НАЧАЛО Други

Вълкът от Уолстрийт за Биткойн: "ще се изпари като мираж"

ОКТ. 29, 2018 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Вълкът от Уолстрийт за Биткойн: "ще се изпари като мираж"

Една от най-скандалните личности на "Уолстрийт" продължава да предсказва, че флагманската криптовалута ще свърши с катастрофа.


Джордан Белфорт, който прекара 22 месеца в затвора и му беше наредено да изплати повече от 110 млн. долара в реституция на жертвите на неговата измама, заяви пред CNBC, че единствената причина за това, че единствената причина, поради която bitcoin все още не е посрещнал неизбежната си смърт, е, че по-младите инвеститори, които го намират за привлекателен клас активи, са "промити на мозъци".


"Бях измамник. Превърнах го в наука", каза той по време на интервю, включено в документалния филм "Bitcoin: Boom or Bust".


"Цялото нещо е толкова глупаво, на тези деца са страшно са им промили мозъците", каза той. "Дори не знаем колко е лошо."

Белфорт, чиято престъпна дейност бе драматизирана във филма "Вълкът от Уолстрийт" от 2013 г., твърди, че измамници са натрупали големи обеми BTC, които сега се опитват да разтоварват на по-дребните инвеститори, които са склонни да се озоват в задвижени от хайп балони.

За този тип купувач, който, той твърди, има "добро сърце", Белфорт има предупреждение:

За обикновения човек, който наистина е - знаете, с добро сърце, който казва: "Аз просто ... искам - правя го, защото вярвам в него, в дългосрочен план", просто е "бягай".

"Това нещо ще се изпари като мираж", добави той. "Има много наистина честни хора, които ще бъдат заклани."

Не е първият път, когато Белфорт е изразил подобни настроения. Миналия септември той каза, че крипто е "измама", добавяйки, че първоначалните предложения за монети (ICO) може да са "най-голямата измама". През юни, след като крипто пазарът претърпя спад от шест месеца, той твърди, че пазарът е "изчерпан от глупаците", предупреждавайки за предстоящ спад, който въпреки предупрежденията му все още не се е осъществил.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света