НАЧАЛО Прессъобщения

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

30.05.2024 8:04 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

Dogecoin, първоначално създаден като шега, опроверга очакванията, като скочи с над 16,400%. По подобен начин Shiba Inu, наречен „Dogecoin Killer“ (убиецът на Dogecoin), отбеляза невероятен ръст от над 1,300%, достигайки исторически максимум (ATH) от $0.00008850. Това драматично покачване беше подхранвано не само от инвеститори на дребно, но и от влиятелни личности, които използваха своите платформи, за да стимулират интереса и инвестициите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ролята на влиятелните фигури

Влиятелни фигури като Илон Мъск и Марк Кюбан изиграха ключова роля за възхода на DOGE и SHIB. Туитовете на Мъск често довеждаха до рязко покачване на цената на Dogecoin, а подкрепата на Кюбан добавяше ниво на легитимност. Тяхното участие демонстрира силата на социалните медии и одобренията на известни личности на пазара на криптовалути. В резултат на това и двете монети преживяха безпрецедентно търсене и пазарна активност, което доведе до значителните им печалби.

Бързо напред към 2024 г: Преглед на Retik Finance (RETIK)

Докато навлизаме в 2024 г., крипто пейзажът е узрял за следващото голямо нещо. Този път светлината на прожекторите е насочена към Retik Finance (RETIK). След листването си на големи борси като Uniswap, MEXC, Bitmart, LBank, CoinW, Digifinex, Bitrue и P2PB2B, RETIK скочи с 2,000% само няколко часа след дебюта си. Този забележителен скок привлече вниманието както на инвеститорите, така и на влиятелни личности.

Retik Finance (RETIK): Нов претендент

Retik Finance (RETIK) беше регистрирана на цена от $0.15 след успешна предварителна продажба, при която бяха продадени 400 милиона RETIK токена, набирайки над $32 милиона. Цената на предварителната продажба започна от $0.030 и се изкачи до $0.12 в рамките на 75 дни, показвайки значителен ръст още преди официалното пускане на пазара. От дебюта си досега RETIK е предложил зашеметяващата 20Х възвръщаемост спрямо стартовата си цена и впечатляващата 100Х възвръщаемост спрямо първоначалната си цена на предварителна продажба.

Влиятелни фигури и Retik Finance

С впечатляващия дебют на Retik Finance влиятелни фигури започват да го забелязват. Тяхната потенциална подкрепа може да катапултира RETIK до нови висоти, подобно на това, което се наблюдаваше при DOGE и SHIB през 2021 г. Като се има предвид бързият му възход и нарастващото търсене, Retik Finance е готов да се превърне в следващия голям алткойн на пазара. Retik Finance предлага няколко уникални характеристики, които го отличават от другите алткойни. Платформата не само поддържа стейкинг, но и разполага с Retik Swap, което повишава нейната функционалност и привлекателност. Тези функционалности предоставят на потребителите повече начини да се ангажират с екосистемата, което стимулира по-нататъшното търсене и приемане.

Сравнение на Retik Finance (RETIK) с Polygon (MATIC) и Cardano (ADA)

Към момента на писане на статията цената на Retik Finance надминава тази на Polygon (MATIC) и Cardano (ADA) – две утвърдени криптовалути. Това постижение подчертава значителния интерес и потенциалния растеж на Retik. Инвеститорите, които търсят следващата голяма възможност, все по-често насочват вниманието си към Retik Finance, водени от нейните стабилни резултати и иновативна платформа.

Потенциал за 2024 г.

Въпросът, който вълнува всички, е: кой алткойн ще бъде влиятелна фигура още през 2024 г.? Като се имат предвид настоящите тенденции, Retik Finance е сериозен претендент. Бързият ѝ възход и уникалните ѝ предложения я правят привлекателна опция за влиятелни фигури, които искат да повторят успеха, наблюдаван при DOGE и SHIB.

Силата на влиятелните фигури

Участието на влиятелни фигури може да окаже голямо влияние върху успеха на дадена криптовалута. Техните одобрения могат да предизвикат широк интерес, което да доведе до повишено търсене и по-високи цени. Тъй като Retik Finance показва сериозен потенциал, вероятно влиятелни фигури скоро ще окажат своята подкрепа, което допълнително ще увеличи разпознаваемостта и привлекателността на проекта.

Заключение: Бъдещето на Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) се очертава като обещаващ претендент на пазара на криптовалути, показвайки забележителен растеж и потенциал. С влиятелни фигури, които може да подкрепят проекта през 2024 г., RETIK може да се превърне в следващата голяма успешна алткойн история. Както инвеститорите, така и ентусиастите трябва да следят отблизо тази изгряваща звезда, тъй като тя продължава да поражда вълнение в света на криптовалутите.

В обобщение, докато Dogecoin и Shiba Inu доминираха през 2021 г., Retik Finance е в добра позиция да поеме лидерството през 2024 г. Впечатляващото ѝ представяне и иновативната ѝ платформа я правят основен кандидат за подкрепа от влиятелни фигури, подготвяйки сцената за още една вълнуваща глава в света на криптовалутите.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

15.06.2024 8:10 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.