НАЧАЛО Прессъобщения

Включете се в революцията в сектора на кредитирането чрез Kelexo (KLXO) на цена от $0.055 за токен, инвеститорите в Ethereum (ETH) и Bitcoin Cash (BCH) са готови да купуват

28.04.2024 18:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Включете се в революцията в сектора на кредитирането чрез Kelexo (KLXO) на цена от $0.055 за токен, инвеститорите в Ethereum (ETH) и Bitcoin Cash (BCH) са готови да купуват

На пазара цари лудост и инвеститорите изглеждат готови да купуват. Kelexo (KLXO) се прочу, откакто започна предварителната си продажба, а след като втория етап забърза темпото, изглежда все по-вероятно да предизвика революция в индустрията за кредитиране.

Инвеститорите в Ethereum (ETH) и Bitcoin Cash (BCH) са поели по пътя към Kelexo (KLXO), тъй като платформата обещава значителни печалби през тази година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нейните перспективи бяха подкрепени от впечатляващия успех на предварителните ѝ продажби. За Kelexo (KLXO) въпросът е колко високо може да излети тази нова монета и ако предварителната ѝ продажба е нещо, което може да се каже, то отговорът е ясен – небето е границата.

Ethereum (ETH) се сблъсква със забавяне при одобрението на ETF

2024 г. започна с толкова много обещания за пазара на криптовалути с рязкото покачване на цените, включително на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). Повишението на Bitcoin (BTC) беше допълнително подпомогнато от одобрението на спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) през януари. Оттогава крипто светът се надява, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще одобри ETF за Ethereum (ETH).

До днес SEC все още не е дала одобрението си, а крипто аналитиците смятат, че то няма да дойде и през май. Тази новина обаче не е спряла инвеститорите или заинтересованите страни на пазара. Standard Chartered все още вярва, че Ethereum (ETH) може да достигне $8,000 до края на годината.

Инвеститорите в Ethereum (ETH) са нетърпеливи да видят одобрението на ETF, тъй като смятат, че то ще предизвика скок на цените на втората по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Инвеститорите в Bitcoin Cash (BCH) правят трудно решение да се присъединят към Kelexo (KLXO)

Докато халвинга на Bitcoin (BTC) може да е заел централно място в крипто дискусиите за април, неговият форк, Bitcoin Cash (BCH), също поражда вълнение на пазара. Нейното поскъпване даде надежда на инвеститорите, които сега вярват, че токенът може да направи стабилен тласък към границата от $1,000. Bitcoin Cash (BCH) има за цел да увеличи скоростта на транзакциите и да намали таксите, като по този начин го направи по-лесно достъпен за ежедневна употреба.

Bitcoin Cash (BCH) устоя сравнително стабилно на колебанията на крипто пазара и беше един от основните печеливши през последната седмица. С напредъка му и разрастващото се състояние, инвеститорите проявяват все по-голяма ангажираност към проекта.

Въпреки това всеки голям инвеститор знае, че инвестирането в солидни проекти в ранните им етапи може да помогне за реализирането на печалба. Kelexo (KLXO) е един такъв проект и с неговите по-значителни маржове на печалба, инвеститорите в Bitcoin Cash (BCH) вземат трудното, но решение да се присъединят към Kelexo (KLXO).

Kelexo (KLXO) внася вълнение в сектора на кредитирането

Едно от най-вълнуващите попълнения в крипто пространството е новата децентрализирана платформа за P2P кредитиране Kelexo (KLXO). Тази нова платформа стана причина за толкова много вълнение на пазара напоследък, особено с визията си да превземе цялата индустрия за кредитиране.

Възходът на Kelexo (KLXO), на крилете на нейната успешна предварителна продажба, привлече вниманието на крипто експерти и ентусиасти. То подтикна много анализатори да направят няколко бичи прогнози, като повечето от тях дават прогноза за поне 25Х възвръщаемост на монетата до края на годината.

С Kelexo (KLXO) е толкова лесно да се дават и вземат средства назаем. Нещо повече, инвеститорите могат да закупят този много печеливш проект само за $0.055. Инвеститорите в Ethereum (ETH) и Bitcoin Cash (BCH) изглежда ще вземат решението да се възползват от тази ниска цена.

Повече вълнуващи новини за предварителната продажба има на уебсайта на Kelexo (KLXO) тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.