Home

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

22.06.2024 8:40 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

Макар да се очаква, че след намирането на дъното BTC ще се изстреля нагоре, пазарните експерти избраха Angry Pepe Fork и Shiba Inu като едни от най-интересните криптовалути за наблюдение с цел по-голяма възвръщаемост.

Умните китове купуват, докато Биткойн (BTC) се понижава до петседмично дъно

Последните две седмици бяха неспокойни за краля на криптовалутите, Биткойн (BTC). Цената на токена се срина от месечния връх от $72,000, за да се търгува на ниво от $64,000 за първи път от пет седмици насам.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На фона на този спад в цената, CryptoQuant съобщи, че топ инвеститорите са спечелили $1.2 милиарда от продажбата на дялове от BTC.

От друга страна, докато цената на Биткойн се понижава, някои умни китове са се възползвали от възможността да увеличат дяловете си. Lookonchain съобщи, че кит, известен с това, че купува по време на спадове, е придобил 6,070 BTC за огромната сума от $395 милиона, докато пазарът е бил в сспад. Тези китове вярват, че BTC остава най-добрата криптовалута и може да се търгува над $100,000 преди края на годината.

Angry Pepe Fork (APORK) привлича инвеститорите с огромна печалба

Подобно на Биткойн, се наблюдава увеличение на броя на инвеститорите, които купуват Angry Pepe Fork (APORK). Макар и нов проект, експертите в бранша вече споменават APORK като една от най-добрите криптовалути за покупка с цел огромна възвръщаемост през тази година. Тези бичи настроения са свързани с това, че Angry Pepe Fork е потенциален фактор, който променя правилата на играта в областта на меме монетите.

През последните няколко месеца имаше вълна от меме монети, които се възползваха от търсенето, но само за да изчезнат след кратък период. Angry Pepe Fork представлява революция, въстание срещу тиранията на традиционните меме монети, които причиниха много болка на инвеститорите.

Angry Pepe Fork ще вдъхне нов живот в пространството на меме монетите с изцяло новия си механизъм “Conquer To Earn”. Използвайки този модел, Angry Pepe Fork ще премахне от пазара тези зомбирани меме монети, които нямат функционалност. Това, което циментира APORK като най-добрата криптовалута, която всеки може да си купи сега, е, че тя стимулира членовете на общността при постигане на целите.

Освен това APY за стейкинг се увеличава, тъй като от пазара се премахват повече от тези зомби монети. Заради този вълнуващ нов модел се наблюдава огромно търсене на APORK, като проектът събра над $143,000 само за няколко дни от предварителната си продажба. Макар че цената на токена е $0.014, експертите прогнозират 100Х увеличение.

Shiba Inu (SHIB) набира реална популярност, а анализатор прогнозира масивно увеличение

Според неотдавнашен доклад използването на Shiba Inu (SHIB) в реалния свят се увеличава през последните няколко месеца. Според публикацията в блога все повече предприятия вече приемат Shiba Inu за плащания, включително AMC, Newegg и DevourGO.

Джавон Маркс, топ крипто аналитик, сподели оптимистичен поглед към SHIB. Според Маркс цената на Shiba Inu може да се повиши с до 294% от сегашното си ниво и да достигне потенциален връх от $0.000081 за първи път от октомври 2021 г. насам. Ако Shiba Inu се задържи над това ниво, Маркс смята, че може да се покачи до връх от $0.000150, изпреварвайки BTC.

Заключение

Макар че неотдавнашното действие на китовете предполага, че Биткойн може да е на път да достигне нов ATH, Shiba Inu и Angry Pepe Fork са криптовалути, които ще запишат по-големи печалби. Докато SHIB може да запише максимална печалба до 7.5x, APORK изглежда като ясен победител в бичия цикъл за 2024 г., тъй като е следващият 100x токен.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.