Home

VC Spectra (SPCT): Криптовалутата, която прави революция в дигиталния пейзаж

10.09.2023 9:01 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VC Spectra (SPCT): Криптовалутата, която прави революция в дигиталния пейзаж

Една от открояващите се криптовалути, в която може да инвестирате, е проект, който се възползва от предимствата на дигиталния пейзаж, като същевременно осигурява на потребителите възвръщаемост над средната.

Според някои от крипто експертите VC Spectra (SPCT) е забелязала златните мини в постоянно разрастващите се светове на блокчейн и технологиите.

И все пак, с проблемите на конвенционалното управление на активи и други уникални предизвикателства, някои хора се отдръпнаха. VC Spectra (SPCT) се притече на помощ с уникално предложение за стойност, благодарение на което платформата набра $2.4 милиона в частната си продажба.

Платформата напредна доста от този момент, продавайки над 300 милиона токена във фазата на публичната предварителна продажба.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Какво е VC Spectra (SPCT)?

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана услуга за управление на активи за процъфтяващи блокчейн и технологични предприятия. Тя има за цел да предложи достъп до много добре подбрани инвестиции, посочени от нейния експертен екип.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


VC Spectra (SPCT) ще предоставя начално финансиране и финансиране от серия А на стартиращите предприятия, поставяйки платформата в отлична позиция да генерира впечатляващи печалби при тяхното мащабиране.

Като всеки хедж фонд, търговията е ключова за VC Spectra (SPCT). Тук протоколът проверява всички възможности, като прилага различни усъвършенствани стратегии като хеджиране, диверсификация, скалпиране, арбитраж и др.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Защо VC Spectra (SPCT)

Децентрализацията е в центъра на VC Spectra (SPCT) и на други водещи DeFi проекти. Няма нужда от излишни посредници като попечители, брокери, банки и мениджъри. Смарт договорите автоматизират тези роли, предоставяйки на инвеститорите по-голям контрол върху техните активи. Потребителите могат да внасят и теглят средства по свое желание, без да изпращат имейл до някого за разрешение. Това означава също, че не се прилагат минимални депозити, тъй като технологията прави всичко рентабилно.

Второто предимство е интелигентността на търговията. Освен стратегиите, споменати по-рано, VC Spectra (SPCT) има достъп до алгоритми за машинно обучение, които изследват пазарните данни в реално време и идентифицират непрекъснато усъвършенствани, печеливши модели.

Друг отличителен елемент за VC Spectra (SPCT) е нейната отдаденост на устойчивото и етично инвестиране – неизползван пазар, който ще става все по-важен. Така че потребителите могат да бъдат спокойни, че генерират постоянна възвръщаемост, като същевременно допринасят за положителни обществени и екологични промени.

VC Spectra (SPCT), разбира се, е непълна без полезен токен. Ето защо SPCT може да се нареди сред най-добрите криптовалути, които да купите сега.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Предимства и предварителна продажба на токена Spectra (SPCT)

Spectra (SPCT) е функциоанелн токен и служи за управление на платформата. От гледна точка на полезността потребителите се нуждаят от SPCT за уреждане на такси, инвестиране и получаване на плащания по VC Spectra (SPCT). По отношение на управлението SPCT предоставя право на глас, така че общността на VC Spectra да има думата при управлението на проекта. Колкото повече SPCT притежавате, толкова по-влиятелен е вашият глас.

SPCT също така осигурява схема за възнаграждение чрез месечни дивиденти като дял от печалбите на VC Spectra. По същия начин, колкото по-голям е притежаваният от вас SPCT, толкова по-голямо е изплащането. Между другото, на настоящите потребители няма да се наложи да чакат дълго, тъй като VC Spectra (SPCT) ще предложи първите дивиденти по време на етапа на предварителна продажба.

Третото предимство на SPCT е, че осигурява достъп до ексклузивни отстъпки за нови ICO, преди обществеността да узнае за тях. И накрая, SPCT е дефлационна по два начина: има ограничено предлагане от 1 милиард токена и “изгаря” част от токените в такси за транзакции. Всичко това ще гарантира, че SPCT ще увеличи стойността си, тъй като търсенето ще го последва.

Възползвайте се от този ръст отрано, като закупите SPCT на етап 3 от предварителната продажба само за $0.025 на токен, които ще скочат с 32% до $0.033 на следващия етап. Настоящите купувачи очакват с нетърпение 220% скок на притежаваните от тях активи, тъй като именно с толкова ще нарасне SPCT след предварителната продажба, което представлява нова цена от $0.08.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

AI срещу меме монети: Проучване на растежа, за да увеличите портфейла си

Две от най-значимите тенденции, които се наблюдават в сферата на криптовалутите – AI и меме монети. През това време някои от проектите, базирани на AI и меме токени, надминаха други проекти и спечелиха вниманието на инвеститорите.

18.07.2024 10:00 4мин. четене

Инвеститорите в BNB са развълнувани от сътрудничеството с Optimism (OP), докато DTX Exchange достигна 8,000 портфейла

DTX Exchange е под светлината на прожекторите след продължаващата успешна предварителна продажба.

18.07.2024 4:30 4мин. четене

Крипто гуру, коeто купи ETH на цена от $150, сега залага на този ERC-20 токен, за да победи Polkadot след продажби за $9.6 милиона

DeFi светът е развъдник на иновации, които постоянно предизвикват статуквото. Точно както цената на ETH промени пазара преди години, сега се появява нов играч, който има потенциала да пренапише разказа за DeFi: Algotech (ALGT).

17.07.2024 23:00 4мин. четене

Единствените три алткойна, от които се нуждаете, ако обичате парите

Крипто пазарът в момента се намира в спокойна фаза и търпеливо чака следващия бичи поход. Този период позиционира много алткойни в атрактивна входна точка, като цените все още са управляеми, но започват да показват възходяща инерция.

17.07.2024 16:30 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.