Home

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

22.06.2024 8:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

Бичият ръст на криптовалутите през 2021 г. беше толкова масивен, че много инвеститори на дребно и големи инвеститори, включително учител, превърнаха дребни инвестиции в значителни състояния. Инвестицията на този учител в токена Polygon (MATIC) доведе до впечатляваща печалба от $2.2 милиона, демонстрирайки потенциала на добре планираната позиция в крипто проекти.

Сега пазарните експерти свързват надежди с новопоявилия се гигант DTX Exchange (DTX) за подобни бичи печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Платформата показва потенциал в ранен стадий и обширни случаи на използване за институционални търговци и такива на дребно с уникалното предложение TradFi, стабилни функции за сигурност и достъпна среда за търговия

Цената на борсата DTX показва потенциала на Polygon в ранен етап на развитие

Възникващият deFi гигант DTX Exchange притежава забележителни прилики с екосистемата на Polygon (MATIC). Въпреки различните ниши на приложенията, и двата проекта са движени от общността със солидни основи и релевантни за индустрията решения. Докато Polygon (MATIC) служи като решение за мащабиране на Етериум от втори слой, платформата DTX използва блокчейн от първи слой, за да предостави на потребителите подкрепени от индустрията протоколи за сигурност.
Борсата DTX осигурява мащабируемост с функции като актуализацията VulcanX, която има за цел да предложи търговия без газ, докато Polygon (MATIC) предоставя рамка за изграждане и свързване на блокчейн мрежи, съвместими с Ethereum. DTX Exchange притежава допълнителни плюсове със своя глобален обхват на изпълнение, тъй като използва над 120,000. актива от различни финансови пазари.

Това, което засилва приликите между Polygon (MATIC) и DTX Exchange, са решенията, които те предоставят на DeFi инвеститорите и крипто ентусиастите. На фона на развиващия се пейзаж на крипто сектора през 2024 г. само напредналите и релевантни за индустрията проекти с висока функционалност ще останат най-харесвани за пазарна доминация и огромен потенциал за печалба.

Търсенето на предварителна продажба на DTX Exchange скача до над 700,000

DTX Exchange (DTX) се очертава като обещаваща възможност за инвеститорите. Хибридната TradFi платформа използва алгоритмична търговия и усъвършенствани стратегии за автоматизация, за да обедини машинната технология с човешкия опит. Това е допълнително подправено с подкрепената от индустрията функция за 1,000-кратен ливъридж, за да могат търговците да се радват на максимални печалби с минимален капитал.

Платформата DTX променя правилата на играта в DeFi сектора със своята блокчейн технология и глобалния обхват на платформата. Инвеститорите от финансовите сектори, включително форекс, криптовалути, акции, дялове и CFD-та, могат да търгуват на платформата на DTX Exchange със стабилни протоколи за сигурност, усъвършенствани анализи, лесен за използване интерфейс и светкавична скорост на изпълнение от 0.04 секунди.

Търсенето на предварителната продажба на DTX Exchange не познава граници, тъй като на втория си етап тя събра огромна сума от $700,000 и скоро може да достигне $1 милион. От сегашната цена на предварителната продажба от $0.04 анализаторите предвиждат стойността ѝ да стигне рекордно високо ниво при $1, преди да бъде регистрирана на големите борси, което показва значително увеличение от 300 % на приходите на ранните заинтересовани страни.

Заключение

Макар че Polygon все още е изключително значим токен в DeFi сектора, дефлационната ERC-20 монета DTX сега е бъдещето на криптовалутите, като създава предпоставки за огромни печалби през 2024 г. Ангажиментът на борсата DTX за иновации и мащабируемост ще ѝ помогне в борбата с конкурентните борси и да се нареди средни едни от най-успешните проекти в deFi сектора.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялта книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.