НАЧАЛО Други

Уол Стрийт се отдръпва от крипто, според Bloomberg

ДЕК. 26, 2018 11:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Уол Стрийт се отдръпва от крипто, според Bloomberg

Уолстрийт тихо се отдръпва от крипто пазара, съобщава Bloomberg. Миналата година, когато крипто индустрията се радваше на бичия пазар, изглеждаше, че много от основните финансови компании също бяха готови да навлезнат в индустрията.


Имена като Goldman Sachs, Fidelity Investments и Barclays Bank Plc. всички бяха свързани с планове за отваряне на криптовалутни подразделения.


Goldman Sachs беше една от първите компании на Уол Стрийт, които проявиха интерес към фючърсите на Биткойн, а слуховете твърдяха, че фирмата разработва отделно бюро за криптиране. Инвестиционната банка си партнира с Galaxy Digital и набра 57 милиона долара в инвестиции. Goldman Sachs все още не предлага крипто-търговия. Банковият дериватен продукт на Биткойн не е постигнал значителен напредък от пускането му.

Citigroup Inc. също разработи крипто-базиран продукт, който може да помогне на фирмите за управление на активи и хедж фондовете да намалят риска, на който са изложени, когато инвестират в крипто. Очакваше се продуктът да предостави на крипто инвеститорите иновативно средство за проследяване на техните инвестиции и да предложи допълнителен слой легитимност и доверие на новосъздадения клас активи.

Barclays Inc. показа огромен интерес към крипто по време на бума, наемайки Крис Тайрър и Матю Дювал, за да подпомогнат управлението на дигитални активи. И двамата бяха наети, за да потърсят начини, по които банката може да навлезе в крипто света и да дадат препоръки.

Според доклада има две причини за тихото оттегляне на Уол Стрийт от пазара; спадът и липсата на регулаторна рамка за криптовалутите.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света