НАЧАЛО Други

Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

ЮЛИ. 31, 2018 11:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

Наскоро тайландската Major Cineplex Group, най-големият оператор на киносалони, обяви интеграцията си на плащания с криптовалути, използвайки мобилни приложения Rapidzpay.

Това ще позволи на клиентите си да плащат чрез крипто за услугите и продуктите.


Тайландският Major Cineplex е основан от Vicha Poolvaraluk и е със седалище в Chatuchak, Банкок.

Chania Tamrongweenichai, директор маркетинг в Major Cineplex Group, заяви:

С RapidzPOS и мобилното приложение RapidzPay ще можете да купувате услуги и продукти от нас, като например билети за филми, пуканки и други с криптoвалута.

Директорът допълни, че сътрудничеството с Rapidzpay би помогнало за разширяването на бизнеса им и ще доведе до революция във финансовата екосистема на Тайланд.

Партнирайки си с Rapidzpay, швейцарска платежна компания, Major Cineplex Group изгражда екосистема за цифрови плащания в Тайланд. Целта на продажбите на Rapidz [RapidzPOS] е софтуер, който ще позволи на търговците да събират крипто, както и фиатни валути.

Rapidzpay насърчава плавните транзакции между бизнеси, улесняващи bussiness-to-bussiness транзакциите и bussiness-to-consumer(B2C). Компанията има за цел да създаде децентрализиран начин на плащане, за да изгради силен бизнес модел.

През месец юни Bangkokpost, в своя новинарски уебсайт, заяви, че Комисията за ценни книжа и фондови борси [SEC] от Тайланд обяви добавянето на седем криптовалути. Списъкът включва Биткойн [BTC], Етериум [ETH], Биткойн Кеш [BCH], Ethereum Classic [ETC], Litecoin [LTC], Ripple [ XRP ] и Stellar Lumens [XLM].

Приложението Rapidzpay е налице за iOS и Android, а токените, които поддържат двете версии, включват Биткойн [BTC], Litecoin [LTC] и Биткойн Кеш [BCH]. Въпреки това, майорската група все още не е обявила криптовалутите, с които ще се занимават.

Според Nation Multimedia, Rapidzpay в Тайланд имаше за цел да насочи вниманието си към много активни потребители през първата година, като спечели над преобладаващите и нови потребители на крипто очаквайки по-добра и по-удобна платформа, за да конвентира фиат и крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света