НАЧАЛО Прессъобщения

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

29.02.2024 10:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

В рамките на началната седмица той набра повече от $883,000. От друга страна, Uniswap (UNI) и Binance изпитват затруднения в настоящите пазарни условия. Нека да разберем причините, които стоят зад главоломното покачване на Algotech (ALGT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Uniswap (UNI) въвежда актуализация на механизмите за таксуване

Мрежата Uniswap (UNI) представи предложение за преразглеждане на своята система за управление. Uniswap (UNI) заяви, че това предложение има за цел да стимулира активните и ангажирани членове. По-специално, Uniswap (UNI) ще надгради механизмите си за таксуване и ще възнагради притежателите на UNI, които стейкват токени.

Според официалното съобщение на Uniswap (UNI) гласуването по предложението ще се проведе на 1 март. Интересно е, че новината оказа положително въздействие върху цената на Uniswap (UNI). Скоро след съобщението стойността на Uniswap (UNI) се повиши с 40% за по-малко от час. В резултат на това текущата цена на търговия на Uniswap (UNI) е $10.88.

Binance (BNB) трябва да плати $4.3 милиарда неустойка

Американски съдия одобри признаването на вината на Binance и наложи огромна глоба на водещата крипто борса. Според съдебното решение Binance ще трябва да плати санкция в размер на повече от $4.3 милиарда.

По-рано Binance се призна за виновна за нарушаване на санкциите, както и на федералните закони за борба с прането на пари. Въпреки това движението на цената на Binance Coin (BNB) все още е в зелената зона. На месечната графика стойността на Binance (BNB) се е увеличила с 31%. Следователно към момента на писане на статията Binance (BNB) се търгува на цена от $413. Междувременно Binance твърди, че подобрява своите протоколи за борба с прането на пари и KYC.

Предварителна продажба на Algotech (ALGT) носи вълнуващи печалби

Algotech (ALGT) представи уникална децентрализирана платформа за търговия с криптовалути, която поддържа усъвършенствани алгоритми. Като се има предвид увлечението и все по-широкото възприемане на алгоритмичната търговия, Algotech (ALGT) скоро може да се превърне в лидер в индустрията. Според доклад, размерът на пазара на алгоритмична търговия може да нарасне с 13.3% до 2028 г.

Algotech (ALGT) е нова платформа, която позволява на хората да търгуват без проблемите, които поразяват традиционната ръчна търговия. Algotech (ALGT) предлага бърза скорост на транзакциите, ниски разходи и нулева човешка пристрастност. Тя работи със смарт технологии за анализ на голям набор от данни, за да помогне на търговците да увеличат печалбите си при минимални рискове.

Използвайки изкуствен интелект, Algotech (ALGT) ще пусне ботове за търговия, за да позволи на търговците да коригират своите търговски поръчки в реално време. Това, от своя страна, ще помогне на потребителите да сведат до минимум излагането си на риск при динамични пазарни условия.

Освен това платформата ще предлага на трейдърите образователни и крипто комплекти. Нейният смарт договор вече е преминал през успешен одит и ще осигури пълна видимост на транзакциите. Освен това членовете на основния му екип са преминали и през задълбочена KYC процедура.

Собствениците на ALGT, родния токен на платформата, ще получат няколко предимства, както и привилегии. Междувременно започна предварителният кръг на продажба на Algotech (ALGT), като по време на първия етап са продадени над 20 милиона токена.

Към момента на писане на статията един ALGT токен се търгува на цена от $0.04. През етап 2 обаче стойността му ще нарасне до $0.06. Освен това се очаква стойността на токените ALGT да нарасне с 275% по време на етапа на предварителна продажба. Следователно най-ранните инвеститори може да реализират по-голяма печалба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%”
  1. Стоян,

    Здравейте, искам да знам защо криптоборса куинбес изисква 21% оборот на портфейла за да преведе 24000долара на сметката ми

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.