НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Вече в хиляди магазини по света може да се плаща с XRP

ФЕВ. 2, 2019 16:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече в хиляди магазини по света може да се плаща с XRP

Ripple не спират да наемат служители в отговор на бързо разрастващата се мрежа на XRP. Те си осигуряват партньорства с непрекъснато темпо и сега разполагат с такова, което може да предизвика масово приемане.


Системата за крипто плащания CoinGate вече поддържа XRP плащания, което означава, че 4500 магазина вече XRP за стоки или услуги. CoinGate е компания от Литва, която предлага блокчейн услуги за фирми и физически лица, включително автоматизирано обработване на криптовалути за клиенти от цял свят.

CoinGate направи съобщението в Twitter.

"Голяма новина за Ripple обществото и за нашите търговци! Ние стартирахме поддръжката на XRP за нашите клиенти, което означава, че токена сега се приема като средство за плащане при хиляди доставчици в мрежата."

Директорът на човешките ресурси от Ripple, Джим Джонси-Кели, казва, че новите служители са необходимост за да се справят с международния растеж на компанията.
В момента, ролите, които мисля, че са доста критични, са интеграционните инженери. Тази роля по същество помага на нашите клиенти на място да внедряват нашите продукти в световен мащаб.

В сайта за работа в Ripple са обявени 36 работни места, които искат да започнат да изпълняват по-бързо тези важни роли. Само преди няколко дни Ripple обяви наемането на Стюарт Алдероти като генерален съветник на компанията. Алдероти беше привикан от мощната финансова фирма CIT. Той ще наблюдава цялата юридическа работа в Ripple и ще съветва за глобалната правна политика на компанията.

Главният изпълнителен директор Брад Гарлингхаус е развълнуван от наемането и по-бързото развитие, което започва да се проявява при Ripple.

Тъй като продължаваме да работим с финансови институции и регулаторни органи по целия свят, за да привлечем у дома насърчаването на иновациите, като същевременно защитаваме потребителите, не мога да се сетя за по-добро допълнение към ръководството на Ripple и за нашия глобален правен екип, от Стюарт. Той носи опит и експертност, които ще са от жизненоважно значение за подпомагане не само на растежа на Ripple, но и на растежа на цялата индустрия.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света