НАЧАЛО Други

В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

ЮНИ. 14, 2018 12:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

Търсенето на Биткойн в Google е спаднало със 75 процента през 2018 г., но водещата криптовалута все още надминава известната поп звезда Бионсе в Google Trends, съобщи CNBC във вторник, 12-ти юни.


Биткойн анализатора Брайън Кели заяви пред "Futures Now" на CNBC, че само по време на представянето на музикалния фестивал в Coachella през април този месец мегазвездата за малко засенчва Биткойн (BTC) по отношение на популярността на интернет търсенето през тази година.

Popularity of search terms “Beyonce” and “Bitcoin.”

Кели акцентира върху безспорният мечи крипто пазар през юни, подчертавайки някои ключови нива, за да гледате в краткосрочен план цените на Биткойн:

Това, което наистина търся, е някакво движение, скок от $ 6500. Всъщност нямаме обем и няма много катализатори, които виждам да се появят в много кратък срок ... ако трябваше да търся друго ниво като краткосрочен търговец, бих погледнал нивото от $ 6,800, което действаше като съпротива през уикенда.

Според изчисленията на Кели, границата от $ 6,500 действа като фундаментално ниво на подкрепа при добива. Това предполага, че Биткойн миньорите трябва да актуализират своя хардуер почти на всеки 18 месеца, като разходите за добив до приблизително между $ 5,900 и $ 6,000.

"В много краткосрочен план, $ 6,800 изглеждат като опора за мен. На този пазар, като краткосрочен търговец бих предпочел да купя при минаването на границата от $ 6,800. "

Дори преди скорошното паданение на пазарите, анализаторът от Уолстрийт, който е и привърженик на биткойн, Ник Колас, породи тревога за признаци за намаляване на интереса към криптовалутата в интервю за CNBC в началото на май. Той посочи слаби показатели за обществения интерес, включително по-малко търсения на Биткойн в Google и слаб растеж на крипто портфейла.

Също през май, нов доклад за настоящото състояние на глобално приемане на крипто предполага, че "мнозинството от ранните крипто адаптатори вече са на борда". Изследванията показват, че средно само 4% от хората, които не са притежавали собствено крипто, възнамеряват да инвестират през следващите 6 месеца.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Кои NFT пазари се представят най-добре до този момент?

DappRadar публикува своят списък на 30-те най-големи NFT пазари за всички времена по отношение на общите продажби, като всичките тридесет NFT проекта заедно са събрали общо над $11.53. Повече от две т...
СЕП. 26, 2021 19:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск винаги ще има подкрепата на Dogecoin общността

Dogecoin профилът на @itsALLrisky, който е с над 183,000 последователи написа в Twitter, че подкрепата, дадена на Dogecoin от изпълнителния директор на Tesla, Илон Мъск, няма да остане незабелязана от...
СЕП. 26, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Бъри казва, че е получил призовка от SEC за GameStop

“С всичко, което се случва по света...”, написа Бъри в туит, прикрепяйки копие от писмото на SEC.50-годишният Бъри не отговори на телефонни и имейл съобщения с искане да разясни подробно туита, който ...
СЕП. 26, 2021 15:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто инвеститорите в Австралия бележат значителни успехи тази година

Данните от проучването показват, че средният размер на портфолиа на жени и мъже инвеститори през фискалните 2020-2021 година на BTC Markets е съответно $1,924.30 и $2,214.03. Интересно е да се отбележ...
СЕП. 26, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света