НАЧАЛО Прессъобщения

”Убиецът на Polygon” Retik Finance (RETIK) счупи рекорди след листването на централизирана борса, постигайки 2,000% печалба за няколко часа

05.06.2024 14:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
”Убиецът на Polygon” Retik Finance (RETIK) счупи рекорди след листването на централизирана борса, постигайки 2,000% печалба за няколко часа

Retik Finance (RETIK), обявена за "Убиецът на Polygon", завладя крипто света с безпрецедентни печалби. След листването си на множество централизирани борси (CEX), RETIK преживя метеоритен възход, постигайки изумителното 2,000% увеличение на стойността в рамките на часове.

В тази статия се разглеждат факторите, които стоят зад експлозивния растеж на Retik Finance, неговите стратегически борсови листвания и бъдещите перспективи на този обещаващ DeFi токен.

Феноменалният скок на Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) стартира с големи очаквания и не разочарова.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Първоначално оценена на скромната цена от $0.15, стойността на RETIK скочи до $3 скоро след дебюта си на основните борси, отбелязвайки ръст от 2,000%. Този скок се дължи на комбинация от стратегическо планиране, иновативни предложения и силни пазарни нагласи.

Стратегически борсови листвания

Един от ключовите фактори за бързото издигане на RETIK беше листването му на няколко известни борси. Те включват:

 • Uniswap: Известна с удобния си интерфейс и високата си ликвидност, Uniswap осигури стабилна платформа за първоначалната търговия на RETIK.
 • MEXC: Предлагайки широка гама от двойки за търговия и усъвършенствани инструменти, MEXC се грижи както за начинаещи, така и за опитни търговци.
 • LBank: Сигурна платформа с широк набор от опции за криптовалути, LBank подобри достъпността на RETIK.
 • Digifinex: Известна със своите надеждни мерки за сигурност и обширни списъци с криптовалути, Digifinex привлече широка потребителска база.
 • BitMart: С конкурентни такси за търговия и широк избор от криптовалути BitMart допълнително засили пазарното присъствие на RETIK.
 • CoinW: Известна с безпроблемното си изживяване при търговия и високата си сигурност, CoinW увеличи привлекателността на RETIK.
 • P2B: Динамична платформа, поддържаща различни дигитални активи, P2B предлагаше конкурентни функции за търговия, които се харесаха на различни групи инвеститори.

Тези листвания значително повишиха ликвидността и видимостта на RETIK, като привлякоха широк кръг инвеститори и допринесоха за бързото повишаване на цената му.

Иновативни решения DeFi

Retik Finance предлага набор от най-съвременни решения за децентрализирано финансиране (DeFi), предназначени да революционизират начина, по който потребителите взаимодействат с дигиталните активи. Основните предложения включват:

 • Retik Swap: Децентрализирана платформа за обмен, улесняваща безпроблемните суапове на дигитални активи и предоставянето на ликвидност.
 • Виртуални дебитни DeFi карти: Пионерско решение, позволяващо на потребителите да харчат криптовалута без усилие в реалния свят.
 • Опции за стейкинг: Тези опции позволяват на потребителите да печелят награди, като насърчават дългосрочната ангажираност и лоялност.
  Тези иновативни решения позиционираха Retik Finance като сериозен конкурент в DeFi пространството, привличайки значителен инвеститорски интерес и повишавайки стойността на токена.

Пазарна капитализация и оценка

В пика на своето развитие Retik Finance достигна пазарна капитализация от близо $3 милиарда. Тази значителна пазарна капитализация подчертава силното доверие на инвеститорите в проекта и неговия потенциал за бъдещ растеж. Напълно разводнената оценка (FDV) на RETIK възлиза на $402,119,632, ако приемем, че днес в обращение са максималният брой от 1 милиарда RETIK токена.

Retik Finance (RETIK) регистрира рязък ръст след листването на централизирана борса (CEX)

Retik Finance (RETIK) наскоро породи значително вълнение на пазара на криптовалути след листването си на няколко първокласни централизирани борси (CEX). Този стратегически ход доведе до забележителен скок в стойността на токена, привличайки вниманието както на инвеститорите на дребно, така и на институционалните инвеститори.

Въздействие на листването на CEX

Листването на RETIK на големи борси, като Uniswap, MEXC, LBank, BitMart и други, беше от решаващо значение. Тези платформи са известни с голямата си потребителска база, високата ликвидност и стабилните мерки за сигурност, които значително подобриха видимостта и достъпността на RETIK. В резултат на това токенът преживя метеоритен възход, като се увеличи с 2,000% от първоначалната си цена на листване от $0.15 до почти $3.

Заключение

Retik Finance (RETIK) направи впечатляващо навлизане на пазара на криптовалути, като постигна рекордни печалби и привлече вниманието на крипто общността. Нейните стратегически борсови листвания, иновативните DeFi решения и силните пазарни настроения допринесоха за бързия ѝ възход. Тъй като Retik Finance продължава да развива и разширява предложенията си, тя остава обещаваща инвестиционна възможност в рамките на DeFi сектора. За тези, които искат да се възползват от следващото голямо нещо в DeFi, Retik Finance представлява убедителна възможност.

Със своите стабилни първоначални резултати и стратегически инициативи за растеж, Retik може да бъде ценно допълнение към всеки крипто портфейл. За да сте информирани за развитието и бъдещите съобщения на Retik Finance, не забравяйте да следите техните официални канали и актуализации на общността.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.