НАЧАЛО Прессъобщения

Влезте в крипто бандата: Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Everlodge (ELDG) – следващите най-печеливши?

октомври 20, 2023 15:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Влезте в крипто бандата: Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Everlodge (ELDG) – следващите най-печеливши?

Приъсединете се към крипто бандата с Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Everlodge (ELDG), тъй като те биха могли да оглавят класациите преди края на годината.

Винаги променящият се пейзаж на дигиталните активи продължава да изненадва и вълнува инвеститорите. Тази статия ще се потопи в три криптовалути, които привлякоха вниманието на крипто ентусиастите по целия свят: Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и бъдещата Everlodge (ELDG). Но защо трябва да държите под око тези следващи потенциално най-печеливши проекти? Продължете да четете и разберете.

Резюме

  • Скоростта на изгаряне на Shiba Inu се увеличава със 773%
  • Основателят на Ethereum Виталик Бутерин изяснява слуховете за разпродажба
  • Everlodge ще достигне 90% увеличение преди предварителната продажба да приключи

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB): Меме монетата, която хапе

Shiba Inu (SHIB) избухна на крипто сцената като една от най-известните меме монети.Монетата Shiba Inu наскоро влезна в центъра на вниманието поради своята уникална мрежа Shibarium и примамливи механизми за изгаряне.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


За да изясним, степента на изгаряне на Shiba Inu се повиши със 773% на 18 октомври, като ефективно намали общото му предлагане и потенциално доведе до увеличение на стойността.

Поради това крипто анализаторите прогнозират, че цената на Shiba Inu може да достигне $0.00001078 до декември 2023 г. Така че си струва да наблюдавате SHIB, тъй като продължава да се развива и да привлича вниманието на пазара.

Ethereum (ETH): Виталик Бутерин изяснява слуховете

В последните развития в общността на Ethereum (ETH), основателят, Виталик Бутерин, направи изявление, което намеква за възходящи перспективи. Бутерин се обърна към социалните медии, за да отговори на притесненията и спекулациите около последните му трансфери в Ethereum. В публикация в X той развенча слуховете, че ликвидира личните си притежания.

Той също така твърди, че тези транзакции са предимно благотворителни дарения за различни организации и проекти. Това разяснение също така изпраща послание за увереност в бъдещето на Ethereum.

Експертите в областта прогнозират, че цената на Ethereum може да достигне $2335.71 до декември 2023 г. Това допълнително добавя към оптимизма около втората по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Everlodge (ELDG): Разрешаване на проблеми с пазара на недвижими имоти

Everlodge (ELDG) е уникален претендент в крипто света. За разлика от същите монети и утвърдени криптовалути, Everlodge ще реши дългогодишни проблеми на пазара на недвижими имоти. Недвижимите имоти, пазар, оценен на над $280T, винаги са били ограничени до малцина привилегировани поради високите капиталови нужди.

Въпреки това Everlodge ще донесе нещо ново, като стартира първия пазар на имоти, който съчетава частична собственост на ваканционен дом с NFT и технология за временно ползване. С други думи, той ще дигитализира и ще изсече луксозни вили и домове в NFT, които след това ще бъдат фракционирани. В резултат на това дори инвеститори с ниска нетна стойност могат да станат частични собственици на имоти.

Освен това индустрията на недвижимите имоти често е изправена пред предизвикателства, свързани с прозрачността и сигурността. Everlodge ще елиминира тези опасения, като съхранява всички актове за собственост в метаданните на своите смарт договори. Това гарантира висока прозрачност, сигурност и доверие в сделките с имоти.

В момента естественият токен на ELDG струва само $0.02, тъй като е в Етап 5 от своята предварителна продажба. Тези, които са го купили рано, се радват на 100% ROI. Но този процент най-вероятно ще се увеличи, тъй като експертите прогнозират цена от $0.038 ELDG преди края на предварителната му продажба – 90% ROI за тези, които го купят сега.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG):

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.