НАЧАЛО Други

Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

ЮЛИ. 31, 2018 11:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вече се приемат криптовалути от големият тайландски Cineplex

Наскоро тайландската Major Cineplex Group, най-големият оператор на киносалони, обяви интеграцията си на плащания с криптовалути, използвайки мобилни приложения Rapidzpay.

 

Това ще позволи на клиентите си да плащат чрез крипто за услугите и продуктите.


Тайландският Major Cineplex е основан от Vicha Poolvaraluk и е със седалище в Chatuchak, Банкок.

Chania Tamrongweenichai, директор маркетинг в Major Cineplex Group, заяви:

С RapidzPOS и мобилното приложение RapidzPay ще можете да купувате услуги и продукти от нас, като например билети за филми, пуканки и други с криптoвалута.

Директорът допълни, че сътрудничеството с Rapidzpay би помогнало за разширяването на бизнеса им и ще доведе до революция във финансовата екосистема на Тайланд.

Партнирайки си с Rapidzpay, швейцарска платежна компания, Major Cineplex Group изгражда екосистема за цифрови плащания в Тайланд. Целта на продажбите на Rapidz [RapidzPOS] е софтуер, който ще позволи на търговците да събират крипто, както и фиатни валути.

Rapidzpay насърчава плавните транзакции между бизнеси, улесняващи bussiness-to-bussiness транзакциите и bussiness-to-consumer(B2C). Компанията има за цел да създаде децентрализиран начин на плащане, за да изгради силен бизнес модел.

През месец юни Bangkokpost, в своя новинарски уебсайт, заяви, че Комисията за ценни книжа и фондови борси [SEC] от Тайланд обяви добавянето на седем криптовалути. Списъкът включва Биткойн [BTC], Етериум [ETH], Биткойн Кеш [BCH], Ethereum Classic [ETC], Litecoin [LTC], Ripple [ XRP ] и Stellar Lumens [XLM].

Приложението Rapidzpay е налице за iOS и Android, а токените, които поддържат двете версии, включват Биткойн [BTC], Litecoin [LTC] и Биткойн Кеш [BCH]. Въпреки това, майорската група все още не е обявила криптовалутите, с които ще се занимават.

Според Nation Multimedia, Rapidzpay в Тайланд имаше за цел да насочи вниманието си към много активни потребители през първата година, като спечели над преобладаващите и нови потребители на крипто очаквайки по-добра и по-удобна платформа, за да конвентира фиат и крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джанет Йелън е потвърдена като Секретар на хазната на САЩ

Йелън, която преди това беше начело на Федералния резерв от 2014 до 2018 г., се определи като “не фен” на Биткойн през октомври 2018 г. Тя също го определя като “силно спекулативен актив”. Съвсем наск...
ЯНУ. 26, 2021 15:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките в Австралия са изпрали $387 милиона за латиноамериканските наркокартели

Australian Financial Review казва, че мрежата за пране на пари обхваща няколко континента, включително Южна Америка, откъдето идват тежките наркотици, Северна Америка, където се продават и Югоизточна ...
ЯНУ. 26, 2021 17:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света