НАЧАЛО Прессъобщения

На вниманието на новите инвеститори: 3 основни криптовалути за начинаещи

септември 22, 2023 13:28 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
На вниманието на новите инвеститори: 3 основни криптовалути за начинаещи

Новодошлите се оказват объркани, когато се опитват да намерят най-добрата криптовалута за покупка в постоянно развиващия се крипто пейзаж.

Експертите вярват, че когато новите инвеститорите тръгнат по пътя към най-добрата крипто инвестиция, то те може би биха искали да разгледат комплект от 3 криптовалути: VC Spectra (SPCT), XRP и Tron (TRX).

Интересното е, че всяка монета предлага уникални възможности и е преминала през значителни промени, които се отразяват на цените ѝ. Но какво според експертите прави именно SPCT, XRP и TRX едни от най-добрите криптовалути за начинаещи?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT): Напътствия във виртуалния космос

VC Spectra (SPCT) не е просто типична криптовалута; това е децентрализиран хедж фонд, който създава вълнение в последно време. Този уникален проект привлече вниманието, възнаграждавайки потребителите с тримесечни дивиденти и обратни изкупувания от възвръщаемостта, генерирана от техните инвестиции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Но това не е всичко; VC Spectra предлага на потребителите достъп до нови ICO в частни/сийд продажби и права на глас. По този начин те са овластени в рамките на екосистемата.

Токенът SPCT на VC Spectra е в основата на тази иновативна платформа. Той следва стандарта BRC20, което му позволява да се вписва в много цели, включително улесняване на обмена, децентрализирано управление на активи, такси за транзакции и търговия в платформата VC Spectra.

Забележително е, че VC Spectra (SPCT) функционира в блокчейна на Биткойн, което гарантира надеждност. Също така, тя функционира по дефлационен модел, предназначен да намали циркулацията на токените с течение на времето чрез механизъм за изгаряне.

Продължавайки напред, заслужава да се отбележи, че VC Spectra (SPCT) се намира в етап 3 на своята публична предварителна продажба. Понастоящем токенът се оценява на $0.033.

Към днешна дата инвеститорите от етап 1 се радват на 312.5% увеличение, докато тези от етап 2 реализираха 200% ръст. Ако SPCT на VC Spectra достигне $0.080 до края на предварителната продажба, инвеститорите биха могли да се радват на 142.42% скок.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

XRP: Ефектът на Ripple в крипто сектора

От доста време въпросите сред крипто новаците са: Какво е XRP? Трябва ли да купя XRP? Добра инвестиция ли е тя заради продължилото с години съдебно дело със SEC?

Е, XRP е популярна крипто платформа, зад която стои Ripple и според мнозина е още едно чудесно допълнение към крипто портфейлите на младите инвеститори. От самото си създаване Ripple се фокусира върху революционизирането на областта на трансграничните плащания.

Също така, платформата успя да пусне XRP на големите борси, което позволява на начинаещите лесно да купуват XRP. Освен това, благодарение на последните развития, XRP отново се утвърди като водеща компания.

Забележително е, че платформата създаде стратегически партньорства с други високопрофилни проекти.

Благодарение на тези постижения се очаква XRP да нарасне от сегашната си цена при нивото от $0.51 до b до декември 2023 г. Това представлява увеличение от 84.3%, което е значителен ръст за всеки, който иска да купи XRP в бъдеще.

Tron (TRX): Децентрализираната дигитална вселена

Монетата Tron (TRX) предлага децентрализирана дигитална вселена с различни възможности в своята екосистема. Платформата Tron е добре известна със своите иновативни dApps и високоскоростни транзакции. На свой ред тези характеристики помогнаха на Tron (TRX) да продължи да създава вълнение в крипто сферата.

Неотдавнашните разработки на монетата TRX, включително сътрудничеството на Tron с популярни създатели на съдържание, привлякоха значително внимание. Прогнозите сочат, че монетата TRX на Tron може да претърпи увеличение на цената от $0.085 до $0.410 до декември 2023 г. Това отразява 382.35% скок в стойността на монетата TRX, тъй като нейната екосистема продължава да се разширява.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.