НАЧАЛО Алткойни Биткойн

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

Блокчейн анализаторът Уили Ву казва, че цялата екосистема от купувачи на Биткойн подсказва, че пазарът на BTC остава до голяма степен в бича фаза.

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.


“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети. Публичните предприятия и търговците на дребно продължават да получават по-голям контрол върху предлагането, докато китовете намаляват контрола си.”Според Ву, равномерното разпределение на предлагането на BTC е добро за дългосрочното здраве на актива, тъй като насърчава децентрализацията.


“Не забравяйте, [че] златният стандарт се провали като паричен стандарт поради централизирането на предлагането.”


Анализаторът във веригата също подчертава, че търговците на дребно или организации, притежаващи по-малко от 10 BTC, захранват настоящата фаза на бичия пазар на Биткойн.


“Търговията на дребно задвижва макроциклите. Когато търговците на дребно трупат своите [сатошита] с повишен темп, както правят в момента, това е основата, според която сме в средата на бичи пазар. Повтарям, в средата на бичи пазар. Търговците бяха в неверие преди два месеца, когато бяха показани тези данни.”


Освен това, Ву твърди, че китовете или организации, притежаващи поне 1,000 BTC, също продължават да купуват от водещата криптовалута.


“Китовете смятат, че монетите в момента са евтини. Китовете са опортюнисти. Те са в десетгодишен план за диверсификация, който продава на всеки бичи пазар, след като са спечелили пари. Но те се възползват от възможността да купуват, когато видят предстоящо рали, както в момента.”


И накрая, Ву отбелязва, че публичните корпорации също са в процес на натрупване на Биткойн, докато предлагането на криптовалутата на борсите продължава да спада.


“Публично държаните монети [са обещаващ индикатор]. Корпорациите държат дългосрочно. [...] Спекулативните запаси на борсите се изчерпват с навлизането на дългосрочни купувачи.”Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх? - JPMorgan

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света