (DTX) привлича Aptos китовете

Борсата DTX (DTX) е борса за търговия, която позволява на потребителите да търгуват с криптовалути, форекс, акции и договори за разлика (CFD). Платформата разполага с най-съвременна инфраструктура и иновативни функции за търговия, предлагайки на потребителите несравними възможности. По-специално, DTX ще бъде първата мащабна борса, която ще предостави на потребителите 1000х ливъридж, като същевременно ще премахне необходимостта от изисквания за KYC (Know Your Customer).

С минимални разходи за търговия, търговците могат да увеличат инвестициите си благодарение на стратегията на платформата, ориентирана към общността. Освен че имат достъп до перспективни airdrop, членовете на общността имат право на управление и право на глас. Платформата предлага различни продукти, включително портфейл DTX и многопластови сметки, които отговарят на широк спектър от изисквания на потребителите и подобряват цялостното изживяване при търговия.

Ефективността на търговеца при минимални разходи за търговия е възможна благодарение на стратегията на платформата, насочена към общността. Членовете на общността скоро ще имат достъп до възможни airdrop съибития, както и до управление и право на глас.

Продължаващите в момента предварителни презентации отбелязват най-доброто време за инвеститорите да станат част от DTX Exchange и да играят неразделна роля в оформянето на нейното бъдеще. DTX е готова да се възползва от тази пазарна възможност, особено като се има предвид нейната цена на предварителна продажба от $0.02. За кратко време тя достигна над $200,000. Скоро тя ще се продава на ниво $0.075 в етап 2.

Научете повече:

Посетете DTX Presale

Прочетете белия лист

Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.