НАЧАЛО Прессъобщения

В очакване на следващия бум на алткойните: Водещ ли е BONE?

15.03.2024 12:45 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
В очакване на следващия бум на алткойните: Водещ ли е BONE?

След коронясването на Биткойн като доминираща дигитална валута, ключови криптовалути предизвикват интерес сред големите инвеститори.

Тъй като пейзажът се диверсифицира, не само Биткойн привлича вниманието. BONE е друга монета, която краде от светлината на прожекторите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като очакванията около следващия алткойн бум се засилват, в този материал се разглеждат потенциалите на BONE, като се обяснява защо тя привлича вниманието на китовите инвеститори.

Предварителна продажба на BlastUP: BlastUP: Фар на сигурността в нестабилното крипто пространство

Закупуването на токени по време на предварителна продажба може да е добра идея, тъй като те са имунизирани срещу дивите колебания на пазара, като цената им е фиксирана на определено ниво. Предсказуемостта е едно от основните предимства на проектите в етап на предварителна продажба като BlastUP.

BlastUP е първият launchpad (платформа за стартиране на проекти) на Blast, единственото решение от втори слой, предлагащо доходност за държане на ETH и стабилни монети.

Само за няколко месеца от предварителната си продажба тази платформа вече е набрала над $2 милиона, което говори много за нейното широко признание сред опитните инвеститори.

Петият етап от предварителната продажба на BlastUP токена е в ход, като предлага приличен шанс да инвестирате в обещаващ актив на ниска цена. Понастоящем цената на токена е с 45% по-ниска от бъдещата му цена при листване, така че сега може да е най-подходящият момент да се включите в предварителната продажба.

>> Не пропускайте да се възползвате! Купете токена BlastUP с 45% отстъпка, преди да е станало твърде късно <<

Тези, които закупят токени BlastUP на този етап, получават ексклузивен достъп до Airdrop събитие, разпределящо част от безплатните токени. Освен това те могат да получат допълнителни награди чрез стейкинг и да участват в многостепенни пускания на IDO.

BlastUP се ангажира да насърчава стабилна общност сред екосистемата Blast, в която всички се възползват от взаимния растеж. С амбициозните си планове за комбиниране на AI и Web3 инструменти, BlastUP има за цел да създаде истински възнаграждаваща и безопасна среда за гладкото стартиране на DApps.

BlastUP е във възход, подхранвайки крипто стартъпи с атмосфера, насочена към общността, и иновации в сърцето си. Тя бързо се превръща в център в екосистемата на Blast, с големи планове до 2026 г.

>> Действайте бързо! Предлагането на токени BlastUP е ограничено – осигурете си място в старта на BlastUP! <<

Кампанията на Shiba Inu може да повлияе на листването и стойността на Bone ShibaSwap в Binance

Участието на феновете на Shiba Inu в кампанията за листването на Bone в Binance може потенциално да доведе до рязко повишаване на стойността му. Понастоящем BONE се оценява на $0.95, но при бичи тренд може да премине второто си ниво на съпротива от $0.98 и дори да достигне границата от $1. Въпреки това 10-дневното действие на простата пълзяща средна прогнозира продажба, което е сигнал за предпазливост за краткосрочните инвеститори.

Алтернативно, ефектът от кампанията може да даде скромен резултат. Въз основа на текущите данни на MACD, препоръчващи продажба, и най-близкото ниво на подкрепа при $0.56, има вероятност цената на BONE да се понижи. Но действието на 100-дневната проста пълзяща средна предполага покупка, подсказвайки за положителни дългосрочни перспективи. По този начин, дори и в меча ситуация, BONE може да покаже устойчивост и да се задържи над маркерната стойност от $0.44.

Възходяща траектория на Shiba Inu и евентуален спад: Възможности за инвеститорите

Нарастващата популярност на Shiba Inu може да предостави възможност за инвеститорите, като я насочи към възходяща траектория. Текущата му цена е $0.0000319, по-близо до второто ниво на съпротива от $0.0000180, отколкото до най-близкото ниво на подкрепа от $0.00000930. В краткосрочен план дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD) подсказва склонност към покупки, което сочи към възходящо движение.

Въпреки това може би си струва инвеститорите да проявят и предпазливост. Индексът на относителната сила (RSI) предполага действия за продажба, което показва предстоящи възможни спадове на цените. Освен това 10-дневната проста пълзяща средна е по-голяма от текущата цена, което може да е индикатор за низходящ тренд. Възможно е понижение до второто ниво на подкрепа при $0.00000604, което предлага потенциална възможност за покупка в по-дългосрочен план.

Тенденцията при Dogecoin е възходяща на фона на спекулациите за въвеждане на плащане от страна на Tesla

Текущата цена на Dogecoin е $0.16, малко над второто ниво на съпротива от $0.17. Намекът на Илон Мъск за включване на плащанията с Doge за автомобилите на Tesla може да помогне за потенциален ръст. Действията, препоръчани от MACD и простите пълзящи средни, са за покупка. Това показва положителна тенденция, която може да тласне цената нагоре в дългосрочен план. Индексът на относителната сила (RSI) и стохастичният RSI обаче остават неутрални, което предполага несигурност на пазара.

В краткосрочен план Dogecoin задържа цената си над най-близкото ниво на съпротива от $0.14, но съществува значителен риск от понижение до най-близкото ниво на подкрепа от $0.08 и дори $0.05, което показва възможен спад на цената. Въпреки потенциалния тласък от приемането на плащания с Doge от Tesla, инвеститорите трябва да останат предпазливи по отношение на потенциалната волатилност. 100-дневната проста пълзяща средна също отразява тази гледна точка, стояща на значително по-ниско ниво от $0.10.

Обещаващ потенциал за BONK на фона на бичия поход и рисковете

Текущата цена на BONK от $0.00002986 показва както обещаващи резултати, така и потенциал. С най-близкото ниво на съпротива, отбелязано на $0.0000286, и второто ниво на съпротива на $0.0000351, монетата може да се опита да предизвика бичи ход, като вероятно ще достигне нови висоти. Положителните индикации от MACD, съчетани с постоянните препоръки за покупка от 10-дневната и 100-дневната проста пълзяща средна, допълнително подхранват тази оптимистична перспектива.

Въпреки това е необходимо да се направи предпазлив анализ, тъй като BONK се приближава към най-близкото си ниво на подкрепа от $0.000012 и към още по-важното второ ниво на подкрепа от $0.0000030. Текущите пазарни индикатори предлагат неутрална позиция въз основа на бързите RSI и стохастичния RSI. Слизането надолу може да внесе краткосрочни рискове, което изисква по-силна пазарна динамика за поддържане на възходящия тренд за BONK, следователно внася известна доза предпазлив реализъм в дългосрочната перспектива.

Заключение

Макар че други алткойни като BONE Token, Shiba Inu, Dogecoin и BONK със сигурност притежават забележителен потенциал, те пораждат специфични възходи и падения. Въпреки това именно BlastUP притежава най-обещаващото бъдеще. С успешната си фаза на предварителна продажба и позиционирането си в рамките на иновативната екосистема на Blast, BlastUP, подкрепена от стабилни AI и Web3 инструменти, показва огромен потенциал да революционизира крипто пространството. Опитните инвеститори, обърнете внимание: концепцията и мястото на BlastUP в процъфтяващата екосистема на Blast я превръщат във възможност, която не бива да се пропуска.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.