НАЧАЛО Други

В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

ЮНИ. 14, 2018 12:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 В най-тежкият си период, Биткойн все пак е по-популярен от Beyonce

Търсенето на Биткойн в Google е спаднало със 75 процента през 2018 г., но водещата криптовалута все още надминава известната поп звезда Бионсе в Google Trends, съобщи CNBC във вторник, 12-ти юни.

 


Биткойн анализатора Брайън Кели заяви пред "Futures Now" на CNBC, че само по време на представянето на музикалния фестивал в Coachella през април този месец мегазвездата за малко засенчва Биткойн (BTC) по отношение на популярността на интернет търсенето през тази година.

Popularity of search terms “Beyonce” and “Bitcoin.”

Кели акцентира върху безспорният мечи крипто пазар през юни, подчертавайки някои ключови нива, за да гледате в краткосрочен план цените на Биткойн:

Това, което наистина търся, е някакво движение, скок от $ 6500. Всъщност нямаме обем и няма много катализатори, които виждам да се появят в много кратък срок ... ако трябваше да търся друго ниво като краткосрочен търговец, бих погледнал нивото от $ 6,800, което действаше като съпротива през уикенда.

Според изчисленията на Кели, границата от $ 6,500 действа като фундаментално ниво на подкрепа при добива. Това предполага, че Биткойн миньорите трябва да актуализират своя хардуер почти на всеки 18 месеца, като разходите за добив до приблизително между $ 5,900 и $ 6,000.

"В много краткосрочен план, $ 6,800 изглеждат като опора за мен. На този пазар, като краткосрочен търговец бих предпочел да купя при минаването на границата от $ 6,800. "

Дори преди скорошното паданение на пазарите, анализаторът от Уолстрийт, който е и привърженик на биткойн, Ник Колас, породи тревога за признаци за намаляване на интереса към криптовалутата в интервю за CNBC в началото на май. Той посочи слаби показатели за обществения интерес, включително по-малко търсения на Биткойн в Google и слаб растеж на крипто портфейла.

Също през май, нов доклад за настоящото състояние на глобално приемане на крипто предполага, че "мнозинството от ранните крипто адаптатори вече са на борда". Изследванията показват, че средно само 4% от хората, които не са притежавали собствено крипто, възнамеряват да инвестират през следващите 6 месеца.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Вече можеш да си купиш имот в Португалия с Dogecoin (DOGE)

Според Finance Magnates новата инициатива за недвижими имоти се ръководи от Дейвид Раби, съосновател на 355 Developments. Раби, заедно със съоснователя на FNTX Израел Битон, се възползва от мрежа от у...
МАЙ. 13, 2021 18:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките отчаяно се борят да задържат анализаторите си

Това е почти двойно предложенията на някои от конкурентите на банката, тъй като инвестиционните банки увеличават заплатите и привилегиите, за да осигурят нови кадри.Швейцарската банка е готова да изпл...
МАЙ. 13, 2021 16:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase e втората най-популярна апликация в американския Apple app store

Според списъка с най-използваните апликации в Apple App Store, Coinbase в момента е второто най-популярно приложение в САЩ, като следват TikTok, YouTube, Facebook, Instagram, а на първо място се нареж...
МАЙ. 13, 2021 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Block.one стартира собствена крипто борса

Bullish има за цел да комбинира представянето, неприкосновеността на личния живот и регулаторното съответствие на традиционните борси с децентрализираното финансиране на потребителите. Платформата ще ...
МАЙ. 13, 2021 14:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света