НАЧАЛО Прессъобщения

VC Spectra (SPCT) се издига стабилно – Polkadot и SUI бележат спад

октомври 19, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VC Spectra (SPCT) се издига стабилно – Polkadot и SUI бележат спад

Тъй като крипто пазарът изглежда все по-мечи, вижте какво казват експертите за най-добрите DeFi проекти: Polkadot (DOT), Sui (SUI) и VC Spectra (SPCT).

Въпреки мечия крипто пазар, оптимизмът обгръща DOT за четвъртото тримесечие с въвеждането на пет параверигиа в Polkadot. По същия начин цените на SUI се повишават поради въвеждането на Bluefin’s v2 в мрежата на Sui. И все пак, VC Spectra (SPCT) остава един от най-впечатляващите крипто проекти в пространството. Тъй като инвеститорите се борят за следващия скъпоценен камък в криптосферата, разгледайте тези топ DeFi проекти, за да можете да откриете най-добрата покупка.

Обобщение

● Експертите твърдят, че Polkadot (DOT) ще поскъпне до $4.50 до 2024 г.
● SUI може да поскъпне до $0.68 до края на октомври.
● VC Spectra (SPCT) ще надхвърли първоначалните ценови прогнози, тъй като инвеститорите от Етап 1 получават над 500% възвръщаемост на инвестициите.

Токенът SUI се бори въпреки актуализацията Bluefin

На 3 октомври Bluefin, децентрализираната борса, представи в мрежата на SuiI своята обновена версия “v2”. Тази актуализация значително разшири възможностите на мрежата Sui, като даде възможност за сделки за под секунда, спот и “cross маржин” функционалности, както и възможност за търговия без крипто портфейл.

>>КУПУВАЙТЕ ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Въпреки тази интеграция обаче цената на токена SUI спадна с 6.8% – от $0.44 на 3 октомври до $0.41 на 15 октомври.

Все пак усъвършенстваните функции на Bluefin v2 са на път да привлекат по-голяма потребителска база към мрежата SUI, като повишат нейната полезност и увеличат търсенето на токена SUI. Експертите смятат, че тези подобрения и разработки потенциално могат да тласнат криптовалутата SUI да достигне $0.68 до края на октомври. Това превръща SUI в един от алткойните, които трябва да се наблюдават.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


От друга страна, поради настоящата меча пазарна инерция, няколко анализатори очакват, че значителен брой притежатели на токени SUI ще предпочетат да продадат своите токени и да преминат към платформи, които обещават по-привлекателни краткосрочни печалби. Това може да доведе до по-нататъшно понижение на цената му до $0.20 до ноември.

Очаква се Polkadot (DOT) да донесе печалби въпреки бавното поскъпване

На 6 октомври в мрежата на Polkadot (DOT) бяха въведени пет паравериги. Това са Noble, Peaq, Energy Web, InvArch Network, Bit. Country и Peaq. Тези паравериги позволяват комуникация между блокчейните Kusama (KSM) и Polkadot (DOT).

Параверигите подпомагат предаването на информация към и получаването ѝ от релейната верига. Връзката между Polkadot (DOT) и Kusama (KSM) е релейната верига. Разработчиците на DOT осигуряват безпроблемни и последователни действия в рамките на протоколите, като пускат нови паравериги.

Въпреки тези интеграции обаче цената на Polkadot спада. По-специално, DOT намаля от $4.07 на $3.76 от 8 октомври до 15 октомври, което се изразява в 7.62% спад. Поради продължителния натиск за продажба експертите прогнозират негативна перспектива за DOT, като е възможно топ алткойнът да спадне до $3 до края на октомври.

Независимо от това, след като най-големият DEX в света, Uniswap, заработи на Polkadot (DOT) чрез интеграция с Moonbeam Network и елиминира нуждата от допълнителни мостове, след като интегрира USD Coin (USDC) директно в своя Asset Hub, може да се наблюдава значително покачване на стойността на DOT. Прогнозата за цената на Polkadot на пазарните експерти гласи, че тази интеграция може да повиши цената на Polkadot до $4.50 в края на октомври.

VC Spectra (SPCT): Все още най-добрият вариант за големи печалби

VC Spectra (SPCT) е новаторски децентрализиран протокол за управление на активи и платформа за търговия, която е готова да трансформира пространството на крипто инвестициите. Нейната основна мисия е да предостави на инвеститорите сигурно, прозрачно и потенциално печелившо инвестиционно преживяване.

Отличителна характеристика е системата за управление на инвестиции, която предоставя на инвеститорите пълен контрол върху нивото на тяхната ангажираност. VC Spectra (SPCT) е непоколебима в своята отдаденост на устойчиви и етични инвестиционни практики, като насочва инвестициите си единствено към проекти, съобразени с принципите на прозрачност и социална отговорност.

Токенът VC Spectra (SPCT) се продава на няколко етапа по време на публичната предварителна продажба. Понастоящем предварителната продажба се намира в етап 4, в който токенът SPCT е нараснал четири пъти, за да достигне $0.055 за токен. В резултат на това инвеститорите от Етап 1 на предварителната продажба, които са закупили на първоначалната цена от $0.008, вече са реализирали 587.5% печалба.

Нещо повече, сега анализаторите твърдят, че VC Spectra ще надхвърли първоначално прогнозираната стойност от $0.080, като се има предвид темпът на растеж на SPCT досега. Тези печалби са в допълнение към възнагражденията и дивидентите, които инвеститорите получават от платформата. Освен това VC Spectra обяви 10% бонус върху депозитите за ограничен период от време, което прави сега идеалната възможност да се присъедините към един от най-добрите DeFi проекти за 2023 г. и след това.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и неговата предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.