НАЧАЛО Прессъобщения

TVL на Cardano изправари тази на Bitcoin, нов токен се разпространява вирусно, Tether добави 1 милиард USDT към резерва си на TRON

ноември 10, 2023 11:21 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TVL на Cardano изправари тази на Bitcoin, нов токен се разпространява вирусно, Tether добави 1 милиард USDT към резерва си на TRON

Според последните новини, общата заключена стойност (TVL) на Cardano е скочила до небето, надминавайки тaзи на Bitcoin. 

Освен това Tether увеличи резерва си в USDT на Tron с допълнителни 1 милиард токена. Междувременно нов токен, наречен Everlodge, се превърна в тема, за която се говори в крипто общността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


На 9 ноември TVL на Cardano (ADA) изпревари тази на Bitcoin

През третото тримесечие на 2023 г. екосистемата на Cardano (ADA) нарасна значително. Това се дължи на повишената активност на разработчиците в мрежата и положителните пазарни настроения. Интересно е, че на 9 ноември TVL на Cardano се е увеличила до над $249 милиона. Това я изведе на 11-та позиция сред другите водещи блокчейн системи.

Забележително е, че това отбеляза нов исторически връх в TVL за Cardano, отбелязвайки увеличение на TVL с повече от 200% от началото на годината. Този ръст може да се отдаде на поредица от подобрения и въвеждането на стабилни монети. 

Тези събития изтласкаха Cardano пред Bitcoin в класацията DeFi TVL на 9 ноември. Въпреки това на 10 ноември Bitcoin отново излезе начело с лека преднина. Междувременно цената на монетата Cardano спадна с 1.7% на 7 ноември до $0.346388. Въпреки това цената на Cardano все още е бича на седмична и месечна времева рамка с ръст от съответно 16.5% и 35%.

Tether увеличава USDT резервите си в мрежата на Tron (TRX) 

Мрежата на Cardano не е единственият блокчейн, в който се наблюдават нови развития. На 6 ноември Tron DAO разкри, че Tether, емитентът на стабилната монета USDT, е добавил 1 милиард USDT токена в мрежата на Tron. Това ново допълнение увеличи общите резерви на USDT в Tron до над $45 милиарда. 

В допълнение, това направи блокчейнът на Tron с най-голямото разпределение на USDT. Забележително е, че през 2023 г. предлагането на USDT в обръщение на Tron отбеляза висок ръст, като от началото на годината досега темпът на растеж е 21%, както съобщава Tronscan. Междувременно цената на монетата Tron се понижи през ноември, след като през октомври преживя голямо рали. 

Към 7 ноември криптовалутата Tron се търгуваше на цена от $0.096452. Въпреки това анализаторите са оптимистично настроени към цената на Tron и смятат, че тя ще се повиши след стартирането на спот ETF за Биткойн. Също така те прогнозират, че цената на Tron може да достигне $0.0995 след халвингът на Биткойн през 2024 г.

Everlodge (ELDG): Новият крипто проект, към който инвеститорите се насочват

Everlodge (ELDG) придоби широка популярност през 2023 г., благодарение на иновативната си платформа. Тя има за цел да опрости инвестициите в недвижими имоти, използвайки блокчейн технологията. Анализаторите и инвеститорите са изцяло загрижени за този проект, тъй като той се стреми да революционизира собствеността върху недвижими имоти.

На традиционния пазар на недвижими имоти се изискват значителни първоначални инвестиции. За щастие Everlodge промени това, като позволи на физическите лица да започнат да инвестират само със $100. За да се постигне това, имоти като хотели, вили и къщи се се издават под формата на NFT. След това те се разделят на по-малки дялове за лесно закупуване.

Една интересна част е, че с увеличаването на стойността на имота се увеличавa и цената на NFT-то. Традиционните сделки с недвижими имоти могат да отнемат до седем седмици. Everlodge има решение за това с пазар, на който можете бързо да продадете или размените вашите NFT-та, обезпечени с имот, като осигурите лесен достъп до средствата си.

Токенът ELDG играе ключова роля в този проект, като в момента се оценява на $0.023 при предварителната му продажба. Притежателите на токени се ползват от отстъпки, награди и предимства на VIP членство.

Ранните инвеститори вече са отбелязали 130% ръст на инвестициите си. Анализаторите смятат, че потенциалът на ELDG няма граници, и прогнозират повишаване на пазарната цена до $0.038 преди края на предварителната продажба.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.