НАЧАЛО Прессъобщения

Търсите евтини криптовалути с 10x потенциал? Разгледайте тези 5 топ гейминг токена, които може да избухнат през 2024 г.

04.04.2024 8:41 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсите евтини криптовалути с 10x потенциал? Разгледайте тези 5 топ гейминг токена, които може да избухнат през 2024 г.

След дългогодишния си бум от 2017 г. до 2021 г. крипто игрите преживяха застой, като повече от 2,000 проекта пропаднаха по данни на CoinGecko. Дори утвърдените гейминг токени не бяха подминати от спада, което накара инвеститорите да броят загубите си.

Нещата обаче започват да се променят. Пазарът на игри се завръща към равносметката. Стартирани от бума на Биткойн до нов исторически рекорд, P2E (Play-To-Earn) игрите отново намериха почва под краката си, превръщайки се в една от най-усъвършенстваните крипто ниши на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки че анализаторите са предпазливи в изказването, че пазарът на игри се е завърнал напълно, настоящата динамика е призив за оптимизъм.

Защо крипто гейминг пазарът доминира над бичите настроения?

Блокчейн игрите са в подем и анализаторите отдават неотдавнашния бум на следното.

  • Възходът на Биткойн

Възходът на Биткойн обикновено се отразява на други алткойни. През последните няколко седмици Биткойн се покачи до нов исторически рекорд при малко над $73,000. Следвайки възходящия тренд, Етериум също премина за кратко прага от $4,000, преди да се оттегли под $3,500. След като и други алткойни последваха тенденцията, не е изненадващо, че към тях се присъединиха и крипто гейминг токени.

  • Сътрудничество

Ключова част от бума на пазара на гейминг криптовалути е партньорството му с технологични лидери от различни поколения. Например X World Game си партнира с Las Meta, иновативен лидер в метавселената, за да подсили игровото изживяване чрез използването на AI и NFT. Лидерът в игралната индустрия Unity Games също си осигури сътрудничество с крипто гиганта Polkadot за интегриране на игровия енджин на платформата в неговата екосистема. С тези партньорства пазарът на игри придобива все по-голяма привлекателност от крипто пазара.

  • Игри, базирани на мемета

От пазара на крипто игри се появи иновация, която намира отклик сред потребителите по целия свят. Като меме монети, платформите вече смесват игрите от P2E типа в своята екосистема. Забележителен лидер в индустрията, който проучва тази възможност, е KangaMoon. Чрез интегрирането на меме монета и P2E игри платформата създава общност от меме ентусиасти, в която процъфтяват интензивни гейминг състезания.

Най-добрите гейминг токени, готови да избухнат през 2024 г.

След като разгледахме възраждането на пазара на игри, по-долу е представен списъкът на най-добрите крипто игри, които може да се подготвят за скок през годината.

KangaMoon (KANG)

Манията по меме монетите предизвика раждането на KangaMoon. Проектът стана популярен с уникално изработената си идея за P2E гейминг мондел с елементи на социално взаимодействие. По този начин той развива екосистема, в която съжителстват играчи, зрители и наблюдатели. След като стартира по-рано тази година, KangaMoon получи огромен тласък от инвеститорите, като събра над $4 милиона в предварителни продажби, като същевременно си постави за цел да набере $5 милиона до края на месеца и $9 милиона до края на предварителните продажби.

Изградена върху мрежата на Ethereum, цената на KangaMoon скочи от $0.005 на етап 1 до $0.0196 на петия етап от предварителната продажба. Това е над 291% възвръщаемост за ранните купувачи. Освен играчите и зрителите, които имат огромна полза от KangaMoon, притежателите могат да печелят и безплатни KANG токени. Чрез коментиране на постове и споделяне на туитове, насочени към популяризиране на проекта в социалните медии, притежателите могат да очакват токени в замяна.

Ronin (RON)

Освен Axie Infinity, Ronin е друга блокчейн игра, разработена от Sky Mavis. Специално създадена за разработчици на игри, Ronin улеснява разработването на игри повече от преди и позволява безпроблемното извършване на милиони транзакции в играта. От стартирането си през 2021 г. Ronin е регистрирала повече от 2 милиона изтегляния, като общата блокирана стойност (TVL) надхвърля $5 милиарда.

Докато много криптовалути все още се борят с пазарна корекция, данните от CoinMarketCap показват, че Ronin е нараснал с 40% на месечната графика на цените. Токенът има здравословна пазарна капитализация от $1.2 милиарда и в момента се търгува на цена над $4. Тъй като криптоигрите продължават да се възстановяват, Ronin може скоро да избухне в нов връх.

Flow (FLOW)

Flow е създаден от същите разработчици на CryptoKitties и се появи през 2020 г. Това е отворена и децентрализирана платформа, предназначена за следващото поколение цифрови активи, включително нефунгиращи токени, игри и приложения. Нейната собствена валута, FLOW, се използва от разработчиците, валидаторите и потребителите за участие в мрежата и за осигуряване на сигурността ѝ чрез стейкинг.

След възраждането на пазара на игри Flow получи тласък, като се повиши с 40% през последните 30 дни. По подобен начин Flow има здравословно увеличение от 12% на седмичната ценова графика, което допълнително показва бичия импулс на токена. С пазарна капитализация на токена над $2.11 милиарда, Flow може да е готова да експлодира през следващите месеци.

Sandbox (SAND)

Sandbox е един от най-старите токени в списъка с токени, които може да се подготвят да поскъпнат през 2024 г. Платформата представлява базиран на блокчейн виртуален свят, в който потребителите могат да разработват, изграждат и извършват транзакции с дигитални активи. Тя съчетава характеристиките на децентрализираната автономна организация (DAO) и незаменяемите токени (NFT), за да създаде децентрализирана платформа за геймъри.

През изминалия месец Sandbox следваше тенденциите в сферата на гейминга, като се движеше от $0.48 до $0.69. Също така, Sandbox има пазарна капитализация, която надхвърля $5 милиарда и се е повишила със 17% през последните 7 дни. Въпреки че Sandbox може да съществува от известно време, неговият базиран на полезност гейминг се откроява като един от най-добрите гейминг токени. Тъй като се очаква следващият бичи ръст да бъде хит, Sandbox може да поскъпне до $1 преди края на следващия месец.

Immutable (IMX)

Последният в този списък е популярният токен на Immutable. Създадена, за да направи Web3 игрите по-евтини, Immutable се явява като решение за мащабиране на Етериум с по-ниска такса за газ за геймърите. Когато Етериум се окаже недостъпен, Immutable се появява като по-евтин вариант за любителите на игрите.

Immutable преживя спад през последния месец, но бързо го коригира на седмичната графика, след като се покачи с 14%. След като пазарът отново се върна в полза на токените за игри, Immutable може да се окаже готов за скок до $5 през следващите месеци.

Заключителна мисъл

В тази статия разгледахме списъка с едни от най-добрите гейминг токени, готови да донесат невероятна печалба на инвеститорите в бичия период. Въпреки че данните подкрепят всички тези прогнози, инвеститорите не трябва да подценяват силата на собствените проучвания и да не забравят да ги осъществявт. Като вземат предвид всеки ключов индекс, инвеститорите ще вземат информирани решения, които могат да доведат до огромен успех на портфейла.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.