НАЧАЛО Алткойни

UFC ще промотира Litecoin

декември 27, 2018 19:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
UFC ще промотира Litecoin

Фондацията Litecoin си партнира с Ultimate Fighting Championship (UFC), една от водещите организации по смесените бойни изкуства.

Целта на партньорството е да се промотира Litecoin на многото фенове на лигата.

Логото на litecoin ще бъде изобразено на тепиха на октагоналната арена на UFC 232 – реванш между бившия шампион на UFC в тежка категория Джон Джоунс и Александър Густафсон. Битката е насрочена за 29-ти декември в Калифорния.

Твърдейки, че е първият крипто спонсор на UFC събитие, Litecoin Foundation обяви в четвъртък, че милионите зрители на подобни събития ще помогнат за стимулирането на интереса към LTC.

“Тъй като марките и институциите продължават да се стремят към криптовалута и блокчейн, това е още един сигнал, че тази технология се приближава към мейнстрийма”, продължава той.

Фондацията, която има за цел да подпомогне приемането на крипто, заяви също, че се надява да продължи партньорството в дългосрочен план.

Миналата година, канадският боец Рори Макдоналд също подписа сделка за спонсорство, в която той носеше дрехи с логото на Dash за битката на Bellator 192. Бившият MMA шампион на лека категория Майкъл Чандлър също подписа договор за рекламиране на крипто платформата CoinLion през януари.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.