НАЧАЛО Други

Уол Стрийт се отдръпва от крипто, според Bloomberg

ДЕК. 26, 2018 11:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Уол Стрийт се отдръпва от крипто, според Bloomberg

Уолстрийт тихо се отдръпва от крипто пазара, съобщава Bloomberg. Миналата година, когато крипто индустрията се радваше на бичия пазар, изглеждаше, че много от основните финансови компании също бяха готови да навлезнат в индустрията.


Имена като Goldman Sachs, Fidelity Investments и Barclays Bank Plc. всички бяха свързани с планове за отваряне на криптовалутни подразделения.


Goldman Sachs беше една от първите компании на Уол Стрийт, които проявиха интерес към фючърсите на Биткойн, а слуховете твърдяха, че фирмата разработва отделно бюро за криптиране. Инвестиционната банка си партнира с Galaxy Digital и набра 57 милиона долара в инвестиции. Goldman Sachs все още не предлага крипто-търговия. Банковият дериватен продукт на Биткойн не е постигнал значителен напредък от пускането му.

Citigroup Inc. също разработи крипто-базиран продукт, който може да помогне на фирмите за управление на активи и хедж фондовете да намалят риска, на който са изложени, когато инвестират в крипто. Очакваше се продуктът да предостави на крипто инвеститорите иновативно средство за проследяване на техните инвестиции и да предложи допълнителен слой легитимност и доверие на новосъздадения клас активи.

Barclays Inc. показа огромен интерес към крипто по време на бума, наемайки Крис Тайрър и Матю Дювал, за да подпомогнат управлението на дигитални активи. И двамата бяха наети, за да потърсят начини, по които банката може да навлезе в крипто света и да дадат препоръки.

Според доклада има две причини за тихото оттегляне на Уол Стрийт от пазара; спадът и липсата на регулаторна рамка за криптовалутите.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света