НАЧАЛО Прессъобщения

Увеличаването на инвестициите на Algotech към H100 е в центъра на вниманието, засенчвайки развитието при Litecoin и Near Protocol

03.06.2024 9:11 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Увеличаването на инвестициите на Algotech към H100 е в центъра на вниманието, засенчвайки развитието при Litecoin и Near Protocol

Крипто пазарът е изпълнен с вълнуващи новини. Има многобройни случаи на печалби на алткойни, ценови скокове и предварителни продажби, които надхвърлят очакванията на инвеститорите.

Algotech е в центъра на вниманието заради печалбите, а новата покупка на графични процесори затвърждава обещанието му към потребителите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки че това е сезонът на алткойните, други като Litcoin и Near Protocol (NEAR) се борят да наберат скорост. Около NEAR има вълнуващи новини, които биха могли да го изтласкат на радара на инвеститорите, а Litecoin отбеляза рязък скок в броя на новите портфейли, което сигнализира за положителни настроения и възможност за възстановяване на цената.

Algotech е водеща в светлината на прожекторите след увеличението на броя на графичните процесори H100

Algotech влага парите си там, където казват. Платформата даде обещание: да използва изкуствен интелект и да революционизира търговията с криптовалути, така че трейдърите да могат да преминат отвъд човешките ограничения, които се появяват по време на търговията. А неотдавнашната им инвестиция от $1.2 милиона в графични процесори H100 от NVIDIA свидетелства за решимостта им да превърнат това обещание в реалност.

Представете си, че можете по-добре да анализирате и осмисляте пазарните данни или че можете бързо да откривате възможности за търговия и да изпълнявате сделките по-ефективно. Algotech превръща това въображение в реалност със своята платформа от усъвършенствани инструменти за търговия, които могат да анализират пазарни данни, да предоставят информация в реално време и да създават автоматизирани и персонализирани стратегии за търговия, съобразени с индивидуалните нужди на инвеститора.

С неотдавнашната инвестиция в графични процесори H100 Algotech ще може да изпълни по-добре своите обещания. С неотдавнашната инвестиция тяхната платформа може да извършва анализи и да обработва сделки по-ефективно, с минимално човешко участие и забавяния. Това ще помогне на трейдърите да ускорят сделките си на бързо развиващия се крипто пазар.

Инвестицията в графичния процесор H100 на Algotech също печели внимание сред инвеститорите и цялата крипто общност. Предварителната продажба на нейния токен ALGT е в последния етап и вече е набрала $5.9 милиона. Очаква се цената на токена да достигне $1 за нула време, след като той бъде регистриран на борсите.

Въпреки мечия тренд, Litecoin запазва позитивната си перспектива и е на път да се възстанови

Източник: Kanchanara | Unsplash

Печалбите на Algotech изглеждат в рязък контраст с реалността, пред която е изправен Litecoin (LTC). Въпреки одобрението на спот Етериум ETF от Комисията по ценните книжа и фондовите борси, което първоначално предизвика бичи подем на пазара, Litecoin не успя да набере инерция и дори цената му се понижи с 8% между последните 10 дни на май.

Криптопазарът се намира във фаза на консолидация, а предпочитанията на инвеститорите са насочени към Ethereum и други токени, изградени върху DeFi мрежата ETH, което оставя Litecoin да се бори да поддържа скорост.

Монетата е формирала модел на носещ флаг и инвеститорите виждат в това възможност да влязат и да се възползват от дълбокото. Наличните данни показват, че към 21 май е имало 8.17 милиона портфейла с LTC, но този брой рязко се е увеличил до над 8.21 милиона портфейла с LTC към момента на писане на статията.

Това сигнализира за възможен преломен момент в цената на Litecoin. При преобладаващо положителните настроения в екосистемата въпреки спада на цената, ако този значителен ръст на мрежата продължи, Litecoin може да е готов да направи изненадващ отскок.

NEAR Protocol привлича вниманието с нови продукти на фона на негативните пазарни резултати

Източник: IQ.Wiki

Near Protocol е децентрализирана платформа за създаване на приложения и конкурент на Ethereum. Near Protocol е реален конкурент, тъй като е проектиран с оглед на удобството за потребителите и предлага на разработчиците бързо време за потвърждение и ниска цена на транзакциите. Платформата има свой собствен токен, NEAR, който може да се използва за заплащане на такси за съхранение и транзакции в платформата Near Protocol.

Платформата напоследък присъства в новините с продукти и иновации, които имат за цел да прекъснат пространството.

Неотдавна основателят на платформата Илия Полосухин разкри плана за разкриване на агент с изкуствен интелект, който ще помогне дори на нетехническите потребители да кодират децентрализирани приложения (DApps). Това е в съответствие с визията на компанията да направи създаването на децентрализирани приложения по-лесно за потребителите.

Също така, в неотдавнашен туит на X, компанията Near Protocol разкри това, което нарече “NEAR name tokens”, целящо да осигури надеждно решение за дигиталната идентичност, което ще бъде от полза за потребителите на Web3.

Въпреки тази новина, обемът на търговията с токена NEAR е спаднал с 13.5%, което е сигнал, че е налице спад в пазарните дейности.

Но с вълнуващите нови продукти ще бъде само въпрос на време и ще видим дали NEAR ще набере инерция, правейки опит за възстановяване на ценовия тренд.

Научете повече за предварителната продажба на Algotech:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.