НАЧАЛО Други

Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

ЮЛИ. 31, 2018 11:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

Наскоро тайландската Major Cineplex Group, най-големият оператор на киносалони, обяви интеграцията си на плащания с криптовалути, използвайки мобилни приложения Rapidzpay.

Това ще позволи на клиентите си да плащат чрез крипто за услугите и продуктите.


Тайландският Major Cineplex е основан от Vicha Poolvaraluk и е със седалище в Chatuchak, Банкок.

Chania Tamrongweenichai, директор маркетинг в Major Cineplex Group, заяви:

С RapidzPOS и мобилното приложение RapidzPay ще можете да купувате услуги и продукти от нас, като например билети за филми, пуканки и други с криптoвалута.

Директорът допълни, че сътрудничеството с Rapidzpay би помогнало за разширяването на бизнеса им и ще доведе до революция във финансовата екосистема на Тайланд.

Партнирайки си с Rapidzpay, швейцарска платежна компания, Major Cineplex Group изгражда екосистема за цифрови плащания в Тайланд. Целта на продажбите на Rapidz [RapidzPOS] е софтуер, който ще позволи на търговците да събират крипто, както и фиатни валути.

Rapidzpay насърчава плавните транзакции между бизнеси, улесняващи bussiness-to-bussiness транзакциите и bussiness-to-consumer(B2C). Компанията има за цел да създаде децентрализиран начин на плащане, за да изгради силен бизнес модел.

През месец юни Bangkokpost, в своя новинарски уебсайт, заяви, че Комисията за ценни книжа и фондови борси [SEC] от Тайланд обяви добавянето на седем криптовалути. Списъкът включва Биткойн [BTC], Етериум [ETH], Биткойн Кеш [BCH], Ethereum Classic [ETC], Litecoin [LTC], Ripple [ XRP ] и Stellar Lumens [XLM].

Приложението Rapidzpay е налице за iOS и Android, а токените, които поддържат двете версии, включват Биткойн [BTC], Litecoin [LTC] и Биткойн Кеш [BCH]. Въпреки това, майорската група все още не е обявила криптовалутите, с които ще се занимават.

Според Nation Multimedia, Rapidzpay в Тайланд имаше за цел да насочи вниманието си към много активни потребители през първата година, като спечели над преобладаващите и нови потребители на крипто очаквайки по-добра и по-удобна платформа, за да конвентира фиат и крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света