НАЧАЛО Други

Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

ЮЛИ. 31, 2018 11:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

Наскоро тайландската Major Cineplex Group, най-големият оператор на киносалони, обяви интеграцията си на плащания с криптовалути, използвайки мобилни приложения Rapidzpay.

Това ще позволи на клиентите си да плащат чрез крипто за услугите и продуктите.


Тайландският Major Cineplex е основан от Vicha Poolvaraluk и е със седалище в Chatuchak, Банкок.

Chania Tamrongweenichai, директор маркетинг в Major Cineplex Group, заяви:

С RapidzPOS и мобилното приложение RapidzPay ще можете да купувате услуги и продукти от нас, като например билети за филми, пуканки и други с криптoвалута.

Директорът допълни, че сътрудничеството с Rapidzpay би помогнало за разширяването на бизнеса им и ще доведе до революция във финансовата екосистема на Тайланд.

Партнирайки си с Rapidzpay, швейцарска платежна компания, Major Cineplex Group изгражда екосистема за цифрови плащания в Тайланд. Целта на продажбите на Rapidz [RapidzPOS] е софтуер, който ще позволи на търговците да събират крипто, както и фиатни валути.

Rapidzpay насърчава плавните транзакции между бизнеси, улесняващи bussiness-to-bussiness транзакциите и bussiness-to-consumer(B2C). Компанията има за цел да създаде децентрализиран начин на плащане, за да изгради силен бизнес модел.

През месец юни Bangkokpost, в своя новинарски уебсайт, заяви, че Комисията за ценни книжа и фондови борси [SEC] от Тайланд обяви добавянето на седем криптовалути. Списъкът включва Биткойн [BTC], Етериум [ETH], Биткойн Кеш [BCH], Ethereum Classic [ETC], Litecoin [LTC], Ripple [ XRP ] и Stellar Lumens [XLM].

Приложението Rapidzpay е налице за iOS и Android, а токените, които поддържат двете версии, включват Биткойн [BTC], Litecoin [LTC] и Биткойн Кеш [BCH]. Въпреки това, майорската група все още не е обявила криптовалутите, с които ще се занимават.

Според Nation Multimedia, Rapidzpay в Тайланд имаше за цел да насочи вниманието си към много активни потребители през първата година, като спечели над преобладаващите и нови потребители на крипто очаквайки по-добра и по-удобна платформа, за да конвентира фиат и крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор продължават да купуват по време на спада

Новото допълнение към BTC резервите на Ел Салвадор беше обявено от президента Наиб Букеле, който потвърди, че покупката на 410 BTC е извършена срещу $15 милиона, поставяйки цената на приблизително $36...
ЯНУ. 23, 2022 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света