НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Фактори които могат да изтласкат Етериум нагоре

ОКТ. 30, 2018 11:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фактори които могат да изтласкат Етериум нагоре

По-рано през миналия месец цената на Етериум падна под $250, като за последно това се случи през ноември 2017 г. Това накара много хора да мислят, че е края е дошъл за Етериум.

 Въпреки това, някои от причините, поради които стойността на Етериум ще се повиши, са:

1) Разглеждане на приемането на намаляване на възнаграждението в правилото на блок EIP1234: един от факторите, които увеличават пазарната стойност на даден токен, е не само неговият обем на търговия, но и неговата сума в обращение. Колкото по-малък е броят на монетите в обращение, толкова повече ще се качат цените, в резултат на увеличаването на търсенето.

Това правило гарантира, че един се възнаграждава с 3 Етериум за всеки блок, който изкопае. Въпреки това, на една неотдавнашна конференция беше постигнато съгласие, че това ще бъде намалено до 2 етера. Това ще подобри добивното дело, тъй като ще бъде намалена трудността.

2) Значителни дейности в Биткойн блокчейн: най-близката монета, която реагира на промяна в цената на Биткойн е етер. Освен Tether (USDT), Етериум има обем на търговия най-близко до BTC. Така че, тъй като цената на Биткойн в момента се увеличава, трябва да се очаква, че цената на етер ще реагира спрямо това.

3) Настоящата възбуда около пълното формиране на dogethereum: цената на dogecoin се движи до нови висоти, които мнозина не са очаквали да видят скоро.В рамките на общността на dogеcoin има споразумение, че разделянето на монетата на DogX трябва да бъде изоставено. Това доведе до увеличаване на обема на търговията на dogecoin, което увеличи пазарната цена.

4) Значително увеличение на разработчиците:

Броят на блокчейн разработчиците, които са привлечени в платформата на Етериум, се увеличава в резултат на наличието на безплатни онлайн курсове за изучаване на програмния език Solidity, който стои зад операциите на Етериум мрежата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света