НАЧАЛО Алткойни

UFC ще промотира Litecoin

27.12.2018 19:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
UFC ще промотира Litecoin

Фондацията Litecoin си партнира с Ultimate Fighting Championship (UFC), една от водещите организации по смесените бойни изкуства.

Целта на партньорството е да се промотира Litecoin на многото фенове на лигата.

Логото на litecoin ще бъде изобразено на тепиха на октагоналната арена на UFC 232 – реванш между бившия шампион на UFC в тежка категория Джон Джоунс и Александър Густафсон. Битката е насрочена за 29-ти декември в Калифорния.

Твърдейки, че е първият крипто спонсор на UFC събитие, Litecoin Foundation обяви в четвъртък, че милионите зрители на подобни събития ще помогнат за стимулирането на интереса към LTC.

“Тъй като марките и институциите продължават да се стремят към криптовалута и блокчейн, това е още един сигнал, че тази технология се приближава към мейнстрийма”, продължава той.

Фондацията, която има за цел да подпомогне приемането на крипто, заяви също, че се надява да продължи партньорството в дългосрочен план.

Миналата година, канадският боец Рори Макдоналд също подписа сделка за спонсорство, в която той носеше дрехи с логото на Dash за битката на Bellator 192. Бившият MMA шампион на лека категория Майкъл Чандлър също подписа договор за рекламиране на крипто платформата CoinLion през януари.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.