Home

Вече няма алткойн сезон? Инвеститорите са разочаровани от пазарния срив, тъй като ETH пада, а DTX надхвърля 5,000 притежатели

05.07.2024 11:04 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вече няма алткойн сезон? Инвеститорите са разочаровани от пазарния срив, тъй като ETH пада, а DTX надхвърля 5,000 притежатели

Пазарът на криптовалути преживява период на сътресения. Дългоочакваното одобрение на спот Етериум ETF не успя да разпали обичайното пазарно рали и цената на ETH отбеляза значителен спад.

Този внезапен спад разочарова много инвеститори, които поставят под въпрос устойчивостта на неотдавнашната бича серия и бъдещето на алткойните.

Въпреки това, на фона на тази пазарна нестабилност, DTX Exchange, изгряваща звезда в сферата на обмена на криптовалути, показа забележителна устойчивост. Нека се потопим в детайлите на тези тенденции!

Цената на ETH се срива, тъй като стартирането на спот Етериум ETF се бави

Пазарът на Етериум (ETH) преживява промяна в настроенията след отлагането на дългоочакваното пускане на спот ETF за Етериум. Първоначално се предвиждаше тези борсово търгувани фондове да бъдат достъпни на 2 юли, а сега се очаква да дебютират на 8 юли. Първоначалното вълнение около появата им обаче значително отслабна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Данните от CoinShares, компания за управление на дигитални активи, разкриват значителни отливи от инвестиционните фондове, отбелязвайки най-лошото им представяне от август 2022 г. насам. Конкретно при Етериум се наблюдава нетен отлив от $61 милиона, което допринася за общия отлив от $119 милиона през последните две седмици. Джеймс Бътърфил, ръководител на отдел “Проучвания” в CoinShares, обяснява този спад с несигурността, причинена от забавянето на ETF.

Цената на ETH също отрази тези мечи настроения, като спадна с 9% през последните 24 часа, достигайки стойност от $2,880. В резултат на това изглежда, че както дългосрочните, така и краткосрочните инвеститори в ETH възприемат по-предпазлив поглед върху бъдещото му представяне.

DTX Exchange: Разбиване на граници, запалване на възможности

DTX Exchange революционизира пейзажа на крипто търговията със своята авангардна блокчейн технология и съвместимост с хибридни платформи.

Тази иновативна платформа се освобождава от традиционните ограничения, като дава на потребителите водещи в индустрията функции като 1,000x ливъридж за опитни търговци. Разпределените пулове за ликвидност гарантират гладкото изпълнение на сделките, а структурата на портфейла, която не е свързана с попечителство, дава приоритет на потребителския контрол и сигурността на активите.

DTX Exchange излиза извън рамките на нормалното, като предлага богат избор от над 120,000 инструмента за търговия. Тази разнообразна гама включва традиционни финансови инструменти заедно с най-съвременни синтетични активи, като обслужва широк спектър от инвеститори.

Освен това DTX Exchange може да се похвали със светкавично бързи скорости на изпълнение на сделките, като средната стойност е $0.04 секунди на сделка. Това позволява на потребителите да се възползват от мимолетните пазарни възможности с прецизност и ефективност.

DTX Exchange надхвърля 5,000 притежатели и е готова за растеж на втория етап на предварителна продажба

DTX Exchange, богата на функции платформа, създадена за сигурна и прозрачна търговия, преживява рязък скок в приемането от страна на потребителите. Платформата наскоро надхвърли значителен етап, достигайки над 5,000 притежатели, и демонстрира бързо разрастваща се и отдадена общност.

Този рязък ръст на потребителския интерес подчертава потенциала на DTX Exchange да се превърне в основен играч в пейзажа на обмена на криптовалути, като потенциално може да се конкурира с утвърдени гиганти.

С ясна визия за бъдещето, DTX Exchange в момента се намира във втория етап на предварителната си продажба. Цената на токените DTX е $0.04 всеки, което представлява 100% увеличение спрямо първия етап. Очаква се тази цена да се покачи още повече до $0.06 на следващия етап, което прави предварителната продажба привлекателна възможност за ранните инвеститори.

Окончателни прозрения

Неотдавнашната пазарна волатилност, характеризираща се със спада на цената на ETH, несъмнено предизвика известна несигурност, особено по отношение на бъдещето на алткойн сезоните. Въпреки това, сред тази турбулентност, борсата DTX се откроява като фар на стабилността. Със своите иновативни функции, ангажимент за прозрачност и разрастваща се общност, DTX Exchange е в добра позиция да устои на бурята и да се превърне в лидер в сферата на обмена на криптовалути. Тъй като пазарните условия се развиват, DTX Exchange е платформа, която си заслужава да се наблюдава.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.