НАЧАЛО Прессъобщения

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

19.04.2024 19:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

След като и Bitcoin, и Ethereum (ETH) навлизат във фаза на корекция, вниманието се насочва към нововъзникващи токени като Furrever Token (FURR), който наскоро започна седмия си етап на предварителна продажба, събирайки впечатляващите $820,000 финансиране в рамките на само два месеца.

В тази статия навлизаме в развиващия се пейзаж на крипто пазара, като разглеждаме потенциалните последици за Ethereum и обещаващия импулс зад Furrever Token на фона на променящите се вълни на инвеститорските настроения.

Bitcoin (BTC) ETF е изправен пред проверка на реалността: Проучване на пазарната динамика на фона на отслабващата еуфория

Bitcoin (BTC) продължава да се движи по волатилна траектория, като в момента цената му е около $64,500. Макар да показва скромно увеличение от 1.4% от вчера, той остава с 7% надолу в сравнение с миналата седмица.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Дългоочакваните спот биткойн ETF-и, първоначално посрещнати с ентусиазъм, сега са изправени пред отрезвяващата реалност на пазарната динамика. Притокът на средства трудно съответства на темпа на излизане от Grayscale’s Bitcoin Trust (GBTC), като през седмицата, приключваща на 12 април, се наблюдава нетен отлив на 1,766 BTC от спот ETF. Фондът Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) на Fidelity прекъсна серията си от ежедневни попълнения, докато iShares Bitcoin Trust (IBIT) на BlackRock е единственият спот ETF за BTC, който изпитва непрекъснати притоци.

Джеймс Сейфарт, ETF анализатор в Bloomberg Intelligence, отбеляза, че в понеделник повечето американски ETF са отбелязали нулеви притоци, което показва по-широка тенденция. Въпреки неотдавнашното забавяне има оптимизъм за потенциално възобновяване на притока. Самир Кербадж, главен информационен директор в Hashdex, прогнозира увеличаване на разпределението на средства към BTC от банки и институции, тъй като процесите на надлежна проверка се развиват. Въпреки това Сейфарт остава предпазлив по отношение на Grayscale’s Bitcoin Trust (GBTC), предвиждайки продължаващи отливи поради съотношението на разходите. Докато крипто пазарът се ориентира в тази динамика, вниманието се насочва към бъдещата траектория на потоците от ETF и тяхното въздействие върху ценовата стабилност на BTC и настроенията на инвеститорите.

Битката на Ethereum на фона на проблемите на ETF за Bitcoin: ETH е изправен пред ценова волатилност

Ethereum (ETH) се намира сред ценова турбулентност, като в момента се колебае около $3,058. Макар да поддържа стабилност в сравнение с вчера, той се бори с 13% спад от последните върхове. Втората по големина криптовалута е изправена пред предизвикателства при запазването на печалбите след неотдавнашната разпродажба на крипто пазара. ETH се бори да преодолее границата от $3,100, което отразява продължаващото въздействие на пазарната несигурност.

Въпреки ръста от 0.7% през последните 24 часа, ETH остава с около 5% по-ниско от пика си от близо $3,300 по-рано в понеделник.

По-широкият крипто пазар, проследен от CoinMarketCap, показва скромни печалби от 1.6% през последните 24 часа.

Furrever Token (FURR): Противопоставяне на вълнението около Bitcoin ETF

Furrever Token, възхитително допълнение към крипто пространството, което има за цел да направи революция с вливането на чаровни дигитални котенца. В свят, доминиран от сериозни блокчейн проекти, Furrever Token предлага освежаващо и леко преживяване за потребителите, съсредоточено около универсалната привлекателност на очарователните котенца. С мисията да създаде чаровна и стопляща сърцето крипто екосистема, Furrever Token се фокусира върху забавлението, общността и споделената радост. Интегрирайки сладки стикери, емоджита и визуализации на котешка тематика, проектът има за цел да ангажира потребителите чрез редовни предизвикателства, стартирания на удобни функции и растеж, превръщайки ежедневните понижения в не чак толкова лоши моменти.

Furrever Token оперира със символа FURR в блокчейна BNB-20, като може да се похвали с общо предлагане от около 9 милиарда токена. По време на предварителната продажба са налични 65% от токените, като 25% са разпределени за децентрализирани борси (DEX) и 10% за екипа, заключени за една година. С функции, предназначени да радват потребителите, Furrever Token обещава бъдещи изненади, включващи ексклузивно съдържание на сладки дигитални котки, подобрявайки преживяването на общността.

След като вече е набрала над $820,000 и е започнала 7-ия етап от 10-етапното си пътуване за набиране на средства, Furrever Token изглежда готова за успех. С цел от $1.9 милиона, токенът иска да предостави на инвеститорите си до 15Х възвръщаемост, като в момента цената му е $0.000564. Инвеститорите могат да участват само чрез официалния уебсайт furrevertoken.com, като използват опции за плащане като USDT (BEP-20).

Легитимен ли е токенът Furrever (FURR)?

Furrever Token (FURR) може да се похвали с легитимност, подкрепена от ключови фактори, като например одита на смарт договорът от страна на Securi Lab – обичайна практика на крипто пазара. Пускането на токена на пазара след предварителната продажба в PancakeSwap означава ангажимент за достъпност и децентрализация. Липсата на данък върху покупките и продажбите по време на търговията повишава привлекателността за инвеститорите. Токените на екипа са заключени за една година, за да се гарантира дълготрайността на проекта.

Органичният растеж и ангажираност на общността, с ранни членове като модератори, насърчават средата за сътрудничество. Проектът е достигнал половината от предварителната продажба в рамките на един месец, което показва обещаващ напредък. Прозрачността на смарт договорът гарантира прозрачност. Интересното е, че потребителите трябва да се ангажират само с имейли от [email protected], за да избегнат потенциални измами, което гарантира малко по-сигурно преживяване.

С активна общност от близо 4,000 органични членове, Furrever Token поддържа силно присъствие в Telegram, разрешавайки проблемите незабавно. Потребителите се насърчават да се ангажират само чрез официалните канали и уебсайта, което гарантира сигурно и приятно преживяване. Присъединете се към общността на Furrever Token и разгледайте по-леката страна на криптовалутата!

Осигурете си най-ексклузивната възможност за предварителна продажба на 2024 г. още днес!

Официален уебсайт на Furrever Token | Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram | Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.