НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Фактори които могат да изтласкат Етериум нагоре

ОКТ. 30, 2018 11:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фактори които могат да изтласкат Етериум нагоре

По-рано през миналия месец цената на Етериум падна под $250, като за последно това се случи през ноември 2017 г. Това накара много хора да мислят, че е края е дошъл за Етериум.Въпреки това, някои от причините, поради които стойността на Етериум ще се повиши, са:

1) Разглеждане на приемането на намаляване на възнаграждението в правилото на блок EIP1234: един от факторите, които увеличават пазарната стойност на даден токен, е не само неговият обем на търговия, но и неговата сума в обращение. Колкото по-малък е броят на монетите в обращение, толкова повече ще се качат цените, в резултат на увеличаването на търсенето.

Това правило гарантира, че един се възнаграждава с 3 Етериум за всеки блок, който изкопае. Въпреки това, на една неотдавнашна конференция беше постигнато съгласие, че това ще бъде намалено до 2 етера. Това ще подобри добивното дело, тъй като ще бъде намалена трудността.

2) Значителни дейности в Биткойн блокчейн: най-близката монета, която реагира на промяна в цената на Биткойн е етер. Освен Tether (USDT), Етериум има обем на търговия най-близко до BTC. Така че, тъй като цената на Биткойн в момента се увеличава, трябва да се очаква, че цената на етер ще реагира спрямо това.

3) Настоящата възбуда около пълното формиране на dogethereum: цената на dogecoin се движи до нови висоти, които мнозина не са очаквали да видят скоро.В рамките на общността на dogеcoin има споразумение, че разделянето на монетата на DogX трябва да бъде изоставено. Това доведе до увеличаване на обема на търговията на dogecoin, което увеличи пазарната цена.

4) Значително увеличение на разработчиците:

Броят на блокчейн разработчиците, които са привлечени в платформата на Етериум, се увеличава в резултат на наличието на безплатни онлайн курсове за изучаване на програмния език Solidity, който стои зад операциите на Етериум мрежата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света