Home

Търсенето на TRON и PEPE нараства, но тази 100Х предварителна продажба предизвиква сериозен пазарен хайп

29.06.2024 9:01 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търсенето на TRON и PEPE нараства, но тази 100Х предварителна продажба предизвиква сериозен пазарен хайп

TRON и PEPE постигат забележителни успехи в динамичния свят на криптовалутите, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти със силните си пазарни резултати.

Един нов претендент, Raboo, обаче подготвя почвата за революционен дебют сред тези утвърдени играчи. С предварителната си продажба, която вече предизвиква шум, надминаващ вълнението около TRON и PEPE, Raboo е готова да предефинира пазарните очаквания.

Прочетете нататък, за да разгледате защо стартът на Raboo се превръща в централна точка на такъв интензивен пазарен хайп, обещавайки да се превърне в инвестиционен феномен.

TRON се радва на повишено търсене от страна на инвеститорите

TRON бележи значителни успехи на пазара на криптовалути. Тя се отличава най-вече с големия си обем транакции и нарастващата си пазарна капитализация, която в момента възлиза на около $10.7 милиарда. Растежът на TRON се дължи най-вече на нейната стабилна технологична инфраструктура и стратегически партньорства. Блокчейнът работи по системата Delegated Proof of Stake (DPoS), което увеличава обема на трансакциите и прави мрежата по-ефективна от традиционните Proof-of-Work системи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази архитектура поддържа обем на до 2,000 транзакции в секунда без такси за тях, което позиционира TRON като силно мащабируема мрежа. Освен това неотдавнашното пускане на стабилната монета USDD и интегрирането на услуги, базирани на блокчейн, като BitTorrent, подчертават непрекъснатото разширяване на TRON към нови приложения и сектори.

PEPE вижда ръст в пазарното търсене

Неотдавна меме монетата PEPE на тема жаба получи тласък на пазара на криптовалути, а с това и на неговото приемане. Този меме токен установи впечатляващи резултати спрямо Dogecoin и Shiba по отношение на обема на търговията и понастоящем е най-търгуваната меме монета. Този подем в активността идва по петите на пазарната му капитализация, която достигна забележителните $4.97 милиарда, благодарение на значителната търговия в платформи като Uniswap.

Маркетинговата стратегия и активното участие на потребителите бяха основните фундаменти на платформата PEPE, поради което тя се разрасна за кратък период от време. Меме монетата на тема жаба се позовава на изключително популярното интернет меме Pepe the Frog (Пепе жабата), като по този начин привлича аудиторията в цялата меме общност. Ето как PEPE придоби пазарна доминация през последните години чрез листване на големи борси и търговия с фючърси на платформи като Coinbase, което допринесе за новата пазарна капитализация и информираността на инвеститорите в криптовалути.

Предварителната продажба, която предизвиква пазарен хайп

Докато TRON и PEPE показаха забележителни траектории на растеж на крипто пазара, предварителната продажба на Raboo разпали безпрецедентен пазарен хайп. Преминавайки през етапите на предварителната продажба с ускорени темпове, Raboo демонстрира забележително 60% увеличение на стойността от първоначалното си предлагане, като сега цената му е $0.0048. Това динамично навлизане е подкрепено от над 8,000 регистрирани потребители и 2,500 притежатели на токени, които са набрали над $1.6 милиона. Ентусиазмът на инвеститорите е реален, което е сигнал за силна увереност в потенциала на Raboo, докато тя се подготвя за по-широко пазарно представяне.

Raboo се отличава с няколко иновативни характеристики, като например статута на меме монета, подкрепена от изкуствен интелект, и пионерска Post-to-Earn платформа, която има за цел да революционизира начина, по който създателите на съдържание се възползват от ангажираността в социалните медии. Позиционирана да се изкачи в топ 20 на криптовалутите, Raboo използва живата енергия на своята общност, за да стимулира пазарното си присъствие.

Анализаторите са оптимистично настроени, прогнозирайки зашеметяващ потенциал за 100Х възвръщаемост след официалното ѝ стартиране, обусловена от стратегическите ѝ инициативи и бурния интерес, който вече е предизвикала в крипто общността.

Заключение

Въпреки че TRON и PEPE направиха значителни крачки в крипто сектора, предварителната продажба на Raboo засенчи тези постижения с безпрецедентния си пазарен хайп. Със силната подкрепа на общността и бързото натрупване на финансова подкрепа, Raboo е уникално позиционирана като меме монета с огромен потенциал за растеж. Обмислете възможността да инвестирате в Raboo, за да се борите за потенциална възвръщаемост.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.