НАЧАЛО Прессъобщения

VeChain (VET) срещу Chiliz (CHZ) срещу VC Spectra (SPCT) – Кой ще достигне $0.08 първи?

септември 7, 2023 10:57 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VeChain (VET) срещу Chiliz (CHZ) срещу VC Spectra (SPCT) – Кой ще достигне $0.08 първи?

След едноседмичен мечи пазар много токени показват признаци на възстановяване, подкрепени от нови разработки. VeChain (VET) наскоро обяви ново партньорство за решаване на проблема с изменението на климата.

От друга страна, Chiliz (CHZ) се повиши, след като получи подкрепа от Binance. Междувременно VC Spectra (SPCT) се покачи с 212.5% на третия етап от публичната си предварителна продажба.

Но основният въпрос е: Кой токен ще достигне $0.08 първи и дали VC Spectra (SPCT) е най-добрата криптовалута за инвестиране през септември? Нека разберем.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VeChain (VET) поскъпва благодарение на сътрудничеството със SingularityNET

В значимо развитие за секторите на блокчейн и изкуствения интелект (AI) VeChain (VET) и SingularityNET обединиха усилията си за решаване на неотложния проблем с въглеродните емисии.

На 24 август 2023 г. VeChain, известна със своя блокчейн, съвместим със смарт договори, използван предимно за проследяване на вериги за доставки, представи стратегическо сътрудничество със SingularityNET – децентрализирана платформа за споделяне на AI услуги.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Преди тази революционна новина VeChain (VET) се търгуваше на цена от $0.01565 на 24 август. След съобщението цената на VeChain (VET) отбеляза рязък скок, достигайки $0.01605 на 25 август.

Това увеличение отбеляза ръст от 2.55%, което сигнализира за положителните пазарни нагласи около сътрудничеството.

VeChain (VET) е подготвена за потенциален растеж. Макар че точните прогнози за цената на VeChain остават несигурни, фокусът на сътрудничеството върху решаването на екологични проблеми вероятно ще резонира положително сред инвеститорите в VET.

Въпреки това е важно да се отбележи, че достигането на границата от $0.08 за VET може да изисква допълнителни катализатори и време.

Цената на Chiliz (CHZ) се покачва след съобщението на Binance

Наскоро Binance разкри плановете си да улесни автоматичната размяна на токени като част от интеграцията си с Chiliz 2.0. Това значимо развитие беше оповестено публично на 30 август 2023 г. Като част от интеграцията, Binance ще включи в главната си мрежа Chiliz 2.0.

Цената на Chiliz (CHZ) отбеляза забележителен скок в отговор на тази новина. Преди обявяването на 29 август Chiliz (CHZ) се търгуваше на цена от $0.06011. След новината на 30 август обаче цената му се повиши до $0.06442. Тази промяна отразява скок на цената на Chiliz (CHZ) от 7.18% в рамките на 24 часа, което е сигнал за положителните пазарни настроения, предизвикани от подкрепата на Binance за размяната на токени.

Chiliz (CHZ) изглежда е на траектория за потенциални печалби. Интеграцията на Chiliz (CHZ) с Binance, една от водещите световни борси за криптовалути, се очаква да повиши активността на мрежата и доверието на инвеститорите в CHZ.

VC Spectra (SPCT) е на път да достигне $0.08 след публична предварителна продажба

Докато VeChain (VET) и Chiliz (CHZ) се представиха добре в класациите след бурната седмица, VC Spectra (SPCT) донесе най-добрите печалби за своите инвеститори. VC Spectra (SPCT) функционир като децентрализиран хедж фонд. VC Spectra (SPCT) влага пари в нови проекти с висок потенциал за печалба и минимален риск.

Токенът SPCT е в основата на иновативната платформа VC Spectra. SPCT е токен по стандарта BRC-20, изграден върху блокчейна на Биткойн. VC Spectra (SPCT) следва дефлационен механизъм, което означава, че предлагането му намалява с течение на времето.

Освен това VC Spectra (SPCT) обяви, че ще изплаща на инвеститорите си дивиденти по време на текущата публична предварителна продажба.

VC Spectra (SPCT) започна пътуването си в предварителната продажба със забележителна частна сийд продажба, набирайки $2.4 милиона. След това VC Spectra (SPCT) навлезе във фазата на публичната си предварителна продажба с цена от $0.008 в етап 1.

Досега инвеститорите от Етап 1 са реализирали ръст на инвестициите си от 212.5 %, като в момента цената на VC Spectra (SPCT) в eтап 3 е $0.025.

Новите инвеститори, присъединили се към eтап 3 на VC Spectra (SPCT) ще реализират ръст от 220% до края на публичната предварителна продажба, тъй като се предвижда цената му да достигне $0.08 в края на публичната предварителна продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.