НАЧАЛО Алткойни

Фактори които могат да изтласкат Етериум нагоре

октомври 30, 2018 11:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Фактори които могат да изтласкат Етериум нагоре

По-рано през миналия месец цената на Етериум падна под $250, като за последно това се случи през ноември 2017 г. Това накара много хора да мислят, че е края е дошъл за Етериум.

Въпреки това, някои от причините, поради които стойността на Етериум ще се повиши, са:

1) Разглеждане на приемането на намаляване на възнаграждението в правилото на блок EIP1234: един от факторите, които увеличават пазарната стойност на даден токен, е не само неговият обем на търговия, но и неговата сума в обращение. Колкото по-малък е броят на монетите в обращение, толкова повече ще се качат цените, в резултат на увеличаването на търсенето.

Това правило гарантира, че един се възнаграждава с 3 Етериум за всеки блок, който изкопае. Въпреки това, на една неотдавнашна конференция беше постигнато съгласие, че това ще бъде намалено до 2 етера. Това ще подобри добивното дело, тъй като ще бъде намалена трудността.

2) Значителни дейности в Биткойн блокчейн: най-близката монета, която реагира на промяна в цената на Биткойн е етер. Освен Tether (USDT), Етериум има обем на търговия най-близко до BTC. Така че, тъй като цената на Биткойн в момента се увеличава, трябва да се очаква, че цената на етер ще реагира спрямо това.

3) Настоящата възбуда около пълното формиране на dogethereum: цената на dogecoin се движи до нови висоти, които мнозина не са очаквали да видят скоро.

В рамките на общността на dogеcoin има споразумение, че разделянето на монетата на DogX трябва да бъде изоставено. Това доведе до увеличаване на обема на търговията на dogecoin, което увеличи пазарната цена.

4) Значително увеличение на разработчиците:

Броят на блокчейн разработчиците, които са привлечени в платформата на Етериум, се увеличава в резултат на наличието на безплатни онлайн курсове за изучаване на програмния език Solidity, който стои зад операциите на Етериум мрежата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Крипто пазарите може да са позиционирани за силно тримесечие

Популярен крипто трейдър твърди, че последното тримесечие на годината може да донесе печалби на крипто пазарите.

октомври 2, 2022 17:18 1 мин. четене

Ето кои са водещите EthereumPoW (ETHW) екосистеми

EthereumPoW (ETHW), proof-of-work разклонение на Етериум (ETH) мрежата, обявява своя първи по рода си списък с екосистеми.

октомври 2, 2022 16:08 1 мин. четене

XRP: Ето кога да очакваме airdrop на Flare (FLR)

Flare намеква, че дългоочаквания airdrop на токена Spark (FLR) към притежателите на XRP е съвсем близо с ново съобщение до валидаторите.

октомври 2, 2022 13:47 1 мин. четене

Етериум: Компанията-майка на T-Mobile подкрепя ETH блокчейна

В четвъртък (29 септември) Deutsche Telecom, германска телекомуникационна компания със седалище в Бон, която е най-големият доставчик на телекомуникационни услуги в Европа по приходи, обяви, че „подкрепя Етериум с инфраструктура“.

октомври 2, 2022 12:54 1 мин. четене