Home

Търсите токени за комунални услуги? Модерният AI проект Algotech доминира на фона на прогнозите за цените на Notcoin и Chainlink

27.06.2024 11:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсите токени за комунални услуги? Модерният AI проект Algotech доминира на фона на прогнозите за цените на Notcoin и Chainlink

В сферата на криптовалутите функционалните токени набират популярност сред инвеститорите. Notcoin (NOT), Chainlink (LINK) и новата платформа Algotech (ALGT), управлявана от изкуствен интелект, придобиха известност благодарение на неотдавнашните промени на пазара.

На фона на пазарните колебания всеки токен предлага специфично стойностно предложение, което предизвиква интереса на търговците и анализаторите.

Анализатори прогнозират, че Notcoin (NOT) може да достигне $0.0348 до края на годината

Notcoin (NOT), “Play-To-Earn” платформа в Telegram, наскоро отбеляза значителен ръст в пазарните си резултати. Токенът поскъпна с над 10%, привличайки вниманието както на инвеститорите, така и на пазарните наблюдатели. Тази възходяща тенденция следва стратегически ходове на екипа на Notcoin, включително намаление на токена и въвеждане на атрактивни награди за потребителите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Към момента на писане на статията Notcoin (NOT) се търгува на цена от $0.0155, като отбелязва ръст от 8% в дневния си търговски обем до $548 милиона. Нещо повече, пазарната капитализация на токена стигна до $1.58 милиарда, затвърждавайки позицията му на 53-ия по големина дигитален актив.

Неотдавнашното покачване на стойността на Notcoin може да се свърже с различни фактори. Първоначално пазарът реагира положително на съобщението на екипа за изгаряне на Notcoin (NOT) токени на стойност $3 милиона. Занапред анализаторите от индустрията и инвеститорите предвиждат светло бъдеще за Notcoin. Прогнозите сочат, че NOT има потенциал да достигне границата от $0.0348 до края на годината.

Chainlink (LINK) може да достигне $22-$25 след пробива

Chainlink (LINK) наскоро обърна низходящата си тенденция, което показва възходящ импулс. Преодоляването на критичното ниво на подкрепа близо до $12.96 предполага потенциална промяна в пазарните нагласи. Това положително ценово движение привлече вниманието на бичи настроените инвеститори, които сега се надяват на устойчив възходящ тренд на фона на волатилния алткойн пазар.

Крипто общността е залята от спекулации и смели прогнози за бъдещото представяне на Chainlink (LINK). Известният анализатор World of Charts сподели прозрения, подсказващи за постепенното покачване на LINK, докато е заседнал в модел на падащ клин. Изразявайки позитивизъм, анализаторът вярва, че продължителната фаза на консолидация може да доведе до значително възходящо движение след пробива, визирайки потенциален скок до границата от $22-$25.

HBARI, известен анализатор, направи сравнение между настоящите пазарни тенденции на LINK и историческото представяне на Ethereum. Анализирайки данни от миналото, HBARI прогнозира потенциален ценови диапазон от $47-$49 за LINK, ако той отразява модела на растеж на ETH.

Разработчиците прогнозират 1,200x възвръщаемост на инвестициите за Algotech (ALGT) на фона на бичия тренд

Докато Notcoin (NOT) и Chainlink (LINK) създават вълнение на пазара на криптовалути, Algotech (ALGT), управлявана от изкуствен интелект (AI) децентрализирана алгоритмична платформа за търговия с криптовалути, бързо набира популярност сред крипто сектора благодарение на иновативния си подход за търговия и инвестиции.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) успешно е събрала $9.4 милиона, като 96% от токените вече са заявени в настоящата бонусна фаза. Анализаторите очакват потенциално покачване на цената поради бързия растеж на проекта и уникалното предложение за стойност. Оптимистичните прогнози дори предполагат забележителна 1,200-кратна възвръщаемост на инвестициите на фона на предстоящата бича тенденция.

Освен това инвестицията на Algotech (ALGT) в размер на $1.2 милиона в графични процесори H100 е ключов фактор за нарастващия интерес към компанията. Този ход има за цел да повиши скоростта, точността и цялостните възможности на нейния двигател за изкуствен интелект, затвърждавайки позицията на Algotech като значим играч в областта на алгоритмичната търговия. Отдадеността на платформата да възприема най-съвременните технологии привлече вниманието на големите борси, предизвиквайки интерес към представянето на токена ALGT.

Освен това в пътната карта на платформата е заложена амбициозна визия за бъдещето. Тя включва планове за подобряване на потребителското изживяване, разширяване на обхвата на активите и въвеждане на усъвършенствани инструменти за търговия. Тези постижения, съчетани с отдадеността на Algotech (ALGT) да се грижи за процъфтяваща търговска общност, подсказват потенциала на проекта да се разпростре далеч отвъд първоначалното му стартиране.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.