НАЧАЛО Прессъобщения

Озадачаващо разкритие сочи към акумулация на китове на Polygon и Bitcoin Spark

октомври 2, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Озадачаващо разкритие сочи към акумулация на китове на Polygon и Bitcoin Spark

Китовете са лица, групи или организации, които притежават големи количества от определен дигитален актив. Обикновено те могат да инициират транзакции, които са достатъчно големи, за да повлияят на общата цена на дигиталния актив.

Китовете играят важна роля в представянето на бъдещето на DeFi както за дългосрочните, така и за краткосрочните инвеститори. Техните транзакции са публично достъпни чрез он-чейн скенери на веригата и изследователи на блокчейн, предоставяйки данни за техните сделки в реално време.

Крипто общността внимателно следи адресите на крипто китовете, за да определи цялостната посока на пазара и настроенията на инвеститорите. Когато даден кит купува големи части от даден дигитален актив, членовете на общността могат да приемат това като бичи сигнал за лонг позиции върху криптоактива.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Крипто китовете наскоро натрупаха Polygon и Bitcoin Spark, обозначавайки светлото бъдеще на двете платформи.

Какво е Polygon?

Polygon е странична верига на Етериум, която е създадена, за да направи Етериум по-скалируем. Основната цел на платформата е да осигури по-евтина и по-бърза мрежа за потребителите на Етериум, като създаде оперативно съвместима и взаимосвързана екосистема.

Мрежата е насочена към критичните проблеми на главната мрежа на Етериум, които включват високи разходи за транзакции. Също така Polygon използва консенсусен механизъм за доказване на залог (PoS), за да защити мрежата.

Мрежата има четири различни слоя: Слой на Етериум, слой за сигурност, задължителен слой на мрежите на Polygon и задължителен слой за изпълнение. Тези слоеве работят ръка за ръка, като изпълняват различни, но взаимосвързани функции, за да осигурят ефективност за потребителите.

Защо китовете трупат Bitcoin Spark?

Децентрализираната инфраструктура за добив на Bitcoin Spark и единственият по рода си консенсусен механизъм са сред изключителните характеристики, които привличат китовете да изкупуват нейното текущо събитие за първично предлагане на монети (ICO), което в момента се намира в шестия етап.

Досега ICO е набрало милиони долари само за няколко седмици благодарение на повишената активност на китовете и инвестициите на дребно от блокчейн ентусиасти, онлайн предприемачи и любители на криптовалутите.

В шестата фаза на ICO, BTCS токените се предлагат на ниска цена от $2.75, когато проектът стартира на 30 ноември обаче, цената би трябвало да се повиши до $10. Това означава, че инвестициите, направени сега, преди да приключи шестата фаза, ще бъдат на стойност 393% след това.

Освен това портфейлите на ICO-то, които получават токените директно от адреса на предлаганията (всеки, който купува в предварителната продажба), ще получат ексклузивни бонуси, които ще натрупват двукратен процент на добив в продължение на две години, което може да възлиза на хиляди долари.

Функцията е въведена, за да се възнаградят ранните осиновители за това, че вярват в дългосрочната устойчивост на проекта. След две години процесът на добив ще бъде стандартизиран за всички членове на общността.

Платформата разполага с нов консенсусен механизъм, предназначен да свързва дейностите по добив и залагане като процес на валидиране на мрежата. Разработчиците на мрежата са намерили начин да обединят средствата за доказване на работа (PoW) и доказване на залог (PoS) заедно с подобрени алгоритми, за да разработят консенсуса за доказване на процеса – първия метод за проверка на мрежата.

При доказателството за процес (PoP) миньорите ще бъдат възнаграждавани в токени BTCS за осигуряване на мрежата чрез решаване на прости математически уравнения. Тъй като процесът на добив е много опростен, разработчиците разработват софтуерни приложения за изпълнение на дейностите по добив на локални преносими устройства като таблети, iPad и лаптопи.

Процесът на добив ще бъде насочен към приложенията, като ще стане достъпен за всеки, който разполага със смарт устройство.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.