НАЧАЛО Прессъобщения

Влизате ол-ин в дигиталните активи? Открийте топ 3 криптовалути, които да следите

октомври 18, 2023 9:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Влизате ол-ин в дигиталните активи? Открийте топ 3 криптовалути, които да следите

За инвеститорите, които влизат ол-ин, нека разберем защо TRON (TRX), Trust Wallet Token (TWT) и VC Spectra (SPCT) са най-добрите алткойни за покупка.

Избирането на правилните алткойни за закупуване по време на крипто мечи пазар може да се окаже ключът към придобиването на финансова свобода. За щастие, настоящият крипто пазар предостави на инвеститорите такъв избор.

Нека се потопим в това, което прави TRON (TRX), Trust Wallet Token (TWT) и VC Spectra (SPCT) едни от най-добрите криптовалути за закупуване.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

● Експертите прогнозираха, че TRON (TRX) отново ще се покачи над $0.090 след леко отдръпване.
● Wallet Token (TWT) може да надмине $1.10 и да се противопоставите на мечия крипто пазар.
● VC Spectra (SPCT) генерира 587% печалба по време на публичната предварителна продажба.

Експертите предвиждат нов скок на TRON (TRX) над $0.090

Екосистемата TRON (TRX) е свидетел на огромен растеж по отношение на партньорствата и използването на мрежата. В допълнение, TRON (TRX) се превърна във втората по големина мрежа след Ethereum по отношение на TVL, с близо $7 милиарда.

Ралито, наблюдавано от крипто пазара в края на септември и началото на октомври, съвпадна с развитието. В резултат на това монетата TRX на TRON беше над $0.090 до 4 октомври. Ралито обаче беше краткотрайно, тъй като TRX на монетата TRON падна с 5.5% до $0.085 до 15 октомври.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


На фона на спада, TRON (TRX) обяви, че си партнира с BitQuery на Google Cloud на 5 октомври. След това TRON (TRX) влезе в партньорство с DexCheck на 6 октомври. Накрая, протоколът за междуверижна ликвидност между Symbiosis обяви подкрепата си за TRON (TRX) на 11 октомври.

В резултат на това експертите прогнозират, че монетата TRON TRX ще си възвърне бичите цели през 2023 г. По-точно, те прогнозират, че монетата TRON TRX ще нарасне над $0.090.

Trust Wallet Token (TWT) се противопоставя на мечия пазар

На 3 октомври организацията Trust Wallet Token (TWT) пусна актуализацията на разширението Trust Wallet в магазина на Chrome. Актуализацията в разширението позволява 15 различни опции за стейкинг за Trust Wallet Token (TWT) в девет различни блокчейн мрежи.

Trust Wallet Token (TWT) обяви партньорство с Moonpay на 12 октомври за 0% такси за първите пет крипто покупки. Тези развития доведоха до нарастване на Trust Wallet Token (TWT) с безпрецедентна скорост.

Trust Wallet Token (TWT) се повиши с 38.4% от 3 октомври, за да достигне $1.08 до 15 октомври. В резултат на това експертите прогнозират, че Trust Wallet Token (TWT) ще продължи да расте. Прогнозите предполагат, че Trust Wallet Token (TWT) ще се покачи и ще остане над $1.10 през 2023 г.

VC Spectra (SPCT) превъзхожда крипто пазара с 587% печалба от предварителна продажба

VC Spectra улеснява инвестирането в най-добрите нови ICO и най-добрите DeFi проекти чрез своя децентрализиран хедж фонд. Хедж фондът VC Spectra е изграден върху мрежата на Ethereum и използва смарт договори за автоматично извършване на инвестиции. Смарт договорите, използвани на платформата, се одитират от екипа за одити на BlockReport.

Родният токен за управление на VC Spectra, SPCT, се продава на няколко етапа от публична предварителна продажба. Публичната предварителна продажба на SPCT в момента е в етап 4 на цена от $0.055 за токен. По време на предварителната продажба токенът SPCT скочи многократно поради огромното търсене. В резултат на това инвеститорите от етап 1 вече са достигнали 587% печалби на хартия.

След като предварителната продажба приключи, SPCT ще достигне минимум $0.080 на токен. Освен това VC Spectra обяви награди и тримесечни и годишни дивиденти за притежателите на SPCT токени. Наградите могат да достигнат до 11% от общите печалби на VC Spectra. Притежателите на токени SPCT могат да печелят дивиденти до $132,000 годишно. Има и 100% бонус за всички депозити, направени на платформата VC Spectra за ограничен период.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграма: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.