НАЧАЛО Прессъобщения

VC Spectra привлича големи инвестиции, тъй като MultiversX и Polygon показват силни резултати

14.12.2023 8:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VC Spectra привлича големи инвестиции, тъй като MultiversX и Polygon показват силни резултати

Отличното представяне на VC Spectra (SPCT) по време на текущата предварителна продажба накара множество крипто експерти да предложат SPCT като един от най-интересните алткойни, които да наблюдавате днес.

Междувременно анализаторите твърдят, че MultiversX (EGLD) и Polygon (MATIC) ще продължат бичите си тенденции, така че нека разгледаме подробностите и да видим кой от тези токени може да бъде най-добрата криптовалута за наблюдение през 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • VC Spectra (SPCT) осигурява печалба от 900%, преди SPCT да се появи на крипто борсите.
  • MultiversX (EGLD) може да нарасне над $75 до края на декември.
  • Polygon (MATIC) може да нарасне към $0.95 до края на 2023 г.

VC Spectra (SPCT) набира популярност

VC Spectra (SPCT) е невероятен децентрализиран хедж фонд, който предлага безпроблемен достъп до широка гама от доходоносни инвестиции в рамките на по-широкото крипто пространство. Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да откриват най-печелившите пазарни нишови тенденции и да извличат оптимални печалби, като поддържат най-добре оборудваните текущи блокчейн платформи.

Наред с това притежателите на VC Spectra (SPCT) могат да проучат най-обещаващите нови проекти в сферата на Web3 и да разпознаят кои свежи технологични стартъпи биха могли да постигнат най-голям пазарен успех. Освен това VC Spectra (SPCT) може да се похвали с ненадминат механизъм за дефлационно изгаряне и предоставя уникален достъп до изключителни отстъпки от предварителни продажби.

Осиновителите наVC Spectra (SPCT) обаче се радват на много други ексклузивни предимства, като например тримесечни дивиденти и право на глас за предстоящи инвестиционни предложения. Цената на VC Spectra (SPCT) в момента е само $0.077, което означава, че инвеститорите от етап 5 могат да очакват добри награди, когато SPCT скоро достигне целевата стойност от $0.080 и поскъпне с изключителните 900% от стойността при етап 1 от $0.008.

Възвръщаемостта може да се увеличи след старта, тъй като няколко големи експерти признаха изключителния потенциал за растеж на VC Spectra (SPCT) въз основа на революционните му характеристики и впечатляващата му реална полезност.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Може ли MultiversX (EGLD) да достигне над $75 през 2023 г.?

Цената на MultiversX (EGLD) се повиши със значителните 30.63% в рамките на седем дни – от $50.46 на 5 декември до $65.92 на 12 декември. Според биковете на MultiversX (EGLD), EGLD е на път да запази възходящия си импулс и да надхвърли прага от $75 до края на декември.

Пазарните анализатори посочват нарастващата популярност на токените, свързани с метавселената, като един от основните фактори за тази оптимистична прогноза за цената на MultiversX (EGLD). Освен това Google Cloud обяви асоциацията си с MultiversX на 20 октомври, което е още една причина, поради която поддръжниците на MultiversX (EGLD) предлагат EGLD като една от най-добрите криптовалути за покупка през 2023 г.

От друга страна, мечките на MultiversX твърдят, че EGLD може скоро да изчерпи възможностите си и да падне обратно към диапазона от $50 до края на годината. Тази негативна прогноза за цената на EGLD се основава на различни фактори, като например централизацията на MultiversX (EGLD) и недостатъчната прозрачност.

Прогноза за цената на Polygon: Биковете на MATIC очакват скок към $0.95

Цената на Polygon (MATIC) се повиши с 5.50% за шест дни, от $0.81 на 6 декември до $0.86 на 12 декември. Ентусиастите на MATIC очакват продължаващи повишения през следващите движения на цената на Polygon MATIC, като до края на годината Polygon ще се търгува на нива около $0.95.

Тази положителна прогноза за цената на Polygon се основава на огромното въздействие на последните новини за Polygon MATIC. Както Polygon Labs обяви в публикация в X на 12 декември, новият Polygon Portal със сигурност ще подобри преживяването на потребителите на MATIC като “подобрен портал към веригите на Polygon”, който предлага множество авангардни функции като инструменти за разработчици, UUX и други

Обратно, мечките на Polygon (MATIC) предупреждават, че MATIC скоро може да отбележи загуби, ако не успее да постигне затваряне над $0.86 в следващия срок. Според неотдавнашна песимистична прогноза за цената на Polygon, Polygon (MATIC) може да се понижи към $0.75 до края на годината.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.