НАЧАЛО Други

Уволниха Бен Армстронг от Bitboy Crypto заради злоупотреба с наркотици

август 28, 2023 22:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Уволниха Бен Армстронг от Bitboy Crypto заради злоупотреба с наркотици

Известният крипто YouTuber Бен Армстронг официално е бил освободен от позицията си в Bitboy Crypto, според изявление, публикувано в понеделник. 

Решението беше съобщено чрез Twitter от BJ Investment Holdings, компанията майка на Hit Network, която е собственик на Bitboy Crypto.

В официалното съобщение се изтъква, че считано от предния ден, компанията е предприела решителни мерки за отделянето на Бен Армстронг от марката Bitboy Crypto. Армстронг бе служил като видно лице на Bitboy Crypto; обаче фактори като финансови последици и проблеми, свързани със злоупотреба с наркотици, бяха изтъкнати като допринасящи за неговото отстраняване.

Компанията съобщи:

Този труден избор идва след продължителни усилия да подкрепим Бен в борбата му със злоупотребата с наркотични вещества, както и да се справим с емоционалните, физическите и икономическите щети, които той нанесе на служителите на Hit Network и на по-широката общност на Bitboy Crypto.

Понастоящем, когато каналът на Bitboy Crypto в YouTube има 1.45 милиона абоната, неочакваното прекратяване на договора предизвика вълнение в цялата индустрия. Спекулациите се разрастваха през целия ден, тъй като подробностите за точните обстоятелства, предшестващи уволнението му, останаха неразкрити. 

Компанията разкри ексклузивно основанията за неговото уволнение, като се въздържа от уточняване на всеки отделен инцидент.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.