НАЧАЛО Прессъобщения

ВИДЕО: Ексклузивни кадри от тренировъчния ден на Роналдо с фенове

25.01.2024 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ВИДЕО: Ексклузивни кадри от тренировъчния ден на Роналдо с фенове

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, сподели ексклузивни кадри от тренировъчния ден на Кристиано Роналдо и фенове.

Пълното видео можете да откриете тук. 

През ноември петима късметлии, притежатели на NFT CR7, имаха възможността да се включат в единствена по рода си тренировъчна сесия с Роналдо в Лисабон, Португалия. Участие в събитието взеха и партньори на Binance, сред които най-следваната TikTok звезда Каби Ламе, и хърватският футболист Ана Маркович. По време на тренировъчната сесия, петимата участници научиха нови футболни техники под ръководството на един от най-великите играчи – Кристиано Роналдо.

По думите на Кристиано Роналдо:

,NFT CR7 е израз на успешното ми партньорство с Binance. Това допринесе за изграждането на по-близка връзка между мен и моите фенове. Тренировъчният ни ден ги въвлече в играта по нов и различен начин, и се надявам преживяването за тях да е било специално.

Възможността на феновете да се срещнат лично с Роналдо бе предоставена на притежателя на златния билет, част от най-новата NFT колекция – CR7 ForeverZone, а останалите участници спечелиха този шанс чрез NFT колекцията “The GOAT NFT“.

Сара Дейл, ръководител на отдел “Глобални партньорства” в Binance, отбеляза:

Този ден беше голяма стъпка в партньорството ни с Роналдо. Компанията работи активно в посока предоставяне на вълнуващи потребителски преживявания. Партньорството с Роналдо ни помогна да демонстрираме на какво сме способни. Надяваме се новите технологии да революционират не само преживяванията в спортната индустрия, но и извън нея.

Блокчейн технологиите продължават да променят начина, по който оценяваме и притежаваме нещата, като интегрирането им в спорта помага за изграждането на икономика, ориентирана към феновете. Това демонстрира реалната стойност, която NFT предлага на феновете.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.