НАЧАЛО Прессъобщения

Увеличаване на печалбите от Биткойн: Ролята на Avorak AI

юни 22, 2023 17:09 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Увеличаване на печалбите от Биткойн: Ролята на Avorak AI

Avorak AI получи признание в крипто общността заради своите усъвършенствани решения и вече доказа способността си да помага за максимизиране на печалбите от Биткойн.

Кои са най-добрите търговци на Биткойн?

Най-добрите търговци на Биткойн (BTC) са физически или юридически лица, които притежават комбинация от технически опит, познания за пазара и дисциплиниран подход към търговията. Те имат дълбоко разбиране на основната технология и динамиката на крипто пазара, което им позволява да идентифицират печеливши възможности за търговия.

Тези трейдъри умеят да анализират ценовите графики и да използват различни индикатори, за да вземат информирани решения. Те също така са в течение на новините и събитията, които могат да окажат влияние върху цената на Биткойн. Освен това най-добрите BTC търговци проявяват стабилни умения за управление на риска, като използват стратегии като задаване на стоп-загуби и управление на диверсификацията на портфейла си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Тези трейдъри също така често комбинират експертните си познания с усъвършенствани инструменти за търговия, за да максимизират печалбите си и да се ориентират по-ефективно в променливия характер на пазара на Биткойн (BTC).

Печеливша ли е търговията с Биткойн през 2023 г.?

Въпреки че рентабилността на търговията с Биткойн (BTC) през 2023 г. не може да бъде гарантирана, няколко фактора предполагат, че тя може да бъде печеливша. BTC е най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, а повишеното ѝ институционално приемане, съчетано с все по-широкото ѝ възприемане като основен клас активи, допринася за високата ликвидност. 

Биткойн (BTC) също така е показал способността си да осигурява значителна възвръщаемост в миналото, а с присъщата на криптопазара волатилност, трейдърите биха могли да се възползват от ценовите му колебания.

Как Avorak AI може да помогне за максимизиране на печалбите от BTC?

Avorak AI е пионерско цялостно AI решение в блокчейн. То има за цел да бъде център на решения, базирани на изкуствен интелект и е доказало невероятните си възможности чрез своето усъвършенствано решение за търговия, известно като Avorak Trade.

За Биткойн (BTC) Avorak Trade прави цялостен анализ на пазара, включително промени в обема, пазарни настроения и други важни данни, като идентифицира модели и тенденции, които влияят на цената му. 

След това генерира големи набори от внимателно подбрани индикатори и ценови прогнози. Системата за търговия разполага и със системи за уведомяване, които предупреждават търговците при настъпване на промени в пазарните модели или тенденции. 

Пазарният анализ на Avorak Trade се извършва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без човешки ограничения, като например отегчение, което гарантира бързи и точни прогнози. Алгоритмите за машинно обучение също така дават възможност за непрекъснато обучение и усъвършенстване на изкуствения интелект на Avorak Trade.

Avorak Trade разполага с автоматизиран API, който позволява на търговците на BTC да автоматизират собствените си стратегии, осигурявайки бързо изпълнение на сделките без емоционални пристрастия, които водят до намаляване на печалбите и най-вече до загуби. 

Потребителите, които нямат задълбочени познания, не трябва да се притесняват, тъй като алгоритмите на Avorak Trade са създадени, за да им помогнат да намерят най-добрите сделки. Avorak Trade също така използва прост команден ред, програмиран със стандартен скрипт, вместо сложни кодове.

Докато беше в процес на разработка, Avorak Trade успя да реализира значителни печалби от спот и шорт сделки с Биткойн и предостави ценни прозрения относно движението на цените на BTC. Това повиши доверието сред търговците и инвеститорите.

Родния полезен токен на платформата Avorak AI, AVRK, служи като кредит за достъп до Avorak Trade и други решения на платформата. Токенът може и да се търгува, предоставяйки алтернатива на търговците. AVRK, подобно на BTC, има ограничено предлагане и дефлационен механизъм, което гарантира, че цената му ще се увеличава с течение на времето. Освен това AVRK може да се използва за стейкинг, което осигурява още един начин за печелене.

Понастоящем AVRK се продава на цена от $0.27 в последната фаза на първоначалното предлагане на монети (ICO) на Avorak, с бонуси за AVRK и няколко предимства пред купувачите на AVRK на свободния пазар. Анализаторите прогнозират значителен скок покрай стартовата цена на AVRK от $1.

За повече информация относно Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.