НАЧАЛО Прессъобщения

Успехът в стрийминга на DeeStream (DST) привлича XRP кит, докато Ethereum (ETH) достига $3,5000

04.03.2024 9:07 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Успехът в стрийминга на DeeStream (DST) привлича XRP кит, докато Ethereum (ETH) достига $3,5000

През последните няколко седмици крипто пазарът преживява скок като никой друг. Спекулациите и пермутациите са на най-високо ниво, тъй като всички - от инвеститори до анализатори и непрофесионалисти с няколко валути в портфейла си - се опитват да намерят причина и начин да спечелят.

От ценовия скок, който преживяха монети като Етериум (ETH) и Биткойн (BTC), става ясно, че се готви нещо добро.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По улиците се говори, че това е моментът, който цялата крипто общност е чакала; моментът, в който криптовалутите ще бъдат приети в по-традиционни пространства.

Етериум (ETH) достигна $3,500 при послдния скок на криптовалутите

Преди няколко седмици няколко фактора се подредиха и поставиха началото на днешния бичи скок на крипто пазара. Някои от тези фактори включват технологичния напредък и глобалните икономически промени.
Собствениците на Ethereum (ETH) обаче трябва да благодарят на Комисията за ценни книжа и борси (SEC) за този възход на стойността. През януари Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) одобри над 10 борсово търгувани фонда (ETF) за Биткойн. Естествено, това предизвика увеличение на стойността на различни криптовалути, включително на Ethereum (ETF).

Ethereum (ETH) се възползва толкова много от този скок. Например, по това време миналата година Ethereum (ETH) се търгуваше в рамките на $1,500-$1,700. Но с този скок Ethereum (ETH) достигна $3,500 само за по-малко от осем седмици.

XRP

Не само Ethereum (ETH) се възползва от този подем на пазарните цени на м. По-малките монети като XRP също увеличиха стойността си. Историята на цените на XRP показва, че монетата има шансове да се бори да бъде една от водещите в бъдеще. Съдебната битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), продължила няколко години, обаче попречи на това колко бързо се повишава стойността на монетата.

Докато инвеститорите в XRP са оптимистично настроени, те също така разпростират инвестициите си към иновативни монети като DeeStream (DST).

Платформата за стрийминг DeeStream (DST) успява да привлече инвеститори от XRP

DeeStream (DST) е първата децентрализирана платформа за стрийминг в света. Тя е създадена, за да предложи на стриймърите по-добра алтернатива на вече наличните традиционни платформи за стрийминг като Twitch.

С какво платформата DeeStream (DST) е по-добра?

  • DeeStream (DST) работи с платформа с нулева цензура. Това означава, че стриймърите могат да споделят мнението си, без да се страхуват, че ще бъдат бойкотирани, отменени или забранени от платформата. Тъй като собствеността е децентрализирана, никой няма едностранното право да отстрани член на платформата.
  • DeeStream (DST) позволява на стриймърите да печелят бонуси, които могат да бъдат дори монети.
  • Стриймърите в платформата DeeStream (DST) могат да получат средствата си веднага след като направят заявка за теглене. Това е особено голямо предимство, тъй като на традиционните платформи за стрийминг може да отнеме до няколко дни, за да обработят заявките за теглене.
  • Играчите могат да използват безплатно услугата за обмен на валута на платформата.

Има и още предимства, които стриймърите и потребителите могат да открият сами, докато използват платформата. Междувременно платформата DeeStream (DST ) отбеляза огромен успех и това се отрази на предварителната ѝ продажба.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.