Home

VanEck разкрива, че хедж фондовете се надпреварват преди началото на спот Ethereum ETF-ите, но можете ли да ги изпреварите?

23.06.2024 11:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VanEck разкрива, че хедж фондовете се надпреварват преди началото на спот Ethereum ETF-ите, но можете ли да ги изпреварите?

Тъй като пейзажът на криптовалутите претърпява промени, надпреварата за доминиране на пазара на спот Етериум ETF-ите се засили.

Неотдавнашните разкрития на VanEck, че хедж фондовете са начело на тези ETF-и, показват процъфтяващия интерес и състезателен дух на тази арена. И все пак, на фона на тази финансова лудост, една платформа се очертава като категоричен лидер: ETFSwap (ETFS).

Известна със своите несравними услуги и надеждни DeFi решения, ETFSwap (ETFS) олицетворява бъдещето на децентрализираната търговия, като прави почти невъзможно за конкурентите да изпреварят нейните новаторски предложения.

Защо ETFSwap (ETFS) може да се справи добре на спот ETF Ethereum пазара?

ETFSwap (ETFS) се откроява в претъпканото поле на DeFi платформите благодарение на своите всеобхватни и иновативни функции, разработени специално за търговия със спот Ethereum ETF-и.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Една от основните причини за ненадминатата ѝ позиция са усъвършенстваните ѝ ETF скрийнър и ETF тракер, задвижвани от изкуствен интелект. Тези инструменти са проектирани не само да предоставят точни препоръки, но и да извършват сложен прогнозен анализ и преглед на настроенията въз основа на големи обеми от данни. Този подход, базиран на AI, гарантира, че потребителите получават най-точни прозрения, което им позволява да вземат информирани решения за търговия с ETF.

Освен това платформата ETFSwap (ETFS) улеснява безпроблемната размяна на различни криптовалути по напълно децентрализиран начин, предлагайки на потребителите гъвкавост и свобода, които често липсват на централизираните борси.

Въвеждането на търговия с ливъридж до 10Х допълнително повишава нейната привлекателност, позволявайки на търговците да увеличат възвръщаемостта си в сигурна и прозрачна среда. Лесният за ползване интерфейс на платформата и предстоящото стартиране на бета-версията само допринасят за нейната привлекателност, като гарантират, че както начинаещите, така и опитните търговци могат да се ориентират и да използват нейните функции с лекота.

Освен това интеграцията на ETFSwap с регулирани инвестиционни банки, отговарящи на изискванията на MiCA, подчертава нейния ангажимент за прозрачност и сигурност. Като гарантира, че токенизираните активи са обезпечени с реални ценни книжа, ETFSwap (ETFS) преодолява пропастта между традиционните финанси и децентрализирания свят, предоставяйки надеждна и иновативна платформа за търговия с ETF. Строгият одит от CyberScope, който не откри заплахи за сигурността в нейните смарт договори, допълнително затвърди репутацията ѝ на сигурна и надеждна ETF DeFi платформа.

Разкритието на VanEck: Хедж фондовете, които са начело на спот Ethereum ETF

Разкритието на VanEck, че хедж фондовете се надпреварват за стартирането на спот ETF на Ethereum, подчертава интензивното очакване и стратегическото позициониране, които се случват на пазара на ETF. Матю Сигел, ръководител на отдела за проучване на дигиталните активи във VanEck, посочи значителните притоци към борсово търгуваните продукти (ETP) на Ethereum извън САЩ, което показва, че големите играчи акумулират ETH в подготовка за тези спот Ethereum ETF.

Според VanEck тази тенденция на хедж фондовете се подкрепя от данните на CryptoQuant, които показват намаляващо предлагане на ETH на борсите, което предполага стратегическо натрупване от страна на институционални инвеститори като хедж фондовете.

Източник: Матю Сигел/X

Въпреки тези маневри от страна на хедж фондовете, ETFSwap (ETFS) не се предава. Нейните всеобхватни DeFi решения и иновативни комунални услуги осигуряват среда за търговия, с която хедж фондовете и другите конкуренти просто не могат да се сравнят. Усъвършенстваните инструменти на платформата за изкуствен интелект, опциите за търговия с ливъридж и безпроблемната интеграция с традиционните финанси я превръщат в страшен играч на пазара на Ethereum ETF.

Стратегическото позициониране и натрупването на Ethereum от хедж фондовете, както разкриха от VanEck, са значителни, но не са достатъчни, за да изпреварят превъзходните технологични и стратегически предимства на ETFSwap. Тя остава най-добрата DeFi платформа за търговия със спот ETF-и на Ethereum и за максимизиране на печалбите.

Заключение: Непоклатима пазарна позиция на ETFSwap

Сериозната пазарна позиция на ETFSwap е допълнително подсилена от нарастващия интерес към спот Ethereum ETF, което я прави непоклатима от действията на хедж фондовете. Като потенциално предпочитана DeFi платформа за търговия със спот Ethereum ETF, ETFSwap (ETFS) предлага на инвеститорите несравнима комбинация от усъвършенствани технологии, прозрачност и сигурност.

С цената на токените по време на предварителната продажба на ниво от $0.01831, има убедителен призив за масивни инвестиции преди цената да се увеличи до $0.03846 в следващия етап на предварителна продажба. Анализаторите вече са оценили ETFSwap (ETFS) като най-добрата инвестиция за 2024 г., позиционирайки я като задължителна във всяко ориентирано към бъдещето крипто портфолио.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.