НАЧАЛО Прессъобщения

Великденски скок: Общностите на Stellar (XLM) и Ethereum Classic (ETC) се подготвят за 85X ръст на предпродажбата на DeeStream (DST)

31.03.2024 21:26 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Великденски скок: Общностите на Stellar (XLM) и Ethereum Classic (ETC) се подготвят за 85X ръст на предпродажбата на DeeStream (DST)

С наближаването на Великден, докато някои очакват празнична почивка, крипто светът се подготвя за предстоящото халвинг събитие на Биткойн (BTC), което често предвещава бичи пазар.

В този решаващ момент инвеститорите търсят обещаващи предприятия, за да максимизират печалбите си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализаторите отбелязват DeeStream (DST) като изключителен претендент за 2024 г. След като общностите на Stellar (XLM) и Ethereum Classic (ETC) хвърлят подкрепата си зад DeeStream (DST), иновативният подход на платформата към стрийминга – индустрия, готова за експоненциален растеж – набира сила.

Нека разберем защо инвеститорите се насочват към токените на DeeStream (DST) на фона на текущата им предварителна продажба.

Stellar (XLM): Усъвършенстване чрез актуализация

Неотдавнашното внедряване на ъпгрейд на Protocol 20 в мрежата на Stellar (XLM) разпали рязък ръст на интереса. С активните смарт договори Soroban, Stellar (XLM) се позиционира като съперник на утвърдените платформи за смарт договори, сигнализирайки за ангажираност към прогреса и иновациите. Инвеститорите очакват съответно покачване на стойността на Stellar (XLM), която през последната година отбеляза 33% увеличение, с 6% седмичен ръст, като в момента се търгува на ниво от $0.1407 за токен.

Експертен анализ: Ethereum Classic (ETC) се подготвя за предизвикателствата

Анализаторите предвиждат, че пред Ethereum Classic (ETC) предстоят трудни времена поради тясната му връзка с Ethereum (ETH), както се посочва в неотдавнашния коментар на BlackRock относно институционалния интерес към Ethereum (ETH) и неговото въздействие върху Ethereum Classic (ETC). Въпреки опасенията, надеждите за потенциален скок на стойността на Ethereum Classic (ETC) се запазват, тъй като се очертава халвинг на Bitcoin (BTC). Ethereum Classic (ETC) отбеляза 10% ръст през последния месец, достигайки $33.68 към момента на писане на статията.

Великденски импулс задвижва DeeStream (DST) напред

С настъпването на Великденските празници вниманието се насочва към DeeStream (DST), децентрализирана платформа за стрийминг, подкрепена от известни инвеститори, включително поддръжници на Stellar (XLM) и Ethereum Classic (ETC). DeeStream (DST) се отличава с иновативния си модел за доставка на съдържание и монетизация, който е готов да привлече създатели от най-високо ниво и да обособи значима ниша на пазара.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.