НАЧАЛО Прессъобщения

Управлението на Uniswap (UNI) се променя, Ethereum (ETH) се покачва, а Meme Moguls (MGLS) показва огромен потенциал, тъй като навлиза в последната фаза

27.02.2024 9:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Управлението на Uniswap (UNI) се променя, Ethereum (ETH) се покачва, а Meme Moguls (MGLS) показва огромен потенциал, тъй като навлиза в последната фаза

Uniswap, водеща децентрализирана борса, предприема стъпки към обновяване на своя модел на управление, за да насърчи по-широко участие и устойчив растеж.

В същото време цената на Ethereum се повиши и експертите смятат, че тя може да продължи да се покачва на крипто пазара. Това кара хората да обърнат внимание на токени като Meme Moguls (MGLS).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За разлика от много други, които разчитат на хайп, Meme Moguls прави повече, действайки като токен за управление и валута в играта.

Преустройство на управлението на Uniswap: Път към устойчив растеж

Фондация Uniswap наскоро представи план за обновяване на модела на управление, целящ да насърчи по-голямото участие на собствениците на токени на Uniswap. За да направят Uniswap по-добър и да му помогнат да расте повече, те дават награди на хората, които залагат и делегират токени. Това ще подобри начина, по който работят таксите на Uniswap, и ще накара повече хора да искат да се включат.

Освен това планират да използват нови смарт договори за по-ефективно събиране и споделяне на таксите и много хора от общността на Uniswap подкрепят тази идея. В резултат на това крипто общността реагира положително, като цената на Uniswap се повиши с над 78% през последния месец.

Разкриване на възхода на Ethereum и потенциала на алткойна

През изминалата седмица Ethereum демонстрира впечатляващ ръст от 8%, сигнализирайки за това, което много пазарни наблюдатели възприемат като начало на значителна тенденция. На фона на това експертите прогнозират смело 180% увеличение на стойността на Ethereum през годината, подчертавайки ескалиращото влияние и потенциал на Ethereum в рамките на крипто пазара.

Въпреки това, на фона на обещаващите перспективи на Ethereum, вниманието е привлечено от нововъзникващи токени, които обещават още по-значителна възвръщаемост. Ако възходящата траектория на Ethereum предвещава алткойн сезон, истинското вълнение може да се крие в идентифицирането на по-нови алткойни, готови за експоненциален растеж.

Разкриване на Meme Moguls (MGLS): Уникална функционалност

В света на меме монетите Meme Moguls (MGLS) издълбава своята ниша, като предлага нещо повече от спекулативен хайп. За разлика от много меме монети, на които им липсва функционалност, Meme Moguls се отличава като токен за управление и валута в играта за екосистемата Meme Moguls. Това стратегическо позициониране го отличава на пазар, наситен с токени, лишени от практическа употреба.

От последната актуализация Meme Moguls понастоящем е в етап 6 от предварителната продажба, като демонстрира забележителен успех, набирайки $2.6 милиона, стремейки се към цел от $3 милиона само на този етап. Цената на един токен MGLS се е увеличила значително с 90% спрямо началната си цена и в момента е $0.0042.

Въпреки ранния успех, експертите очакват евентуален 100х ръст, след като Meme Moguls излезе на борсите през първото тримесечие на 2024 г., правейки паралели със забележителния възход на Shiba Inu, която само за три години постигна зашеметяващата възвръщаемост на инвестициите от 1.6 милиона процента. На пазар, на който 99% от меме монетите нямат функционалност и разчитат единствено на шумотевица, Meme Moguls се отличава.

Действайки като вътрешна валута и управленски токен в рамките на екосистемата Meme Moguls, Meme Moguls предлага осезаем случай на употреба, което го прави потенциален отличник сред мемо монетите и една от най-добрите мемо монети, в които да инвестирате.

Научете повече за предварителната продажба на $MGLS тук:
Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.