Home

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

13.06.2024 10:33 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

VanEck основава прогнозите си на силните пазарни фундаменти и технологичния напредък в рамките на блокчейна на Solana. Преди няколко дни Solana беше класирана като любимата блокчейн верига за институционалните инвеститори, дни след като PayPal пусна своята стабилна монета върху Solana.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На фона на бичата прогноза, тази статия разглежда алткойните, базирани на Solana, които имат потенциала да предизвикат ралита през следващите седмици. Според някои от крипто ентусиастите Angry Pepe Fork, Render, The Graph, Jupiter и Wormhole са следващите алткойни, базирани на Solana, които могат да предизвикат масивни ралита.

Angry Pepe Fork – следващата меме монета, базирана на Solana, която се очаква да нарасне 100Х

Angry Pepe Fork е революционна меме монета, базирана на Solana, която предизвиква вълни на алткойн пазара. При текущата предварителна продажба родният токен на Angry Pepe Fork, APORK, се продава само за $0.014. Досега в предварителната продажба проектът е събрал почти $100,000, като анализаторите прогнозират достигане на $1 милион преди края на месеца.

Междувременно купувачите на токена са възнаградени с 10% бонус за депозит. По този начин сега може да се окаже най-добрата възможност за наблюдение на токена. За контекст, Angry Pepe Fork е на път да завладее зомби меме монетите, които предизвикват хаос в блокчейна. Използвайки своята армия от поддръжници, APORK е на мисия да завладее всички тях и да се развие в положителна посока.

Една от интересните характеристики на екосистемата е опцията за стейкинг, която ще бъде налична по време на предварителната продажба. С побеждаването на повече зомби меме монети, APY на армията на APORK се увеличава, като в този процес потребителите получават огромна възвръщаемост. Също така, лицата, които показват своята доблест и храброст на бойното поле, се възнаграждават с токени, като същевременно стават високопоставени членове на общността на APORK.

В същия дух, Angry Pepe Fork вече обсъжда с потенциални партньори добавянето на още комунални услуги към екосистемата. С тези предстоящи партньорства APORK е на път да доминира на алткойн пазара. С нарастващата инерция на меме монетите, базирани на Solana, APORK има капацитета да направи 100Х през следващите месеци, което го прави един от алткойните, за които трябва да внимавате през третото тримесечие.

Цената на Render пробива съпротивата и очаква по-нататъшни печалби

Render (RNDR) наскоро проби значителна съпротива при 100 EMA и базовата линия на Ichimoku cloud на 4-часовата графика, тествайки нивото при $10.8 преди неотдавнашната пазарна корекция. Ако бъде преодоляна, тази съпротива може да изстреля цената до $11.3-$11.5. Въпреки това спадът на RSI от 70 и възможността за излизане от облака в посока надолу предполагат потенциална корекция, като подкрепата е около $8.

Наблюдението на цената на Bitcoin, която се очаква да се повиши до $72,000-$73,000, е от решаващо значение, тъй като може да повлияе на траекторията на RNDR. Междувременно данните на CoinMarketCap показват, че цената на монетата е спаднала съответно с 17% и 18% през последния месец и седмица. Въпреки че цената на Render е спаднала, пазарната активност е в подем, както се вижда от рязко нарастващия обем на търговията с токена. С над 300% печалба от началото на годината и нарастваща пазарна активност, токена вероятно ще стане свидетел на възстановяване и вероятно на рали скоро.

Потенциал на The Graph на фона на растежа на екосистемата Solana

The Graph (GRT) опростява достъпа до блокчейн данни за разработчиците на изкуствен интелект, което е от решаващо значение за обучението на AI модели в различни области. Междувременно пазарните данни показват, че цената на The Graph е спаднала с 7% през последния месец и с 16% през последната седмица. По-нататъшен поглед показва, че както обемът на търговията с Graph, така и пазарната капитализация са намалели значително, тъй като корекцията на пазара продължава.

Междувременно техническият анализ на The Graph показва, че токена е в мечи тренд. Анализаторите обаче смятат, че скоро е възможен бичи пробив. След като е установила подкрепа удобно над границата от $0.20, при бичи пробив цената на The Graph може да тества отново границата от $0.40. По този начин настоящият спад представлява най-добрата възможност за покупка на алткойна. С процъфтяващата екосистема на SOL, GRT е един от проектите, базирани на Солана, който може да се върне 5 пъти през следващите месеци.

Цената на Jupiter се очаква да достигне $0.40

Jupiter (JUP) е един от топ алткойните, за които се прогнозира скорошно поскъпване. Няколко дни след като Robinhood Crypto въведе търговия за Jupiter (JUP) в Европа, цената на токена отбеляза бум с над 11% скок в стойността. Подкрепата на Robinhood и наградата от 500 евро за нови потребители може да повиши ангажираността и да предизвика приток на инвеститори.

Междувременно обемът на търговията с Jupiter е в масово рали, тъй като все повече инвеститори се присъединяват към проекта. В същото време пазарната капитализация на Jupiter достигна над $1 милиарда, като анализаторите прогнозират $2 милиарда през следващите седмици. Пазарните настроения на Jupiter обаче са мечи, като монетата се търгува под 50-дневната и 200-дневната SMA. Дори и при това положение анализаторите са оптимистично настроени за възстановяване през следващите седмици. По този начин повечето прогнози за цената на Jupiter са бичи в дългосрочен план.

Wormhole: Изгряваща звезда в областта на междуверижната оперативна съвместимост

Wormhole (W) е един от водещите алткойни, който се бори с мечия пазар през последните седмици. След като преди няколко дни преодоля границата от $0.75, нарастваше оптимизмът, че цената на Wormhole се насочва към $1. Предхождащият спад на пазара обаче доведе до понижение, което свали цената с 13% през последната седмица. Също така, както обемът на търговията с Wormhole, така и пазарната капитализация спаднаха значително, което показва масово ниско доверие сред инвеститорите.

Kато един от алткойните, базирани на Solana, Wormhole поддържа многоверижни приложения и мостове, свързвайки над 30 блокчейнa и превръщайки ги в критични за DeFi, NFT и управлението. С неотдавнашното си листване в Robinhood и поредица от развития на екосистемата, Wormhole може да влезе в топ 10 на алткойните през следващите месеци. Също така, тъй като блокчейнът Solana става свидетел на масово приемане, Wormhole може да се качи на тази бича вълна и да се покачи през следващите седмици.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.