НАЧАЛО Блокчейн

Вече има над 2,000 смарт договора в мрежата на Cardano

април 7, 2022 12:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вече има над 2,000 смарт договора в мрежата на Cardano

Мрежата Cardano премина през значителна актуализация, която имплементира функционалността на смарт договори, което доведе до по-бърза производителност и по-добра мащабируемост.

В резултат на това Plutus, базирана на Cardano платформа за смарт договори, също отбеляза значителен растеж. В допълнение, надграждането Alonzo подобри работата на блокчейна, предизвиквайки други гиганти в индустрията, включително Етериум и Solana.

Cardano Blockchain Insights предостави данни, които потвърждават, че броят на скриптовете на Plutus се е увеличил с 489 между 28-ми март и 30-ти март, достигайки 2,160. Освен това темпът на растеж показа, че броят на смарт договорите в блокчейна е надминал 2,000.

Според графиката на Plutus Scripts, стартирането на основната мрежа на Alonzo въведе действителни базирани на Plutus смарт договори в блокчейна Cardano. Той също така даде на блокчейн платформата възможността да предлага децентрализирани финансови приложения, като същевременно направи ADA по-програмируема за общността на разработчиците.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Анализатор предупреждава за корекции при тези алткойни

Важно е да се отбележи, че общият брой скриптове на Plutus в мрежата Cardano за първи път достигна 1,000 на 27-ми януари 2022 г.

Хард форкът Alonzo е част от ерата Goguen на мрежата, който идва след ерата на Shelley. По време на ерата на Goguen мрежата Cardano стана децентрализирана.

Plutus придоби голяма популярност сред разработчиците поради бързото нарастване на броя на смарт договорите, базирани на Cardano. В резултат на това скоро се очаква да има стартирания на нови проекти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини